- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Не съм излизал с педали ве, просто напоследък започнаха да се държат като такива.. И има разлика между гей и педал и ако те случайно те са били едни от тях, то те са били педалите...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ш еба когато дойде момента.
Горния пост^
Не
Няма да чакам до 16-17, а ще чакам подходящия момент и когато се почувствам готов, и смятам, че тогава ще дойде момента, но не знам, стига сте ме питали някакви тъпи въпроси, все едно не можете без мене, човек вече го е страх да не напише нещо в тоя форум без папугайчо или някой друг да започне с тъпите си заядливи въпроси и да се прави на интересен. Тия неща да ме бяхте питали когато бях на стола..
оф, точно бях задрямала и тея до нас пак се почнаха. днес за първи път в асансьора видях как изглежда жената на съседа, 'ми поне да беше хубава...
Да бе, правете ми се всички на забавни, няма проблем. Нито знае каква е ситуацията, нито познава някого от потърпевшите в нея, иначе говори. Забавляги. Бясна съм. И е 2 часа. Все тая. Напоследък често го казвам.
още няколко години философия ми трябват и ще съм достатъчно над нещата, за да се самоубия <3
обичам се
ех, да се бях родил в Древна Гърция
Предложението беше всички да отидем да полеем стабилно официалния край на сесията и си избрахме подходящо място.
След въпрос от моя страна защо the fuck си поръчват от оная гадната бира, която мяза на безалкохолно, ми се отговаря: е, не сме като теб еди- какво си. Да не говорим, че като отидем на заведение, се държат като отвързани говеда, сякаш не са стъпвали в такова от години, вълнуват се много и оглеждат колегите, които не са били толкова прости, че да запишат след 10 години и респективно са на 20 и няколко.
Ядосаха ме тия лелки, трябва им само по един chastity belt, да си пасва със залухавата им природа.
Така че съм ядосана, да. И отегчена.
Нещо я сънувах и мнооого ми долипсва...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
айляк, взех си Хирургията ся само остава утре един изпит ама той би тряало да мине плавно :Д писна ми вече да съм в сесия и реално се държа все едно не съм
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Объркано ми е.
Тя се държи егоистично. И скоро няма да имаме възможност реално да се справим с проблема.
Вчера се чувствах ужасно неловко, а нямаше причина.
Трябва да измислим и някаква изненада за М., понеделникът наближава.
Имам чувството, че нещо ще се скапа. Тъжно ми е.
Утре обаче ще пътувам, което ще ме отпусне. И уиски би ме отпуснало в момента, но днес не може.
И като казах уиски, жената от онзи магазин мн се поинтересува от това какво правим /бяхме с доброволческите тениски/ и после се усмихна такава, каза, че е много готино, а после като спорихме за алкохола пред нея и започна да ни гледа тъпо.
Ама аз им казах, че такива неща не се обсъждат шумно и пред хора :д
Оф, абе кофти ми е.
Ако вече си имах книжка- сега щях да ида там, където ходихме с него, и да ям чипс.
А и ми се прииска да счупя чашата в на онзи празната глава. Бахти малоумника, уж се има за мн компетентен. И какво подхвърля разни неща, от които си няма и идея.
Гладна съм.
Ще спя обаче в перфектно чисти чаршафи, миришещи на море. Животът е хубав, когато не е нехубав.
Последно редактирано от sl1nceetoo : 07-09-2015 на 19:41
Искам си колата обратно, имах планове за уикенда, а сега всичко се провали.
Как избира точно най-лошите моменти да се развали?
Притеснено ми е.Ще цъфнат в последния момент,ако изобщо дойдат.
А аз не обичам така.Не обичам да ми е неорганизирано и да не знам какво
ще става ... А точно така ще се получи.Майната им,до гуша ми е дошло вече.
Ако беше някой друг нямаше да е така.Наближава ужасния ден,мразя това време
от годината,побърквам се от нерви.
И за тази вечер никой нищо не ме е питал защо ли се учудвам.Добре,че
my sweet bed винаги е тук .
Уморена и мързелива, направо дроб.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!