.
Затворена тема
Страница 22 от 186 ПървиПърви ... 121819202122232425263272122 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 4649
    Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    ^ Ти сигурно си с тънки устни ;с
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен
    разполагам с въздушна пушка, газов пистолет, резачка, бормашина и няколко кухненски ножа. А, и вилица. Избери си.

Анархи нз, звучите все едно сте на пазара за домати

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    и на мен ми иде да ги застрелям... и без това ми се стреля ;/
    Защо така с лошо сега...?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    разполагам с въздушна пушка, газов пистолет, резачка, бормашина и няколко кухненски ножа. А, и вилица. Избери си.

Четеш ми мислите значи. И без това тоя форум нещо ми заприличва все повече и повече на пазара Георги Кирков т.нар. Женски пазар.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на galaxy29
    пушката, газовия пистолет и бормашината... три за щастие ;/

аз ви измислих и виц, можете да го видите във темата за вицове във фън-а ;/

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цецо, я дай линк към темата откъдето е цитатът на Ирти :Д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Кофти е верно да търгуваме едни качества срещу други качества, но се опитваме да си обясним нещо емоционално, тип "трепва ми или не ми трепва" рационално и да стигнем до "защо ми трепва/не ми трепва", верно така звучи.

Мъж ми преди малко ми разказа как е имал случка, в която му е казано как ще получи секс, ако плати коктейлите. Това във връзка с пазара
    Ооооф, не си намирам темата с критериите! Може би е темата от поста на Ирти, чакам и аз линк!
    Едит: Ми, не е тя.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 04-27-2015 на 14:11

пушката, газовия пистолет и бормашината... три за щастие ;/

аз ви измислих и виц, можете да го видите във темата за вицове във фън-а ;/
    Слабоооо.... А тамън бях решил пак да се храним.

Мега фен Аватара на galaxy29
    толкова сте спрели, че на планетата ни и идва да спре да се върти

толкова сте спрели, че на планетата ни и идва да спре да се върти
    Ще слизаш ли та искаш да спира.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Вали.

Бродим сами.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не мога да си подредя мислите, подскачат като светлинки и звуци. Уча за сесията (ужким), а толкова се нуждая от нещо цветно и усмихващо, мхм. И си го гледам, и е толкова чаровен, нямам пеперудки в стомаха, а поклаща се от лек вятър зелена трева и синьо небе в себе си.

и получих ранен подарък за рождения ден от най-добрия си приятел - плюшена играчка! :Д
    и не ми се остарява.
    не ми се празнува.
    трябва да пратя на близнака картичка.

Ох, казах каквото ми сиркулира в мислите/сърцето. Захващам се с ученето.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Не мога да си подредя мислите, подскачат като светлинки и звуци. Уча за сесията (ужким), а толкова се нуждая от нещо цветно и усмихващо, мхм. И си го гледам, и е толкова чаровен, нямам пеперудки в стомаха, а поклаща се от лек вятър зелена трева и синьо небе в себе си.

и получих ранен подарък за рождения ден от най-добрия си приятел - плюшена играчка! :Д
    и не ми се остарява.
    не ми се празнува.
    трябва да пратя на близнака картичка.

Ох, казах каквото ми сиркулира в мислите/сърцето. Захващам се с ученето.
    Алана и Том.

Брат ти да не е магьосник.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    ^ Ти сигурно си с тънки устни ;с
    Моите вероятно минават за тънки .
    Он: нямам никакво време, буквално ми се изплъзва през пръстите. Ще уча до към 11, после усещам че ще се намерят въпроси за задаване.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Цецо, я дай линк към темата откъдето е цитатът на Ирти :Д
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D1%82%D0%B5
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Иначе не ми пука дали звуча като на пазар. Чачо го е казал добре.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Като имаш ниски критерии показваш, че не можеш да си позволиш по високи.
    Не става примерно да тренирам, да се поддържам и да ходя с некоа 120 килограмова девойка, щото нея я мързи. ;с
    Колкото и чувства и романтика и бла бла тъпотии да има, ще дойде един момент, в който сутрин като излизам да тичам, а нея я гледам как набива кебапчета с бира и се урига като свиня, ще се дразня, щото вместо да го прави това може да хване да се стегне и да излезе навънка малко.. Отделно си търся дори фактори у девойките.. /ОЧИ, устни, уши, носле/ които да намирам симпатични, ся не става да е криво-гледа или носа й да е така извъртян нагоре, че като вали да се дави..
    Наречи ме повърхностен и бла бла, но си държа на красотата (КОЕТО ДАЛЕЧ НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЕ ДЪРЖА НА ХАРАКТЕР)
    Той е най-важният, но ако няма първоначално привличане, ако не ме грабне с нещо (обикновено е поглед, усмивка, чар) просто няма как да се продължи напред... Смисъл ко? Ш си затварям очите всеки път като се чукаме, щото много я обичам ли? Или ще ме е срам да я запозная с нашите/приятелите ми, щото е по-космата от мен.. Ай не ;с
    Всеки си има физически и психически предпочитания за партньор към които се старае да се ориентира търсейки партньор, който отрече, просто лъже. ;с
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Моите вероятно минават за тънки .
    Тънките устни са голям признак за злоба, а ти си далеч от това. Едва ли са ти тънки. ;с
    Пък и по-обемните са деам хот ;с
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Направила съм VPN, след като 2ма човека обещаха да го направят ( а са уж мн навътре в нещата ), с всички благинки, освен една, дето един друг колега имаше като идея + написах скрипт, който да налива команди на файъруоуа.

Какво получих в замяна:

Колегата, който трябваше да модифицира на VPN-на нещо, изпрати цялата конфигурация, която АЗ направих ( и ми отне 4 дни докато разуча всичко ) + неговата модификация, без да спомене, че съм направила АЗ VPN

И отдолу е споменал скрипта на друг човек, който ще върши една част от нещата, а моя, дето ще налива командите, изобщо не е споменат.

Значи, не издържам повече.

Преди, преди да започнем работа, всеки искаше да е неговото, заради това аз се отказах да правя каквото и да е било и какво се случи - 2ма колеги работеха, а другите, дето бяха големи на думи, заебаха таз работа.

Ок, щото ме питаха да се включа, включих се, след като пасивно-агресивно бях изритана от цялата работа.

И за какво да се включих, бе мамка му ? За да получа имейл, как двама човека са правили неща, а мен ме няма изобщо спомената ?????????????

Това беше, аз съм до тук.

Търпя вече колко месеца.

Защото не с отварям устата и не се бия в гърдите какво съм направила, и колко мога, и колко съм работила, всякакви други хора изпъкват, като индиректно омаловажават каквото аз съм правила.

Просто, искам да се махна от всичко това, добре, че от утре съм в отпуска 2 седмици.

И накрая шефката сигурно ще пита дали аз изобщо съм правила нещо в тази лаборатория, а това, че съм набила сумати команди от както са я докарали, а някои хора дори не са се логвали в нея ... все тая. Просто, все тая.
    Последно редактирано от NomNomNom : 04-27-2015 на 16:04
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Ей това е, съжалявам, че изобщо съм в тази област, съжалявам изобщо, че някога ми е внушавано, че мога да работя наравно с мъже.
    Единствено искам да си върша работата, защото си я обичам, не някакви хора да се опитват постоянно да ми правят сечено, защото съм добродушна и не искам да стъпвам на ничий врат.

И на предишната работа имах 1, който имаше проблеми с мен, на по-предишната - двама, от които единия, трябваше да го обучавам и ми говореше неща тип - пише ми в скайпа - " ****, имам въпрос, ама е доста сложен, няма да питам теб, ще питам ******** ." , ами за какво изобщо си правиш труда да ми пишеш ??

Обаче тук са вече няколко и ми идват в повече.

На всичкото отгоре всичко, що имам повече опит и тапии от тях постоянно се омаловажава, без да ме намесват в разговора, примерно областта, в която съм безпрецедентно най-добра в отдела, се омаловажава като най-лесна - ами ало, като е най-лесна, защо не сте я научили?
    + не е най-лесна, по дяволите, тяхната област съм я учила няколко месеца и съм си супер в нея, а моята я работя 3-4г. и още имам неща, в които да се задълбавам в интерес.

Ей затова съм кисела от няколко месеца, и заради това искам да се махна от тук, защото ми е писнало от субективни преценки и изказвания в техническа среда - тук няма място за такива.
    Последно редактирано от NomNomNom : 04-27-2015 на 16:16
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Навсякъде е така душа.
    Винаги има някой да ти слага таралеж в гащите докато работиш. Просто трябва да бъдеш благословена с непукизъм и въобще не обръщай внимание.
    Dr. Gregory House

Празно е тука .. а аз очевидно съм куха лейка за тва дето направих, ама кво толкова.. и по-зле можеше да е .. пак мога да пратя всички на майната им.. то, кво ми остана.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    ..
    Искрено ти пожелавам да се оправят нещата, нагледала съм се (а и съм го изпитвала на гърба си) това как точно най- самоизтъкващите се и същевременно достатъчно некомпетентни обират овациите. Нали знаеш приказката- ще дойде Видовден Винаги идва !

Знам, че не съм модерна, но затова мразя team work-а. Винаги има един или двама напълно незаинтересовани slacker-и, един, който не разбира много какво правите, но все пак иска да допринесе, макар че всъщност вреди с некомпетентността си, един, който се опитва да командва парада и да налага своето и един, на когото му е съвестно да остави нещата и се нагърбва с работата.
    Последно редактирано от therichbitch : 04-27-2015 на 17:28

...
    Моя подход към подобни проблеми е изобщо да не приемам на сериозно хора които не са показали, че са способни на реална преценка и съм се тренирал дотолкова, че не само че е спряло да ми пука напълно, но и съм напълно способен да намирам такива хора за приятни.

Не знам колко е обичайното ниво на сексизъм в IT индустрията, но решението да се ядосваш заради него само ти пречи (и когато пишеш колко те ядосва, се ядосваш още повече, дори да си се успокоила). Въпреки че съм изкарал късмет с пола, расата и държавата си, аз също си имам доста неща които няма как да се оценят от хората, но най-адаптивното нещо което мога да направя е да приема, че мога да получа само толкова заслуги колкото изглежда че заслужавам. Затова и съм щастлив винаги, даже когато съм заобиколен от хора които се карат взаимно и с мен за неща които никога не биха приели истината. Уж "си струва да се ядосвам само за хора които виждат реалността", но с времето забелязах, че тези хора никога не ме ядосват. Имало е малко случаи с такива хора в които съм се чувствал ужасно, но винаги по моя вина, не тяхна (субективно погледнато).

На твое място ако ме упрекнат за това че нищо не съм направил бих казал истината, а ако това не се получи - да ме уволнят - особено ако в България се намира IT работа толкова лесно колкото навсякъде другаде - с идеята че това е тест и те са се провалили. А ако се намира трудно, може да си струва да търпиш повече. Всъщност ми е трудно да преценя доколко си недоволна заради това че не са прави и доколко заради това че зависиш от тях и ще направят нещо, затова си раздвоих така мнението (този и предния абзац).
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Мега фен Аватара на 102
    oleeeeee

@ричи, и теб съм те чела, че ти е неприятно от хората в университета, които минават между капките, знам, че разбираш.
    И аз не обичам екипната работа във всеки екип - само, ако е подходящ, да няма някой, който да си прави оглушки и т.н.

@стринг - единствената причина поради която се ядосвам е, че не искам да ми стои в св-то 10 месеца, стискам зъби да изтрая още 2-3 месеца + има хубави възможности, компанията е чудесна, ако изтърпя и стисна зъби още няколко месеца, нещата ще се променят, но просто съм планирала да напусна лятото.
    Ядосах се, защото до преди няколко дни не ме интересуваше нищо свързано с гореспоменатата работа, четях си и си правех други неща + ми дадоха друга персонална задача, която няма общо с екипа и нямаше да имаме допирни точки няколко месеца, макар, че нямаше да върша техническа, а организационна работа.

И тъкмо като реших, че щом двама са се отказали да правят каквото и да е било по другата задача, поработих с едно от другите момчета по нея и накрая не съм спомената в мейла :д чувствам се прецакана.

Но беше полезна работа поне, научих доста неща.

Просто проблемът е, че не искам да напускам все още.
    - не искам да имам само 10 месеца в св-то
    - шефката е много свястна и готина
    - трябваше шофьорската книжка да си изкарам ... :д ( напускането ми означава изселване от страната, а ми се искаше поне курсовете за завърша :д )

но от друга страна
    - не ми харесва организацията на работа, заради което не са виновни момчетата ( и заради което се получават ситуации като днешната )
    - не ми харесва работата, която върша, защото е нетехническа, и трябва да използвам цялото си лично време за да наваксвам и повече, и повече
    - не искам да раста организационно, а технически.

Ако трябва да обобщя:
    - не изпитвам удовлетворение, а удовлетворението би ме държало и на 2-3 пъти по-ниска заплата.
    - лични планове.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми