- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
РАЖДАЖ АХАХАХХААХХАХАХАХАХА
Бах', много сме приятелчета са приети в ТУ-то, ще е яко да си продължим заедно. Лошото е, че трудно се излиза, ама ще се оправяме. Не знам и аз, не мога да реша къде да уча все още... Ами ако не ми хареса? В крайна сметка ще е "..каквото сабя покаже".
почти го нави
Малко съм напрегната.
С подаръка закъсняваме, плановете ми за прибиране също се объркват.
Днес си купих обаче симпатични неща. Ама защо не намирам никъде такава риза :/
Брр, да минават тези дни.
И ми се спи, а утре съм на работа.
успешно взета сесия , на фона на непрестанната работа и напрежение. Доволна съм от себе сиНяма с какво да се оплача,което е големия плюс в картинката. Завързвам нови контакти, вървя напред, развивам се.
Любовно ми е <3. Обичам.
И ще ходя на море , и ми е хубаво. Сега осъзнавам,че мога много. И ще ходя на мореНямам търпение, за което. Искам малко да се откъсна от лудницата, която иначе така обичам.
maDamn
navehnah si glezena : (
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
празно ми е.. не знам защо така, всичко е наред, доста по-наред от преди една година. не трябва да го мисля и ще мине..
не ям хора, само бамбук.
к'ъв е тоя страх...
/и все пак, за да си още по-спокоен: ВМ съм и рядко имам лекции и упражнения в главната сграда.
Последно редактирано от pandabear : 07-11-2015 на 23:23
WE ARE NOT ANGELS!
не. такава https://www.youtube.com/watch?v=wl5nO5kLk6M
ако издържиш от началото до края те признавам
WE ARE NOT ANGELS!
Мисля, че тоя ден можеше да е по-крив само ако ме бяха пречукали на път за вкъщи. Или ако си бях счупила нещо и се бях озовала в болницата. Или ако бях отворила уста на една ... на работа. Или ако бях изгубила ключа.
Хм, всъщност по бая по-лоши начини можеше да протече денят, ама все пак беше стабилно гаден.
Разбор на последните дни.
Случи се, мина както очаквах, даже леко скучно, искаше ми се да има малко драма. Посредственост и лиготия, нищо особено и едни големи сини очи.
Започнах да се контролирам г/д, съответно нещата започнаха да се оправят. Сега остава само да се науча да вярвам и всичко ще е ток.
Все още ми се иска да приключи, но за съжаление не зависи от мен, а дори и по някакъв начин да успея, ще доведе само до по-лошо, така че се налага просто да го преглътна :с
Учудващо добре като за лягане по нощите на фона на 2 дози мохито![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
с медицинска цел
^Нда, дезинфекция и охлаждане![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
не мога да повярвам, че трябва да обяснявам как пандите са най-милите същества след златните рибки...
Пандите са между първите десет най-опасни същества.
Не може да се храниш с бамбук и да си някво добричко, пробвай да ядеш, ще разбреш защо.