- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
е при мен няма да премине на секс, а на преглед при зъболекаря ти
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
аха, почва да ми се изяснява концепцията зад поведението ти
да разбирам ли, че сваляш галаксина ;д ?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Далеч не, първо не съм я виждал, второ аз наистина не смятам, че една точна мацка трябва да се държи така..
/Фън факт (не мога да повярвам, че го казвам), но пантерата се държи в пъти по-точно, нормално и женствено от галаксина.. (а с пинко не се харесваме много много ;с ) Аз ако искам да слушам жалки, прости провокации и обиди, ще отида на село в кръчмата.. не при "изисканата" дама.
Галакси, нали осъзнаваш, че не можеш да ме удариш, щото просто ще ти хвана ръцете и ще ти се смея ;/
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Калпазанке, кредит под постовете освен да слагаме като се ползва некомерсиално ?
С цитиран закона за авторскитеправа... задължително, като в ютуб
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
и после пинята :Д
Ем на мен два пъти ми пускаха ток.. на задника (селянията ходи по хората ;с) и на ръката.. и двата пъти беше продължително и не паднах, просто подскочих и се дръпнах.. ;д
Трябва да е някакъв много добър или милитъри едишън за да ме повали.. такъв, какъвто тя няма как да си намери.
Тия, които ги продават и издават звука.. най-много да ме изгорят..
Dr. Gregory House
Днес времето навън е слънчево. И сухо.. сухо както на галакси котето без вида на чепа ми. ;/
Dr. Gregory House
добрем ^^
аурис, той тоя смешковец ми беше писал лс преди вр, дали искам да съм му майка на децата и на дагичка пак и се беше мазнил нещо и на пандата и се обяснявал в любов и дори си е измислял, че са заедно с нея, доколкото знам и след като всичките сме го резнали, изведнъж сме се превърнали в ужасни, както на една лисица желаното, но недостижимо грозде, се е превърнало в отвратително кисело, ама то неслучайно има такава приказка
на мен по едно време ми беше жал, щото ми изглеждаше псих болен с тва делюзиионно поведение, ама по-скоро май просто е токсично отпадъче и не заслужава жал
и анархи, спокойно има си начин да те потроша и да се почувстваш като наакало се момиченце, ако ще и ракиши да си
Последно редактирано от galaxy29 : 04-29-2015 на 08:00
Това за майката на децата, помниш ли въобще за какво беше или пак говориш на изуст?
Беше свързано за темата със стриймърите и дота/старкрафт етц. Ти беше писала, че гледаш и аз се избазиках, че си геймъргърл значи треа се оженим.. Лел мислиш ли, че реално съм ти предлагал? Аз дори не съм те виждал бе, парцал.. хуаухаухуха лолАма и си вярва.. хаххахах ехеххеауха... разсмя ме. Поне като говориш си спомни целия случай и не говори само онова, което на теб ти е удобно.. Щото в оная теме с тебе си писахме много за стриймове етц и беше приятелски настроена и аз пуснах ебавката за жененето.. а на дагичка пък не съм й се свалял, просто бях мил, щото и тя беше мила.. Нарича се елементарно възпитание..
А това дали можеш да ме потрошиш, ми е откровено смешно.. Не го очаквах от теб /изненадваш ме/Я да ти чуя начините плийс ;с
Dr. Gregory House
ама аз не съм твърдяла, че си бил сериозен, просто деликатно намекнах, че и на мен ми се мазнеше и защо нищо не каза за дагичка, а за фантасмагорщините с пандата...
начините ми няма да ги чуеш, ама може да ги видиш и усетиш някой ден
Въй, к'ви скандали се вихрят тука, аз само исках да мина и да споделя, че много ми се спи и имам купища работа вкъщи и нищо за правене в офиса... Ама да не прекъсвам словесните двубои - не ми обръщайте внимание![]()
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Мхм к... Как си ме отрязала като не съм бил сериозен? Сериозно ли толкова много ти липсва мъжко внимание около теб, че помниш такива незначителни неща от преди 2 години?
Лол, аххахахах
Dr. Gregory House
сега видях, че си се редактирал, ахахаха, не сме си писали с теб никога, кво пак фантазираш хД а за пандата, що така се ослушваш..
Аз се ебавах, че сигурно не си харесвана.. ;с
Dr. Gregory House
Ама то верно.. ьухаухьахуьухаухьуах
Dr. Gregory House
За пандата въобще няма да й коментирам простотиите.
А ти тъпа ли си? Говоря, че сме си писали както в момента в тема, не на лично или където и да е... А в тема. ;с
Майко колко си заухава.. честно от разговорите ми с теб ми умират мозъчни клетки, как може да си толкова елементарна? Вашите да не са нек'ви темерути та са те научили и теб така ;с
Dr. Gregory House