.
Затворена тема
Страница 185 от 186 ПървиПърви ... 85135175181182183184185186 ПоследнаПърви
Резултати от 4 601 до 4 625 от общо 4649
    Мега фен Аватара на Dagichka
    ааа, намерих си герданчето, което отдавна търся за някви смешни пари в кауфланд и се засякох с най-прекрасните ни старци съседи, винаги ми вдигат настроението, на 90 години са и двамата, но още се движат, разхождат и винаги хванати за ръка, просто.. <3

Мега фен Аватара на skatew
    отивам да пия бири някъде по ндк паметника народен и цял ден това ще правя, че и цяла вечер
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    отивам да пия бири някъде по ндк паметника народен и цял ден това ще правя, че и цяла вечер
    Рожден ден ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Вчера се прибрах и не можах да си почина, защото бях на рожден ден, следователно не се наспах. И днес станах рано, за да изненадаме М., щото днес пък тя има рд, беше супер неадекватна и сладка :д. Довечера ще е ударно. А подаръкът е много найс.
    А. ме обича дори, когато съм ужасна, което е прекрасно :д <3 И когато ми се ядоса ме целуваше и прегръщаше, докато повтаряше колко ме мрази :дд Ама аз не съм ужасна и тя ще разбере защо е било всичко. Вече разбра, де.
    Сега трябва да си почина няколко часа.

Голям фен Аватара на TIFOSO
    объркан съм.. нямах дъвка в устата преди да заспя в рейса...

ахах къв е шансът двама полицаи да дойдат за да ми купят леглото :дддд но поне бяха пичове и се оправих сама с всичко, сега и парите са си за мен кекее

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    много ми е доволно и щастливо, изпитвам и голяма доза облекчение. Йеййй от днес съм вишистка, кой като мен.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на pandabear
    Това може би ще стане малко дълго, но не мисля, че си заслужава да пускам тема. Просто ми се пише и ще пиша. Пък и след някой друг ден ще остане на по-задни страници, и едва ли ще ми се наложи да го прочета някога. И така...последните няколко месеца имах борба с вътрешното ми аз. Започнах все по-често да се съмнявам в себе си, във възможностите си. Правех неща и взимах решения, които хич не бяха присъщи за мен. И странното е, че когато тези неща се случваха се чувствах добре. Защо сега съжалявам обаче не мога да си го обясня. Или пък може би мога, но не искам да ровичкам в тази тема, тъй като ще ме заболи, повече от необходимото. Отплеснах се. Често го правя напоследък. Започвам нещо и не го довършвам. Ето, продължавам да не съм себе си. Та...да, за терзанията си говорех. Всеки ме убеждава как имам всичко, което едно нормално момиче на моята възраст би искало да има. Ами добре, но мен не ме интересува какво те биха искали. Не се чувствам щастлива с това, което имам. Може би е егоистично да го казвам, но наистина не се. Защо да се заблуждавам? Спомням си преди години как, когато сядах да рисувам, всичко около мен изчезваше. Оставахме само аз, моливите и платното. И това ми беше достатъчно. Беше ми достатъчно да се усмихна, да се чувствам жива. Вече не е така. Спомням си и как преди години, като изкачвах стълбите към залата с басейна настръхвах от кеф...и пак ми беше достатъчно да се усмихна. Вече дори не се сещам толкова често за това чувство. В момента всичко ми е еднообразно и скучно. Чувствам се виновна, че позволих да се превърна в това, което съм. Питали ли сте се, как е възможно един единствен човек, от иначе толкова многолюдната майка Земя, може да контролира всяка една емоция във вас. Нещо като детското филмче Inside out, само че Joy, Anger, Disgust, Fear и Sadness се играят от една явно всестранно развита личност. И пак стигнах до там, където уж не исках. Но няма начин, щом това е разковничето на проблема. Да започна да ровичкам освен.
    Както се казва любовта е просто дума, докато не дойде някой, който да ѝ предаде смисъл. Истината е, че може би не знам много за любовта, но още в началото научих, че всеки заслужава да обича и да бъде обичан. Първото или второто е по-трудно не мога да кажа. А може би даже въобще не е трудно, може би даже е толкова просто, колкото не може да ми се вярва ...Окей, имах малко забавяне, тъй като кучето ми дойде до мен, седна, погледна ме с разочарование и започна да лае. Явно е усетил, че би било добре да се разсея от разсейването (уж такава цел имаше това писание). Поглеждам заглавието на темата и осъзнавам, че този въпрос почти никога не го чувам, само го чета и то само тук. Това звучи малко тъжно май-май. Но какво да се прави. Продължаваме напред! И такам към отговора: Чувствам се все едно някой в последния момент е решил да промени из основи сценария, който го знаех по-добре от името си, и не се е сетил да ми каже да си науча репликите на ново. Абе, за любовта си мислех май, преди куч да дойде. Ами с няколко думи- уморих се да обичам, когато не ме обичат в замяна. Уморих се да мисля, да вярвам, да премълчавам. Писна ми да трябва да надробявам чувствата си на прах, за да бъдат смлени от нечии мозък. За т‘ва най-вероятно скоро ще ми кипне и ще пратя всичко по дяволите без да ми мигнат големите кафеви очи.

Не обичам миш-маш, но този се получи бая качествен. Олекна ми, няма нужда да посещавам белия трон.
    Лека нощ.
    Последно редактирано от pandabear : 07-13-2015 на 22:40

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от TIFOSO Виж мнението
    объркан съм.. нямах дъвка в устата преди да заспя в рейса...
    дъхът ти беше лош и реших да ти услужа..

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    дъхът ти беше лош и реших да ти услужа..
    егото ми е по-чувствително от джи точката ти

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Ухуу откак съм американо не бях влизал тук...ама ся набързо да си го напиша, че да ми олекне. Всички планове почти ми се разбиха, почти ударих дъното, но си намерих работа и нещата са по-позитивни сега. Да кажем, че ще се върна в България може би и с пари. Иначе ми е супер тъпо, за толкова време нищо хубаво..Отново съм разочарован от женските логики, но еби го, сам ще си остана още дълго то се е видяло. Особенно в момента ми се иска да имам някоя която да гушна и да заспя спокойто докато е в прегрътките ми... Малко нежност просто, но уви. Вече сам не си вярвам, толкова ми е паднало самочувствието явно... Все тая, да имам работа и да не мисля много, пък ще спя някакси сам, научих се на това поне. Липсват ми и аверите, те винаги са ми подкрепа, нямам търпение да се прибера и да се скъсаме от домашни купончета. Блях, излях си го, бегам да лягам, че утре съм на работа.
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на RiB
    Не мога да разбера какъв им е проблема на всички, че не пия алкохол? По-ограничени от тези, които си смятат, че всеки трябва да пие алкохол няма! Както аз не им правя проблем, че пият, така не трябва и на мен да ми правят проблем, защото ще почна да шамаря наляво надясно -_-

мразя как винаги като си легна ми изплуват спомените и започват някви филми, евентуални сценарии, реплики и тн.. грр.

измери колко време го е обичала
    после придвиди точно
    колко е пораснала косата и
    ноктите миглите
    на ръст беше се издължила
    после взе ножицата от кухнята
    отряза порасналото от връхчетата на последните си къдрици
    ноктите си из дъно
    подряза миглите си съвсем леко
    накрая се замълча
    беше пораснала
    с половин сантиметър

така е когато обичаш
    винаги нещо остава

това. <3
    отивам до унито и на фризьор после, белким се разсея :д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    Не мога да разбера какъв им е проблема на всички, че не пия алкохол? По-ограничени от тези, които си смятат, че всеки трябва да пие алкохол няма! Както аз не им правя проблем, че пият, така не трябва и на мен да ми правят проблем, защото ще почна да шамаря наляво надясно -_-
    Теоретично да, трябва да можеш да се забавляваш и без да пиеш алкохол. Обаче... да ти кажа честно, познавам доста хора, които не пият, до един са скучни в компания.
    На мен крайностите не ми харесват - нито да се наливаш без да си знаеш мярката и да лазиш под масата, нито да отказваш чаша бира/вино, щото "аз не пия" :S От тия хора, които познавам, всички без един - за него не съм сигурна просто, са спрели алкохола, щото преди са люркали наред. И понеже не могат да се контролират, е по-лесно изобщо да не пият.
    Но ако така си си решил, отстоявай си избора смело и стига да не четеш лекции на хора за вредата от алкохола, мнението на сульо и пульо не трябва да ти влияе

Днес имам да свърша малко домакинска работа, ако успея и да поуча, ще е добре. Ще има възможност да се подстрижа без да изръсвам 35-40 евро, което е ебати кефа. Сега да се посъбудя малко и да си оправя документите за уни.

Чакам колет от нашите, пу, да ми е жива и здрава маминка, че има такъв добър вкус и изпълнява мисията да ми намери някакви нещица. Е, с идеята за равни черни сандали и двете се издънихме, ама с кеф ще си нося 13-сантиметровите платформи
    И телефона си чакам, и чантичката, и торбата козметика, и колосалните количества слънчогледови семки^^
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-14-2015 на 07:18

Мега фен Аватара на galaxy29
    някой да ме упъти към банка? аз се колебая м/у пощенска и райфайзен..

anonymous708973
    Guest
    Не казваш какви са ти критериите. На каква база я избираш?

Аз съм при ДСК, доволна съм от обслужването, имам клон точно до нас. Тогава си я избрах, защото нямаш такси поддръжка до навършване на... 24 или 26 години беше. Готиното е, че предлагат студентски кредити - не съм се възползвала, но предполагам, че ако вече имаш сметка при тях, ще получиш по-лесно.

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Страх те е да не стане като КТБ ли ?

Супер фен Аватара на RiB
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Теоретично да, трябва да можеш да се забавляваш и без да пиеш алкохол. Обаче... да ти кажа честно, познавам доста хора, които не пият, до един са скучни в компания.
    На мен крайностите не ми харесват - нито да се наливаш без да си знаеш мярката и да лазиш под масата, нито да отказваш чаша бира/вино, щото "аз не пия" :S От тия хора, които познавам, всички без един - за него не съм сигурна просто, са спрели алкохола, щото преди са люркали наред. И понеже не могат да се контролират, е по-лесно изобщо да не пият.
    Но ако така си си решил, отстоявай си избора смело и стига да не четеш лекции на хора за вредата от алкохола, мнението на сульо и пульо не трябва да ти влияе
    Права си. Крайностите са ужасни във всяка една сфера. За да се забавлявам на мен не ми е нужен алкохол. Аз съм от хората тип "дебили" и единственото, за което ми е полезен алкохола е да задържам повече в секса
    Но просто е дразнещо, че голяма част от хората са приели, че щом той прави едно нещо и още 2-ма покрай него, всички други трябва да го правят.

Мега фен
    и единственото, за което ми е полезен алкохола е да задържам повече в секса
    Наистина е смешно, но се смея за твоя сметка.
    На теб пиенето може да ти помогне и за друго, напий се преди да пишеш, може да станеш забавен, може да заприличаш и на мъж.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    От тези двете- Райфайзен. Те са най- консервативни при повечето си услуги и респективно правят далеч по- малко гафове.
    Иначе, Уникредит предлагат най- голям набор от услуги, но за средностатистически клиент като че ли няма много значение. И все пак е предимство.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ами карай си на Капи Портокалчето тогава и готово.
    Не, наистина е леко смотано обаче да излезете на вечерен купон,хората да се забавляват,да чукват наздравици и някакъв по средата на масата да седи и да се точи с водорляк,особено пък и ако си мъж. Не е като да не съм бил участник доста пъти в такива ситуации.

Иначе аз днес официално одъртявам с още една година. То освен че официално си сменям годините,то аз друга разлика не виждам.Всичко си е същото и не се и вижда тенденция да се промени към по-добро сякаш.Никаква разлика.Просто официално ще се водя по дърт.Даже и купон,като не броим семейната сбирка няма да има.Иначе вече тортата ми е готова.

Та в тоя ред на мисли,тази нощ сънувах,че са ни дошли гости. Не за рожденият ми ден,защото в съня даже не знаех,че имам такъв,а просто ей така. Някакви роднини. Сред тях имаше и непознати. Аз бях в двора ни и имаше и разни други хора.Очаквах гостите и като ги видях започнах най-любезно да ги опътвам къде да дойдат,защото те даже не ме и познаваха и трябваше да се представям.Та там имаше и някаква девойка дето разбрах,че е на 25 години. Не ми беше роднина.Беше доста добре материално осигурена. Готина беше,но знаех,че си пада по-разни богаташчета и яки батки и че нямам никакъв шанс.Впоследствие пък се разбра,че поради незнайно какви дори и за нея причини се била влюбила от пръв поглед в мен.

Всъщност погледнах дори и в един Съновник какво значи да ти дойдат гости в съня.Според писанията ме чака път и дълго пътешествие. Даааа бееее. То не може кратко пътешествие да има при мен камо ли пък дълго такова.
    Последно редактирано от Niakoitam : 07-14-2015 на 10:06
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Или те чака смърт, познай аз на кое залагам.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    много си мил

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    В съновника дето гледам на 4-5 места е споменато това,на 2-3 доказване на истинско приятелство ако гостите са от далеч и нещо неприятно ще се случи на мои роднини се споменава само един единствен път. Така че аз гледам най често споменаваното

Анджи,той папагала си е природно мил...
    Последно редактирано от Niakoitam : 07-14-2015 на 10:13
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    много си мил
    Защо ми отказа на поканата да седнеш на стола ?

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    В съновника дето гледам на 4-5 места е споменато това,на 2-3 доказване на истинско приятелство ако гостите са от далеч и смърт на роднина се споманава само един единствен път. Така че аз гледам най често споменаваното
    Не си познаваш роднините и нямаш приятели, то оставаш само ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си