.
Затворена тема
Страница 180 от 186 ПървиПърви ... 80130170176177178179180181182183184 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 476 до 4 500 от общо 4649
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Само ще припомня, че не ти стана приятно, когато спорихте с НомНом и нейният отговор беше единствено: просто си сдухан.
    Ако искам само да отговарям на въпроси, ще седна на стола, ако искам монолог, ще си пиша в блога. Тук очаквам ответна реакция или най- малкото не искам да ми се разтяга страницата със сбирщина от букви, индикиращи единствено присъствие.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Пак зле, чуек, бахти.

Имам нужда от ремикс м/у https://www.youtube.com/watch?v=gODvA_SdXCY и https://www.youtube.com/watch?v=zWj2N2wp07s :/ :/ :/
    Последно редактирано от Rakshy : 07-07-2015 на 23:16

Супер фен Аватара на Corb1225
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    ...
    Покажи ми къде дримока нарича пинки сдухана или каквото и да било друго. Според мен просто искаше по-адекватна позиция от "гърците са нагли".
    И пак казвам - когато държиш да ти се чуе мнението (и когато аудиторията/събеседниците ти не демонстрират неуважително отношение), ще отговаряш и на уточняващи въпроси или няма да започваш въобще.

Град
    Sofia
    Дадох пример за подобие на разговор, в който обикновено участват >1 човек, не беше директна аналогията. И аз исках позиция да чуя, а нр въпрос, ама нейсе.
    Как ще отговарям и аз започвам с ново кредо а ла детската градина: аз пък не съм длъжна да ти се обяснявам пък, ха! Гледам, че е вървежно.

Супер фен Аватара на Corb1225
    Приеми, че дримока е просто аудитория. Отнемаш правото на аудиторията да задава въпроси ли? Освен това ти като каква се намесваш (нямам за цел това да звучи агресивно)? Пинки нито даде отказ, нито отговор, та наистина не разбирам позицията ти.
    Никой никого не може да задължи, не съм казал това. Неслучайно в изречението ми имаше две условни наклонения. Като не иска, не иска, явно не й е било толкова важно да ни изясни напълно позицията си.

Град
    Sofia
    Не се намесвам, Пантерата пусна линк, с Папугай коментирахме репарациите за кратко, преди неадекватните въпроси да се появят. Бях си тук, намесата не е моя.
    И аз попитах за мнение, нямам идея защо се хвърли като рицар, за да стане тоя безсмислен спор.

Супер фен
    аз просто ще пусна това (от което недоволстваха преди години) http://www.csmonitor.com/World/Europ...Debt-write-off

и това : http://blogs.ft.com/brusselsblog/fil...sion-CLEAN.pdf

от което недоволстват сега.

Въобще няма кво да се занимавам да коментирам. Толкова тъп и нагъл народ като гръцкия не съм вярвал, че може да съществува. Цяла Европа им е виновна, че не са виждали касова бележка; в България да седнеш сандвичи да продаваш в парка без да издаваш такива, НАП ще ти скъсат Д-то от глоби.

Мега фен
    http://facegloria.com
    Чакам да го преведат на английски и веднага се регистрирам.
    http://www.blitz.bg/news/article/347301

Мега фен
    щях да ходя да гледам минионите, но май не си заслужава, достатъчно е трейлъра да видя

http://www.imdb.com/title/tt2293640/reviews?ref_=tt_urv

Супер фен
    https://www.youtube.com/watch?v=P84tN0z4jqM

гадните европейци

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Мене живо ме интересува ся последно Рафата ш ебе или неа да ебе?
    Защо неа да ебе?
    Защо е дружил с педали?
    Той педал ли е?
    Защо ще чака до 17? Нормален ли е? Хесус ли е баща му?

Хлапе т'ва да го запомниш, всяка следваща, ще е "Различна, уникална и прочие", докато просто не стъпи на криво и не видиш какъв утепляк е...
    Т'ва е като с девствеността, след време ще разбереш, като 15 ти кажат или ти си ми първия или ти си ми втория, а долу е като дяволското гърло (хинт; пещерата), си прави сметка.
    Как пък веднъж не бех 5тия или 11тия или 27мия, все съм или пръв или втори, а повярвай ми такива късметлии няма..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението

Как пък веднъж не бех 5тия или 11тия или 27мия, все съм или пръв или втори, а повярвай ми такива късметлии няма..

Тренировчицата е направена; успяхме да се заклещим в асансьора :д, сега вкусна вечеря и вино.
    Днес е хладно, ще умра от кеф!! Дано тия шматки ми отговорят скоро, че да намерим апартамент по-бързо.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Толкова съм му ядосана, отново, тъкмо се оправихме след вчерашните изпълнение и сега отново. Отлично знае, че тази книга не ми е вкуса, та не виждам причина да се изживява като персонаж от нея и да ми се бърка, че и на работа да звъни и да се разправя. Достатъчно съм голяма и си знам възможностите, кога мога да отида на работа и кога наистина имам нужда да си остана и да се възстановявам. Ама както и да е, извини се за това, днес тъкмо ми казва, че имал още около час работа и след няма и 5 минути прозорчето на steam се показва, че @#$$&* играел игра....много важна тази неговата работа, пак няма да е готов до довечера. Въобще не го бива в това да си организира правилно времето, не че и аз не съм така де, ама от него очаквам повече
    И този зъб точно сега намери да расте. Ходих чак на "райна си" да търся добър зъболекар, прегледа ме и ме пита дали съм искала да ми сцепи венеца и да го изкара... много интересно дали искам, особено когато ще се карам сама след тази операция. Записах си час за след около месец, тогава да ги вади всичките 4ри, преди да са ми създали истински проблем и повече да не се занимавам със зъболекари.
    Освен това си забравих телефона някъде в магазина, добре, че някой добър човек го е намерил и занесъл на касата и като се върнах ме чакаше там. То не че нямам застраховка, просто би било много неприятно някой да ми чете СМСите. Надявам се и никой да не го е направил все още де, понеже наистина ще ми е неудобно да пазарувам от този магазин вече

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Ох, скучничко ми е. И тая жега ще ме довърши. Искам някакво раздвижване, не ме свърта само вкъщи да тъпясвам, а няма с кого едно кафе да изпия даже. Всеки е забегнал нанякъде - я на бригада, я на море.. Затова съм подготвила една купчина с книги, да убивам времето пълноценно.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен

като 15 ти кажат
    нали осъзнаваш къде го пишеш това, тук не ти е някъв геймърски форум, в който фантазията винаги се приема за истина

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    нали осъзнаваш къде го пишеш това, тук не ти е някъв геймърски форум, в който фантазията винаги се приема за истина
    Каза човека с ник на игра.. ;д
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен
    Каза човека с ник на игра.. ;д
    Ти си 15-ият, който ми го казва.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    мило дневниче, пак прецаках нещата. скарахме се. тъпо ми е. имам невероятната способност да изкарвам най-лошото от хората и да пренасочвам вината към тях /и дори да изглежда съвсем правдоподобно/ след като аз съм тази, която е сгазила лука. ехидната усмивичица от това, че съм постигнала каквото искам трае няколко мига и след това се чувствам като... ew, да кажем в една сцена от сръбски филм.
    не знам какво искам. не знам какво чувствам. не знам защо съществувам. едно постоянно отегчение. сякаш остарях и чакам да умра. нз какъв е този катарзис. не бях такава. бях добра, забавна, лъчезарна, усмихната.
    ъх.

Мега фен
    Това е от жегата, не си виновна ти.

Ти си 15-ият, който ми го казва.
    Не бе щото уж хейтиш игрите и геймърите и прочие, а не можа да измислиш нещо по-оригинално от име на игра.
    ти си за преглед.
    Dr. Gregory House

Мега фен
    а не можа да измислиш нещо по-оригинално от име на игра.
    ти си за преглед.
    Можах и го измислих, вината ми е, че не го написах правилно.
    Но от друга страна се радвам, че стана така, другото щеше да ми докара много последователи.

Можах и го измислих, вината ми е, че не го написах правилно.
    Но от друга страна се радвам, че стана така, другото щеше да ми докара много последователи.
    Оправдания, стига ми се обяснява не съм те питал.
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Това е от жегата, не си виновна ти.
    : )

Мега фен Аватара на LoadRunner
    голяма суша за филми има напоследък в тая замунда

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си