- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Какъв Радо, делюзионен ли си?
Не ставаш за алхимик май.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Ахахахахахахахахахаха.
С брат ми мислим еднакво.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
М**** не е прочел пожеланието на Митко.
Написах си есето, най-после. 5 страници разтягане на локуми и повтаряне на едно и също, отне ми няколко часа, но все пак сега вече мога да си отдъхна
бтв Анархи, откакто съм в този форум, веднъж не съм те видяла да успееш да затапиш някого, как пък все на ЛС успяваш...уж
Последно редактирано от HollyGolightly : 04-26-2015 на 22:37
Къде е Алфред Хичкок, когато ти трябва...
Столкъри.
Да, как си, dreamwalker-Corb1225, о, алтер его мое?
Последно редактирано от dreamwalker : 04-26-2015 на 23:08
А аз в 7, защото на чайките им стана навик да ме будят. Но пък съм щастлива.
Аз в 8 без 5 успях. :о А как ми се спи и как отивам на география да проспивам, не ви е работа. И в носа ми има мамут, тоя синузит пак почва да ме дразни - на пук няма да ида на лекар, щото не ми се дънят пак антибиотици. В най-лошия случай ще пробвам едно бабешко такова нещо за изчистване на синусите. И очаквах да ми е по-кофти, че спя с плюшката, а аз само приближих леглото и Омрях...
Поредната безсънна нощ изкарах, и пак на работа днес и пак скапана физически и психически. "Оня разговор" ще се води днес, то е ясно накъде отиват нещата... Сега трябва да се мобилизирам и да се науча да се справям сама и да бъда сама. Че боли - боли, че е трудно - трудно е, но в крайна сметка ако той не вижда смисъл да се бори за нас, няма смисъл и аз да го правя. Явно решението е взето вече, а разговора който предстои след работа днес е просто, за да бъда уведомена за това. 1 година и толкова много промени в живота ми, заради него - а, дано тоя път да си науча урока!
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
БАААААААААХТИ, кви сте забавни всичките.
Понеделник - гадно е. Кафето се оказва недостатъчно,но пък поне засега е спокойно. И съм гладна като слон, искам да стане време за обяд. При мен по принцип винаги е време за ядене, ама като съм на работа не ми се получават шашмалогиите. ИСКАМ просто храна.
Опитвам се да си наглася датите за пътуване, дано ми се получи. <3
maDamn