.
Затворена тема
Страница 21 от 186 ПървиПърви ... 111718192021222324253171121 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 4649
    Мега фен Аватара на NomNomNom
    Оле, с какъв британец говорих ( от лондон ), бахти акцента, имам предвид, нямам проблеми, даже моя става почти бритиш покрай тях, обаче този беше умопомрачителен, и осъзнавам как си говорим на някакъв език, който не можех да оприлича на английски :д

Иначе, не знам вие как сте, с британците нямам проблеми, обаче французите говорят такъв английски ( то им е под достойнството да го говорят :д ), испанците също са покъртителни ( малко като роми звучат :д ).

От други нации в момента не се сещам да имам оплаквания :д

@Holly - разбирам те напълно, и аз вчера се пулих в монитора, ама за някакви 800-1000 думи, 5 страници щеше да ми е по-хардкор :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ежедневно разговарям с хора от цял свят... Гърците ми звучат като роми.. Иначе другите са окей.. Румънци, сърби, испанци, дори бразилци, французи секви си говорят нормално, ама гърците.. ;s
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    ^ подсети ме за китайците, пакистанците и индийците, от азиатците само с тях приказвам, и те са зле :д
    имаме едни регулярни срещи с китайци и пакистанец, няма такива :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

anonymous708973
    Guest
    Французите на английски ги изтрайвам, ама на немски... те нали не изговарят Х, та докато ги разбереш какво казват... За езиковите умения на гърците нямам впечатление, само знам, че са меееега нагла нацийка.

Денят започва хубаво, само се дразня защо не ми отговаря, след като имаме уговорка да се видим... Поне да знам ще се отменя ли, няма ли, да обядвам ли или ще обядвам с нея, просто... ГР. Най-накрая ще си почна ученето и пак аз ще изляза лошата, ама... да се такова.

След краткото ми депресивно настроение се чувствам добре, поставих си нови цели, започвам да работя по тях

Ами аз разговарям пряко със / Сърбин/ Румънец/ Испанец/ Бразилец/ Поляк / Грък / Англичанин / Руснак ( и аз Българин 9 човека сме там по една работа мързи ме да обяснявам), но всеки ден се случва и с други хора.. Гърците са ми направили най-лошо впечатление и Руснаците..
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен Аватара на Dagichka
    изгря слънце малко и в мен, чувствам се по-добре от предишните дни, гледах мотивиращи клипчета от tedtalks и да, обнадеждено ми е )

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Хайде бе. Няма ли да качвате голите си цици вече.Един куп страници прочетох с надеждата да се порадвам на голите цици на форумките,а вие ме разочаровахте и си останах само с четеното напразно. Не ви е срам....!!!!!!!!!!! (псуващо човече)

Иначе Ива се оказа пророк. Цска наистина продължават напред към шестото място. След миналия кръг третите ги набиха и ги пратиха на трето място,този четвъртите ги биха и ги пратиха на четвърто място,а следващия кръг има вероятност и петите да ги набият и да ги пратят на пето място.

Иначе Иве понеже забелязах снимката дето си постнала в другата тема:

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението

Искам добронамерено да ти кажа,че няма смисъл да се стремиш към пропорциите на дупето от първата снимка поне според моите си мъжки критерии. И според тези мои критерии дупето от втората снимка ми изглежда бая по-секси.Първо има какво да се хване,второ нямам усещането,че ако го ударя ще ударя на кокал и може да си нараня ръката и трето "луфтът" между краката при второто дупе е доста по-малък,което благоприятства за по-секси излъчването му.
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-27-2015 на 11:09
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

^ Колега някои човечета харесват луфтове, а и като цяло е всеки с предпочитанията си. На мен също второто дупе ми харесва повече, но има мъже, които харесват първото има и мъже с фетиши към пълни жени. Не можеш да категоризираш нещо и да го заклеймиш като "норма". Всеки харесва това, което му е на душа кеф. Тя иска да е такава, има мъже, които я искат да е такава и това е. /Даже не я защитавам, щото тя също се опитва да налага нейното/
    Просто всеки си е с вкусовете и разбиранията.. Преди време и аз харесвах дупета като първото а.к.а като детско барабанче, после не обръщах внимание на дупето и се кефех на цици (не големи, не малки, средни ама перфектно оформени да ми пълнят шепите), сега пък си се кефя главно на дупета (като от втората снимка) след 5 години може пак да се кефя на кокалести задници, знае ли човек. Тъй, че я оставете, щом тва й харесва.. да си е такава, а тя да ви остави вас. ;с
    Аман.
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Искам добронамерено да ти кажа,че няма смисъл да се стремиш към пропорциите на дупето от първата снимка поне според моите си мъжки критерии. И според тези мои критерии дупето от втората снимка ми изглежда бая по-секси.Първо има какво да се хване,второ нямам усещането,че ако го ударя ще ударя на кокал и може да си нараня ръката и трето "луфтът" между краката при второто дупе е доста по-малък,което благоприятства за по-секси излъчването му.
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    ^ Колега някои човечета харесват луфтове, а и като цяло е всеки с предпочитанията си. На мен също второто дупе ми харесва повече, но има мъже, които харесват първото има и мъже с фетиши към пълни жени. Не можеш да категоризираш нещо и да го заклеймиш като "норма". Всеки харесва това, което му е на душа кеф. Тя иска да е такава, има мъже, които я искат да е такава и това е. /Даже не я защитавам, щото тя също се опитва да налага нейното/
    Просто всеки си е с вкусовете и разбиранията.. Преди време и аз харесвах дупета като първото а.к.а като детско барабанче, после не обръщах внимание на дупето и се кефех на цици (не големи, не малки, средни ама перфектно оформени да ми пълнят шепите), сега пък си се кефя главно на дупета (като от втората снимка) след 5 години може пак да се кефя на кокалести задници, знае ли човек. Тъй, че я оставете, щом тва й харесва.. да си е такава, а тя да ви остави вас. ;с
    Аман.
    Колега прочети пак самоцитираното ми.Написал съм "според МОИТЕ мъжки критерии".
    Ясно ми е че за всеки си има различен критерии и красотата е субективно понятие.

Иначе аз изобщо не се заяждам с Ива.Тя ми е даже симпатична. По визия не съм я виждал как изглежда,но попринцип. Не я виня и че вчера е "изпонахранила" един тон потребители. Тоя форум и без това вече се е превърнал в едно пълно лайно и понякога си мисля,че човек може би изобщо не трябва да е сериозен тук.Иначе аз специално първото,в което гледам това е лицето.Не ме кефят и някакви сто килограмови,но грабне ли ме лицето може и да не обърна внимание на останалите пропорции стига да са в рамките на нормалното ЗА МЕН. Циците не са фактор макар,че и аз като масовката съм забелязал,че се кефя на по-големките цици.Но както казах привлече ли ме лицето,та дори и да е просто с чар автоматично ги пренебрегвам.На дупето почти никавко внимание не отделям. Не е кой знае какъв фактор за мен.Другото,което може да промени изгледа ми за визията и да ме накара да видя като симпатична девойка,някоя която преди това не ме е грабнала или пък обратното е характера.Харесват ми жени,които носят на бъзик и умеят да се бъзикат,куподжийки са,умеят да се лигавят много,но и да са сериозни,когато е нужно,не са материалистки,да не са сууууууупер инатливи и т.н. Да умеят да се самоиронизират също си е един голям плюс за мен.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Е по принцип аз също гледам лицето в частност очи, усмивка (устни), скули и уши (да смятай.. кефя се на уши..) после идва характера, но не мога да отрека, че съм повърхностен. Не, че е от голямо значение, но не бих ходил с 30 килограмова вейка или със 150 килограмов хипопотам (двете крайности), всичко по средата е идеално. Пък мерките 90/60/80-90 са просто перфектни за женско тяло (ако е висока ~170 особено), не че я меря, но фигурата на пясъчен часовник се забелязва и го намирам за секси... Също се кефя на мадами, които тренират и се поддържат (не визирам ония дет вечно само гледат да отслабнат.. Силовата тренировка и хранителния режим са важни! Тренировката за дупе също).
    За характер, трябва да ме нервира, дразни и плаши (иначе не си заслужава), да е точна и разбрана и да може да си правим ебавки и майтапи.. И като й кажа ей скумрио да не ми се обиди, а да ме нахули и мен без много цупене.. мразя мрънкала.. всичко се решава и няма нужда от вайкане. Ако случайно забравя за нещо (но имам основателна причина) да не ми се натяква как съм забравил, а просто да обясня и да кажа, че съжалявам и това да се приеме. Мрънкането и ревността са според мен двете неща, които най-лесно могат да убият желанието ми за връзка. ;с
    Ирти преди време в една тема го беше описал почти прекрасно.. ;с ще го потърся, ако го намеря ще постна.
    Dr. Gregory House

О, бту ако си сериозен тук у форума, имаш най-искрените ми съболезнования, отдавна не си струва да се хабиш за това мини-общество.
    Dr. Gregory House

anonymous708973
    Guest
    Просто всеки си е с вкусовете и разбиранията.. Преди време и аз харесвах дупета като първото а.к.а като детско барабанче,
    Абе, един бивш го използваше това сравнение и все още не разбирам как е комплимент, това по дяволите? Барабанът е плосък, кой обича плоски задници??

Ирти и прекрасно описание... въй, тръпна в очакване.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 04-27-2015 на 12:49

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абе, един бивш го използваше това сравнение и все още не разбирам как е комплимент, това по дяволите? Барабанът е плосък, кой обича плоски задници??

Ирти и прекрасно описание... въй, тръпна в очакване.
    Мъничко.. има се предвид мъничко... Но като е неква 30 килограмова и е плоско не е яко.. втория задник на снимката е ОП.
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Инат жена искам, за да мога да споря с нея и да ми става все по-трудно да я затапя. По-студена, по-мъжкарана и много по-еблива от другите. Да има стил, когато трябва и грация в походката. Да може да ми сменя гумите на колата, да кара като тираджия и да бърка бетон (може и без да бърка), ама да заблуждава хората, че не ги може тези работи. Да кърка заедно с мен и да не ми прави фасони, че съм щайга. Да чисти, да готви и постоянно да ми говори как да разделяме работата си. Искам като ми набие един шамар да ми изпаднат зъбите. Да е много работна и постоянно да мисли как да прави пари. Да пуши цигари, но по-малко от мен, да не взема наркотици, а само тревица (и пак по-малко от мен). Да живее сама. Да обича планината и да ми обича кучето! Да държи на нейното в леглото и да проявява капризи! Да проявява капризи за много работи, за да мога пак да я затапвам или тя мен! Да яде месо и да мрази вегетарианците, ама в същото време да не яде риба! Да казва "Кур за рибата!"! Да носи на майтап, за да може заедно да се храним и псуваме. Да се интересува от всякакви теми и да попива като гъба. На такава жена бих се поклонил даже.

Не искам много.
    Ине, ето. Намерих го ;д
    Dr. Gregory House

Е по принцип аз също гледам лицето в частност очи, усмивка (устни), скули и уши (да смятай.. кефя се на уши..) после идва характера, но не мога да отрека, че съм повърхностен. Не, че е от голямо значение, но не бих ходил с 30 килограмова вейка или със 150 килограмов хипопотам (двете крайности), всичко по средата е идеално. Пък мерките 90/60/80-90 са просто перфектни за женско тяло (ако е висока ~170 особено), не че я меря, но фигурата на пясъчен часовник се забелязва и го намирам за секси... Също се кефя на мадами, които тренират и се поддържат (не визирам ония дет вечно само гледат да отслабнат.. Силовата тренировка и хранителния режим са важни! Тренировката за дупе също).
    За характер, трябва да ме нервира, дразни и плаши (иначе не си заслужава), да е точна и разбрана и да може да си правим ебавки и майтапи.. И като й кажа ей скумрио да не ми се обиди, а да ме нахули и мен без много цупене.. мразя мрънкала.. всичко се решава и няма нужда от вайкане. Ако случайно забравя за нещо (но имам основателна причина) да не ми се натяква как съм забравил, а просто да обясня и да кажа, че съжалявам и това да се приеме. Мрънкането и ревността са според мен двете неща, които най-лесно могат да убият желанието ми за връзка. ;с
    Ирти преди време в една тема го беше описал почти прекрасно.. ;с ще го потърся, ако го намеря ще постна.
    Аз пък ако ще си говорим за лица...на ушите не обръщам особено внимание.Освен ако не с с по няколко обички.За разлика от баща ми,който малко недолюбва пиърсинга и многото татуировки,аз страшно им се кефя.Някак ме респектират сещайки се за болката,която са изпитали дадените девойки,които са им правени и имам желание да си общувам с тях.Много татуировки...още повече вътрешен респект.Харесвам ми пиърсинги на пъп,гърди,език,нос вежда пък ако щеш и там долу,макар,че тези на езика и там долу биха били опасните за здравето ми.Харесвам големи очи,чипи нослена. и хубави устни.Не е задължително да са дебели като женски полов орган.Дори понякога и тънките са много сладки.Гледам и зъбите.Понякога жени с кривини на зъбите ми изглеждат доста по-чаровни от жени с идеално прави или снежно бели зъби.Квадратната челюст трудно ме привлича.
    А за мерките 90 на 60 на 90 по- скоро както казаха в шоуто на Слави това често за мен са просто километрите в час преди патруалката,пред патрулката и след патрулката ( не че шофирам де).
    Аз попринцип много мразя несериозността. Ако не можеш да обещаеш нещо въобще не го и обещавай,но обещаеш ли го рано или късно непременно трябва да го изпълниш.Не обичам да ме разиграват. Сякаш не обичам да ме и нервират и дразнят(ако не е на бъзик второто де).А за страх...не точно страх,по-скоро онзи респект,който казах,че изпитвам към жени с татуировки и пиърсинг камо ли пък и ако са малко или пък повече мъжкарани.Загадъчност,но в умерени граници,а не да се прекалява с нея и ревност,която да ми показва,че на човека отсреща му пука за отношенията ни,но не и прекалена да се чувствам все едно съм вързан на каишка и ми се няма абсолютно никакво доверие.

anonymous708973
    Guest
    Ине, ето. Намерих го ;д
    Ох... дълбоко.
    Примерите му са малко... няхнях, ама основната идея я загрявам, даже си мисля и че се вписвам :д
    Ще си говорим за идеали ли? Аз малко се отказах, че си спомням преди години бях изпльоскала някакъв огромен пост и ме бяха направили на нищо, как едва ли не колко съм искала и т.н. :д Бе, четох го преди няколко месеца пак... ми, получих си квото исках^^ Eдин от критериите, който имах за доста важен (а именно да не е претенциозен на тема храна и с удоволствие да опитва някакви мегастранни комбинации), не ми беше уважен, ама... биг дийл :д
    Оф, сега ще си намеря поста :д Не се сещам грам за заглавието на темата.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 04-27-2015 на 13:20

Ще ме извиняваш, но свързваш татусите с много голяма простотия..
    Иначе да мацка с татуси е яко, с пиърсинги другаде освен на ушите ми идва леко гнуснично.. Само на езика е яко.. чипите нослета са яки, тънките устни са злобни, очите трябва да са огромни и кафяви.. Имайки предвид, че съм с турско синьо/сиви (променливи, имам хетерохромия, двуцветни са и различно едно от друго) очи, трябва да са в контраст с моите... Не, че съм неспособен да си харесам мацка със сини очи, но ме кефи дълбочината на кафяви, моите са като стъклени, а това, че съм с различни цветове кара хората да мислят дори още повече, че нося лещи...
    И съм на обратното мнение за мъжествеността и мъжкараните.. Мацката трябва да е изящна, нежна и с грация в походката.. Да струи ефирност от нея, мистичност, мистериозност, желание, страст.. Да е силна сама за себе си, но все пак да има нужда от теб (мъжката подкрепа) и в ръцете ти да се чувства слаба, но защитена.. Нали знаеш к'во казват..
    Момчетата търсят, добро момиче, което да е мръсница само за тях..
    А момичетата търсят, лошо момче, което да е добър само с тях..
    Май май, т'ва се оказва вярно..
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ох... дълбоко.
    Примерите му са малко... няхнях, ама основната идея я загрявам, даже си мисля и че се вписвам :д
    Ще си говорим за идеали ли? Аз малко се отказах, че си спомням преди години бях изпльоскала някакъв огромен пост и ме бяха направили на нищо, как едва ли не колко съм искала и т.н. :д Бе, четох го преди няколко месеца пак... ми, получих си квото исках^^ Eдин от критериите, който имах за доста важен (а именно да не е претенциозен на тема храна и с удоволствие да опитва някакви мегастранни комбинации), не ми беше уважен, ама... биг дийл :д
    Оф, сега ще си намеря поста :д
    Аз съм изключително претенциозен от към храна, защото имам стомашни проблеми.. с това изложено на масата си представи сега и както съм на хранителни тренировъчни режими, какъв ад е да се готви за мен. /За това си готвя сам. /
    Способен съм да А) Стоя гладен, но да не хапна. Б) Да си сготвя сам. В) Да изляза и да си купя нещо.
    Но ако нещо не ми харесва, съм далеч от мисълта да се насиля да го опитам/харесвам, дори и преструвайки се. Откровено, ще си кажа, че не ми е по-вкуса и че в това няма нищо лошо.
    Иначе да, това което е описал Ирти е яко, така трябва да е една алфа жена с един алфа мъжки. А не нек'ви сълзливи драмички. ;с Яко е, а пък и това е субективно, ти се вписваш в този идеал, за твоят си, но не и в моят (макар и двамата да четем едно и също нещо, всеки си го възприема по свой начин)
    За всеки влак си има пътници, once again. ;s
    Dr. Gregory House

Не знам,нещо не ме кефи да гледам как някоя мацка се скъсва от реване един час,защото без да иска си е счупила маникюрчетууу например.

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Не знам,нещо не ме кефи да гледам как някоя мацка се скъсва от реване,защото без да иска си е счупила маникюрчетууу например.
    Разбиранията ти за нежност са жестоко объркани с тези за глезли/мрънкала/кифли.

Една мадама не е нужно да плаче, за да изглежда нежна и ефирна. ;с
    Пак казвам, сама за себе си трябва да е силна, а пред теб да се открива..
    Dr. Gregory House

(Примерна снимка)
    Много обичам да снимам. Та (в темата от която е поста на ирти) един пич е писал, как иска да снима приятелката си докато тя подскача, танцува и се смее, по залез.
    Аз вече съм го правил това (Няма да споделям снимки )
    Ето ти нежност ;с
    Без да плаче, защото си е счупила "маникюра".
    Нежността на едно момиче трябва да се усеща и определя с присъствието й. Не с думите й.
    Не знам защо под нежна разбираш лигла ;с
    Dr. Gregory House

Разбиранията ти за нежност са жестоко объркани с тези за глезли/мрънкала/кифли.

Една мадама не е нужно да плаче, за да изглежда нежна и ефирна. ;с
    Пак казвам, сама за себе си трябва да е силна, а пред теб да се открива..
    Не,нали просто си говорехме по рано за различните критерии.Така че никакви критерии не са ми сбъркани и не е лошо например да е силна за пред другите,но пък слаба пред мен.Обичам да ми се доверяват и да си споделяме всичко като истински приятели.

(Примерна снимка)
    Много обичам да снимам. Та (в темата от която е поста на ирти) един пич е писал, как иска да снима приятелката си докато тя подскача, танцува и се смее, по залез.
    Аз вече съм го правил това (Няма да споделям снимки
    Ето ти нежност ;с
    Без да плаче, защото си е счупила "маникюра".
    Ами всъщност критерия "купонджийка" като се замислиш не е задължително да означава,че обича само да ходи по купони.И такива неща влизат в него. Но това не означава да се прави на супер щастлива,когато не е такава в момента.

Мега фен

Аурисе защо ни Обиваш Уа ;(
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на galaxy29
    и на мен ми иде да ги застрелям... и без това ми се стреля ;/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си