- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Той ползва календар, потребителите тук сме над 365, понякога се бие по два пъти на ден.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Откакто съм в този форум, постоянно чета от Анархи как викнал всеки един на бой, как никой не е дошъл, как се издържа сам, как е забил няколко гаджета на някои хора от форума, ама от целия форум само той ги знае тия неща, това е все едно "Гаджета сме, ама само аз знам".. Нищо лошо нямам към теб или към който и да е от форумчето, но вече стана банално..
Последно редактирано от AnarchyBoy : 04-29-2015 на 18:43
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
що не се опиташ да предизвикаш и него на двубой ? :Д
п.с. и все пак срещал ли си се с някой от всички предизвикани?
или всеки се прай
било щото ги е страх от тебе или щото са само зад клавиатурни биячи, за разлика от теб
Срещал съм се с хора от форума и то много, но точно тия нинджите, войствени, мъжествени с големите усти, не смеят ;с
Dr. Gregory House
шанс, продължавай да ги навиваш все някой в даден може и да се навие
ама ако те наритат после нз как ще влезеш тук, след толкова закани дет си изписал :Д
нали знааеш в повечето случай как е
куче което лае, не хапе
Като тя ме обижда, ще си й сипвам. Да се научи да си държи езика зад зъбите да не псува и да не кълне, като не е питана и без причина и готово. Като съм й неприятен, просто да ме подминава и да не ме чете, аз така правя с неприятните ми потребители, така прави и половината форум с неприятните.
Като псува, храни и кълни ще й се подигравам к'ва е смръдла. Винаги когато съм се хейтел с нея е било когато тя е почвала, ако не почне, въобще няма да ми е през оная работа да я закачам.
Dr. Gregory House
Ай стига сте се карали веееееее, стига сте си уреждали срещи да се биете, дей'ба. Вярно, забавно е да ви чете човек отстрани ама то вече прекалявате. Ся ще каже някой - ми не чети. Ами аз ще кажа, че ми е кеф да влизам тук за да науча нещо за някой или нещо от някой, а не да чета кой мъдрец са му избили вчера на форумния бой. Аре осъзнайте се, не сте деца вече повечето..
Аз и вас не съм ви канил да се бием, аз ви казах да дойдете и да ми кажете това, което тук толкова смело казвате, в очите. От там нататък, ако стане нещо, си е на ваш риск, но няма да е бой, а побой. Щото най-много да побегнете. ;/
Dr. Gregory House
Толкова съм ядосан, че може да е виновен само един човек за тая работа.
Значи си ни канил на разговор и ти се струва по-вероятно някой да дойде да говори с теб, а не да ти нарита муцуната ?
Dr. Gregory House
Предпочитам да дойда и да говорим, или вече не важи ?
Не ме разбра. В моя случай този човек съм аз))
Даже и аз не знам дали ми се говори близък приятел или бивша приятелка в момента, ебати.
А, ясно... Щото аз бях тръгнал да пиша същото, ама по друг повод...![]()