- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Екстра съм си. Няма ми нищо![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Защо пък не?![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Всъщност да взема и да се похваля нещо преди лягане. Едната от двете ни външни котки и общо от трите ни я взехме наскоро и се оказа бременна. След около седмица и малко престой в двора ни вече си имаме така да се каже чисто нови котенца. Към 20 часа беше едно, към 22 часа без нещо бяха три, а сега разбрах, че поне досега са четири. Лека нощ на всички будуващи в този час форумци.![]()
Презентация Четврътък, за която въобще не съм готова, но защо пък да не я оставя за утре вечер да я подготвям. ЗАЩО ТРАБВА ДА МИ Е ЛЕСНО, КАТО МОЖЕ ДА МИ Е ТРУДНО? Започнах го толкова добре този семестър, а толкова зле да го завършвам. Повече никога няма да прескачам семестър, много трудно се навлиза в рутина след това.
А тук е все едно и също, Анархи и Някойтам пак се обясняват и излагат каруцарската, вземете го сменете малко този репертоар. Освен да се заяждате и да говорите напълно несвързни глупости, друго развлечение нямате ли?
Първият официален клиент беше доволен и ми даде някакви надежди, че нещата по идеята ми ще потръгнат. Междувременно ще продължавам със спама навред и дано има още хора.
Майната му на другото, и без тва явно само на мен ми пука за цялата история.
Както си и мислех - не спахме. Съскахме по тоя и оня боклук, слушахме музика и пихме кафе. Уморена, сънена, гладна и нервна съм. Даже не, последното не е баш така - май ми е по-скоро некво такоа... Затънала съм си в душевните лайна и съм лекичко разочарована. Ама ще ми мине с един хубав сън и малко храна. Не че не знам какво ще се случи, де - ще се прибера, ще поспя 2-3 часа и ще стана да ходя насам-натам. От три през нощта ми е постоянно земетресение, не съм сигурна дали е от безсънието + кафе или е поредната криза.
не знам. емоционална.
но ще се оправя:Д
Галаксина да се появи веднага, че леко ми изсъхва.. а не трябва да губи влажност.. една лига да му фърлиш ;с
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
стига се ебава с галаксина, че ще й паднеш някой ден и ще ти опасе веждите
да не кажеш, че не съм те предупредил после
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Не бих позволил повече от свирка, леля Ванчето не беше лицеприятна.. предполагам същото е с галаксина ;с
Dr. Gregory House
имам предвид суплекси и уширо маваши в устата по-скоро ;/
дам, аурис е прав, не ми дреме, че съм дребна, бих те(ви) счупила от бой
Признавам, Леля Ванчето беше едра, ама чак пък толко? Мойче 82 килограма 185 см висок... Има шанс да й плясна един шамар и да я утрепя без да искам.. ;с /не че бих я ударил де.. ама сериозно?
Пък и с последното момиче, което се опита да ме удари.. правихме див секс ;/
Dr. Gregory House
що пък и мен ще биеш >.>
т'ва му викат изнасилване братле ;дПък и с последното момиче, което се опита да ме удари.. правихме див секс ;/
Dr. Gregory House
Не бе, тя ми беше приятелка.. ама неш я бях много нервирал ;д
Замахна ми да ме удари, хванах й ръката... стояхме така 1 мин.. тя се разсмя и го обърнахме на майтап.. преминаващ към интересни неща ;с
/Т'ва с ено бившУ гаджИ
Но ми харесва концепцията за изнасилване, има хляб в таа идеа ;/
Dr. Gregory House