- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Мда уеее... правя си кофички до мене светка гърми а-у.. нема проблеми.. дъжд ме вали.. окей нема проблеми.. ма стана много нагло вече... некъв брутален вятър и нек'ви неща от дърветата почнаха да ми влизат в очите и накраа чашата преля.. с таа градушка.. набирам се то ми пада по главата мама й деба, явно днес някой не иска да си направя тренировката..
Тъпото е, че 30 мин преди тренировка си взех добавките и шейка и си еба мамата.. ся съм с ебати енергията, сигурно след малко ш довърша в нас на лицеви и кофи за трицепс. .АРГХХХ :@
Навън е бахти гнусното време... гнусна буря.. гнусно мрачно, гнусно вали и гърми и трещи.. ;с
ГАДНА БУРЯ.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
в софето няма гръмотевици и светкавици за нещастие
щеше да е по-романтично
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Жалко,че още не съществуват телепортите та да се поразменим.Подарявам ти ги всичките гръмотевици на света.На мен изобщо не ми трябват. Настръхвам като чуя пък и камо ли като се засилват,а още повече като ми изпищят ушите от някоя паднала някъде наблизо или пък кгато няма няма и еднократно му удари егати и гръма, а съм навън. Колко Лан карти,че и един рутер ни унищожи въпреки,че като загърми малко по-силно и сме наблизо или когато се предвещават такива гръмотевични бури винаги спираме копчето на раклонителя дето е са боднати захранванията в него на компютъра в кухнята и вадим кабела за интернет от рутера както и щепсела за захранването на телевизора в кухнята и кабелната. И както казах пак понякога има щети.Гръмотевици може да слушам за "романтика" само,което съм уж на някое сигурно място под покрив,навес или в кола.А дъжда ме приспива и успокоява,но само като съм легнал на леглото или съм седнал в кола и той тропа по стъклата.Едно такова уютно ми става Иначе най-вече заради очилата ми мразя да се мокря.
Dr. Gregory House
Никви паранои не ме подгониха палячо. Просто си съшит с бял конец.
Желаеш ли да ми се помолиш пак и накрая като ти опровергая всяко едно нещо, което си казал да кажеш едно "чао", да подвиеш опашка и да се скриеш като мишок, а тука да големееш?
Щото ми е много лесно просто да постна личните тука и да потънеш в мишка дупка, как може приятелката ти да е такава курва, брааааат ;с
Сигурно е болезнено да ме молиш за такива неща ;/
Dr. Gregory House
Ти си супер делюзионен бе. Не съм този, за който ме мислиш.
ей малоумници скапани дано следващия път като ме намесите в гнусните си фантазийки ви изсъхнат и топките и куровете ама преди тва ви ги захапе настървено хомо с афти в устата