.
Затворена тема
Страница 184 от 186 ПървиПърви ... 84134174180181182183184185186 ПоследнаПърви
Резултати от 4 576 до 4 600 от общо 4649
    Мега фен
    Пробвай да научиш панда да пали огън и да пече тоя бамбук

Мега фен Аватара на pandabear
    ама те пандите си имат достатъчно слуги, не им трябва сами да вършат тази работа.

Мега фен
    Имат слуги, защото другите ги е страх, а ги е страх по гореизброените причини.
    Някъв омагьосан кръг е

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София

:*
    WE ARE NOT ANGELS!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    нз, брат. тия комаре мн ме нахапаха и сега няма да има кръвчица за цикъл ;/
    не моа да спра да се чеша.

Мега фен Аватара на Dagichka
    толкова ми е странно да нямам да уча/пиша/чертая.. :д изхвърлих си половината неща ей така, напоследък хич не се чувствам привързана без тва към тях :д и сега ще ям мъфини ном ном

Да отхвърлиш 2 уговорки заради една, която въобще не те интересува, но ти е натяквана от месец-два.
    И накрая да отпадне заради кофата отсреща.
    А беше прекрасен ден за басейн
    fu
    накрая се пускам сам на театъра за по бира, ама и кво да чета нямам вече, и слушалки и гр

Мега фен
    Кои са 15-те най-вредни храни в България
    Ако ги изключите от менюто си най-малко за месец, ще постигнете очевидна редукция на масата на тялото си.

http://www.blitz.bg/news/article/348235

От тях само сланина не ям, пък проблеми с теглото нямам, не и някви съществени.
    Ух, задъхах се от писане, ще легна малко да почина.

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Сложил съм си костюма за няколко хилядарки и крача бавно и уверено. По едно време някаква космата топка се засили към мен и започна пискливо да издава дразнещи звуци. Оказа се, че това не било плъх от Манастирски ливади, а жив померанец. Реших да не му оставам длъжен и му отговорих на чист и неподправен човешки. Цитирам се по памет:„Ама на тати помиярчето беее, ама колко си ми пухкав песче нещастно. Ще ти изпапкам муцунката с картофи буквално беее мършичке <33.” Оказа се, че си имало стопанка. Дойде при мен брюнетка около 1,73, с къси панталонки и небрежно потниче за вкъщи и ме пита някакви неща, все едно сме на дискотека в нейното село братче. Обаче аз продължих да разговарям с космите. По едно време ми изтърсва:
    - Имаш ли телефон?
    Отговарям:
    - Служебен само. Аз съм таен агент, не мога да си позволя собствен. Дори мисля, че сега ни подслушват. Тая се подмокри. Тръгнах си хладнокръвен, а в металния куфар имах вече и пресен обяд.
    Последно редактирано от TIFOSO : 07-12-2015 на 19:29

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Така е като се оставяш в ръцете на "специалист". Ходиш си с 2 тона по- тъмна коса, отколкото си искал.
    Същото се получава, когато се довериш на 'съотборника' да направи сам своята част от презентацията. Стоиш 5 часа да оправяш глупости.
    За съжаление скоро май никой няма да ме опровергае, че на вълка му е дебел вратът, защото си върши работата сам. Така е било и така ще бъде.

П.П. Никога не съм разбирала хората, които ядат сланина. Според мен е ужасно нещо :д

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    нз, брат. тия комаре мн ме нахапаха и сега няма да има кръвчица за цикъл ;/
    не моа да спра да се чеша.
    интересно ми стана къде те сърби?

Да ви кажа новината на седмицата- Джорджано вече има своя първи успешен дебют в Планета Пайнер + клип.
    пействам и последния коментар от вбокса

"Браво българи ! Направихте известни Азис, Илиян, Фики и сега направихте и това подобие на човек известна супер звезда на майка България. Нека целият свят види новата българска звезда. Международните подигравки, които получихме заради Азис бяха малко."

по случай международнте подигравки , снощи гледах SPY филмът, там многократно се подиграваха с мизерната българия и българите в прав и осъзнат текст, странно ми стана защо само с нас, защо не с другите смешни страни като Молдова, Украйна, Беларус или там някоя друга малка смотана страна.
    Гледал съм и други филми , не помня името но беше много тъп френски, комедия, ставаше въпрос за някакъв грозен човек който е адски мързелив и мрази да работи и колегите му от фабриката в която бачкаше го базикаха че е българин :Х

и ти си скрит фен на джорджано. явно и на другите, как може да им знаеш имената, че даже и с главна буква си ги написал, тцтцтц. чужденците тачат България повече от нас, нищо че често я осмиват във филми и песни. като дойдат тук получават ядене, пиене и всякакви забавления за жълти стотинки.

/опс сега видях, че това е цитат едното. нищо.

Супер фен Аватара на Corb1225
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    П.П. Никога не съм разбирала хората, които ядат сланина. Според мен е ужасно нещо :д
    Сланината е истински деликатес. Ти изобщо опитвала ли си ;д? Боб чорба и леща без сланина не вървят. А пък на скара става уникално.

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    и ти си скрит фен на джорджано. явно и на другите, как може да им знаеш имената, че даже и с главна буква си ги написал, тцтцтц. чужденците тачат България повече от нас, нищо че често я осмиват във филми и песни. като дойдат тук получават ядене, пиене и всякакви забавления за жълти стотинки.

/опс сега видях, че това е цитат едното. нищо.
    откачалка

в добрия или лошия смисъл? :[

я ми обясни как по-точно чужденците тачат повече българия и какво е общото с това че ги храним и поим, идват тук на морето само за да го осерат и оповръщат точно за жълти стотинки и всеки им го позволява

така е думата, не се пали. сами сме си виновни, че правим подобни реклами на страната, така че няма смисъл от нерви и възмущения. една птичка пролет не прави.

Супер фен
    почни да прекарваш повечко време по чужди сайтове и ще видиш, че 'чужденците' са капути точно колкото българите и им прави кеф да оплюват доста чужди държави, не само Б-я.
    По наш адрес съм виждал хейт не само от такива, които идват по черноморието (да речем англичани и руснаци), а и от 'побратими' бедняци - румънци, естонци, хървати.

Хванал си се за няколко такива случая, които са достигнали до ушите ти просто защото са по адрес на България и си решил, че същото не се случва и с други държави.
    Eurotrip си гледал предполагам.
    А германците като масово ги наричат нацисти ?
    А французите, с които в америка се подиграват буквално във всеки втори филм или комедийна постановка ?
    А италианците, които ги свързват единствено със спагети и дон корлеоне ?
    А шведите и циркулиращите в нета

Виж и с гърците какво става - медиите в половин Европа ги обвиняват, че били мързеливи и умишлено криели данъци.

Сърбия и кланетата в Сребреница ?

Русия .... просто няма кво да я коментирам. Не остана човек по западните държави с добро мнение за тази държава.

Ирландия, Люксембург, Монако, Швейцария --> паразити и дестинации за укриване на данъци
    Норвегия - расисти и ксенофоби живеещи от петродолари

Честно казано ако изкл. там Чехия, Исландия и Балтийските държави, имиджа на България би тр. даже да те радва.
    Ако знаеха хората в ЕС за каква корупция и мизерия иде реч тук, направо щяха да са втрещени

Нито един европеец не тачи българия по никакъв начин, това че винаги са усмихнати и ще ти благодарят като им сервираш в ресторанта си е до възпитание и липса на циганизация, а осмиването ни е налице и горе-долу е основателно. Едва ли в някоя друга европейска страна узаконяват цигански палатки построени в паркове и това не е до рушвети а е до държавна(партийна) политика. Аз не съм чувал някъде така да узаконяват масово гета а и чалгата също е налице, аз просто не мога да разбера хората(българите) които боготворят тая музика с какво самосъзнание са, какво им носи тая музика, как ги кара да се чувстват че изпадат в истерия и еуфория като я слушат, те допринасят за упадъка, безвкусицата, толерирането на липсата на култура с подкрепянето и.

Нито едно от тези неща които си изброил не може да се сравни с това което са си изградили като мнение за нас- безвкусни, селски, цигани.

Също така аз просто не мога да си обясня как може да намирам истина в тия епитети и както писах горе защо "българите" се стараят активно да ги затвърдят като мнение за останалия свят?!? Все едно на мен нещо не ми е наред и ги мисля тея работи и всички други са ми странни защото .. описах по-горе.

Надявам се някой по- простичък да дойде и да се обясни какво му трябва в живота и защо се задоволява само с него. Защо в градовете масово след 5и30 се събират всевъзможни пиянки и кибици и съгледвачи и клюкари, майки с лапета пред блоковете и почва панаира до 11ч и защо не съм чувал в другите страни да е така (честно казано не знам дали е така и в другите страни но не съм чувал) а това адски много ме напряга и ми затвърждава мнението че сме безвкусни селски цигани и сами си го правим. Защо? Не намирам отговор.
    Последно редактирано от LoadRunner : 07-12-2015 на 20:52

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    снощи гледах SPY филмът
    Готино филмче, дебеланата как псува, е господин 'Сам си уших костюма' е върха.

Супер фен
    аз просто не мога да разбера хората(българите) които боготворят тая музика с какво самосъзнание са, какво им носи тая музика
    а, де ....

https://www.youtube.com/watch?v=Ro73Og7BTP8

ето го видеото ако никой не си е направил труда да го търси и ако все пак оцелеете до средата после се появява джорджано
    обаче самата певица начина по който се държи и това което пее е просто покъртително, от десетилетие нищо не се е променило в тая чалга, защо парадират само с женско тяло, кола евнтуално, безвкусни селски дрехи, високо вдигната глава на базата на нищо! на едни изкуствени гърди, за бога защо имплантите се котират, защо при мен не се котират, все едно да си сложа изкуствен чеп и да ходя с вирнат нос и да се подигравам на другите че моя е най-голям а той всъщност да не е мой а да е изкуствен, губи се смисъла на самата подигравка и на естествения подбор, на алфа мъжкаря, така го възприемам аз и за жените защо си слагат изкуствени гърди и устни като те не са техни, те всъщност са грозни а впоследствие парадират с импланти, всичко това се пуска в клиповете, хората го гледат ама защо не му се смеят а го искат и те.. нкви ей такива работи са ми странни

относно филма ставаше ама според мен вкараха известните актьори умишлено в началото и то за съвсем кратко за да се загледаш и после 1 час да гледаш дебеланата, само това не ми хареса, почувствах се измамен малко.
    Последно редактирано от LoadRunner : 07-12-2015 на 21:08

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Дзъъън, дзън, дзън, дзъъън.

Много е хубаво когато дадат възможността да подаваш електронно документи за общежитие, още по - хубаво става когато ти искат документи, които никъде не пише, че се изискват и никога не са изисквали, но понеже системата им няма елементарна логика ще ги търси и няма да допусне да се подаде кандидатура.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си