- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Калпазанката може да и помогне, тя разбира от женска анатомия, работата и не е само да убива.
Айде радвайте:
http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11281623
ужас
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
да, защото не мога :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Можеш, но не ти пука. Един живот имаш, няма значение дали си умен или глупав, важното е да не ти пука, значи си успяла да постигнеш съвършенство.
^Болят ни фаровете.
Размечтах се... https://www.youtube.com/watch?v=eBZjZ6eAzMw
Дали ги е яд жените, че не могат да кажат 'дреме ми на кура'
Има, защото още не знам къде го държи, сега чакам да ме покани на гости.
4aaj Se aBoNiRaM
Последно редактирано от LoadRunner : 04-22-2015 на 21:54
Добро утро. Добро е, определено. Станах овреме, нагласих се, пих кафе, приличам на човек - кво повече да искам?! :д Чакам си петък, мхм. Добре, де - не го чакам, а мрънкам, че искам да идва ама все тая. Като се прибера смятам да си понаглася багажа и да свърша това-онова, а пък вече оттам нататък ще го мисля. Айде приятен и прекрасен ден на всички.
Пак мечтите ми за спокоен ден бяха попарени от воле. Милото е болно и лежи и се разлага вкъщи,щото е с температура и не може нищо да направи. На работа пак е пълно с мениджъри от майна си гъзинчина, които пак цял ден трябва да обгрижвам и да следя дали не им липсва кафенце, нещо водичка, ала бала, чайче за 10 кинта. А как ми се спи, не е истина. Вчерашният ден ме изтощи на макс, а след работа препусках за подарък и бях на рожден ден, направо ми се разката фамилията.
Тази сутрин ми се ревеше като си чух алармата, буквално пуснах сълза. И така. Надявам се денят да е по-приятен, защото вече ми се изчерпва вътъка и нервите, а аз избухвам много рязко и грозно, а това не трябва да се случва,за да не излетя от работа.
HULK MAD, HULK SMASH
maDamn