- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Специално за теб, днешни :Д
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...6fcf269b415496
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hp...c3&oe=5597C08B
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Днес имах неособено приятен ден... :/
Да се чете: кофти ден... :/
Че защо не, чрез организационна работа може да се постигне много повече ^^ на мен пък ми се иска да се насочвам натам, колкото и да обичам техническата. Единствено изключение правя за дисциплини в изкуствения интелект които ще мога да ги ползвам като допълнение на ежедневното си мислене когато ги изуча, но засега нямам възможност да работя с такава.
Но обикновено можеш да постигнеш много повече като мениджваш ефективно няколко човека, отколкото като си вършиш работата ефективно. Може да не носи толкова удовлетворение, но тук аргумента ми е от Von Neumann–Morgenstern utility theorem, а не мисля че е позволено да внасям тази идея в тази тема![]()
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Хората се опитват да ме набутват в това, но аз си искам свободата на техническото.
Започнеш ли да се занимаваш с организационна работа, по-трудно става напускането и ако си намериш евентуално нова работа - трябва да се върнеш стъпка назад, защото освен, ако не си бил executive или vice president ниво, лесно от мениджър второ ниво ( да менажираш мениджъри ) , могат да те върнат на дирекно менажиращ екип и тийм лидери.
Всъщност, това не е проблем.
edit: да се спасяват хората с такива проблеми, аз нямам :д
Просто съм си избрала друг път, не целя успех, целя удовлетворение.
Все тая, това е друга тема на разговор, просто ми е тъпо, че от петък, целия уикенд, до днес ( а днес съм в болничен ) съм се занимавала с нещо основно, и накрая да го омаловажат така.
Последно редактирано от NomNomNom : 04-27-2015 на 18:28
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
+ вероятност за technological singularity и оттам wireheading, интересно ми е дали ще приемеш този аргумент. Второто по дефиницията от тук: http://wiki.lesswrong.com/wiki/Wireheading
Следователно, еxpected utility maximizer начин да достигнеш до удовлетворение е чрез мениджмънт. QEDкажи ако не си разбрала нещо ^^ правя много презумпции
не, не, разбрах ^ сега, има нещо, което пропускам да спомена, защото е социално приемливо да го премълчавам.
Удовлетворението си има конкретен корен, елементарен :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^ позволете ми да ви прекъсна дискусийката за неудовлетвореността от работата и да предложа на останалите игра на "крави и бикове"?
(:
Ако казваш че предпочиташ удовлетворение по стандартния начин пред удовлетворение чрез wireheading (по описанието от линка), значи си разбрала достатъчно и си отговорила точно на това което исках. Любопитно ми беше дали ще ги видиш като различни или еднакви ^^
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
NomNomNom, може ли един въпрос - позволяваш ли си понякога да лешпериш и да си губиш времето в игри - примерно, ако те офертирам да си направиш някаква рег. във фортето: www.fortegames.com след което да изцъкаме няколко игри на "крави и бикове" (отдавна не съм играл, преди малко се сетих за играта и много ми се доигра). (:
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ааа не с непознати
отдавна не съм играл ама преди лефтваха нещо кат не им изнася