.
Затворена тема
Страница 51 от 186 ПървиПърви ... 4147484950515253545561101151 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 251 до 1 275 от общо 4649

Супер фен
    Да се отчета и аз (след като попитах по-горе): досега простирах, в момента доглеждам (за пореден път) "Специален доклад", не ми се спи (поспах от около 18:30 до към 20:30), та сега се чудя какво да правя докато ми се доспи... :/

Мега фен Аватара на NomNomNom
    аз гледам от няколко дни Salem, става за убиване на време / и вещици :д /
    иначе, оцениха ми филенцата много положително, и много се изкефиха на соса с кисело мляко, тук почти не ядът такова :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на lunacy
    добре

Супер фен
    (:
    А аз в момента гледам "Завръщане в синята лагуна" по Нова тв...
    И какво осъзнах - девойката във филма е Мила Йовович... Разрових се в Интернет - гледам филмът е от 1991-ва...

Ще го преживея. Тука ходих в един пиано бар снощи .. така не се бях забвлявала от супер много време. Ех, проблемите така малки изглеждат в такива обстановки.

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Егати якият сериал! Супер странен е и интересен. И странен. Ама завладява. Дам, до края на идната седмица ще го изгледам :д
    Все още ни ми се спи обаче...
    Айде още една серия.

Супер фен
    А на мен малко почна да ми се доспива... Затова отивам в кухнята, за да изкльопам набързо едно кебапче, домат и много сирене. (:
    И що да не обърна една чаша червено вино, хм? (:

От мен имате пожелания за лека нощ и хубави сънища!

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Сега като каза и аз прегладнях :/
    Ще си направя филийки с фета и краставичка ^^
    Лека нощ!

Мега фен Аватара на Lilanda
    Няма да съм аз, ако не се успя. Яд ме е малко, ама ще го преживея. В момента единия е на работа, а другия още не ми е отговорил и аз се чудя какво да правя.

Между впрочем чакам да видя и репортажа с прадядо по БНТ1. Сега ми се прииска да отида да го видя, хмм...

едит: Нъцки..Само дето чаках.
    Последно редактирано от Lilanda : 05-03-2015 на 08:49

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Защо ли да очаквам от друг да прояви разбиране. Понякога забравям каква рядкост е да си емпат. Може би. Няма как да знам какво става в главата на хората, с които имам и съм имала контакт, но емаптията се усеща/чувства/действа. Понякога имам усещането, че съм твърде добра за този свят, хаха. Но пък от друга страна, не съм дейна/предприемчива или там каквато е думата, която не ми идва в момента, за да преобразувам нещата от .. хм, от мисловното естество в материална реалност.

Имах доста време да помисля. За нещастие или не. Май по-скоро първото. Много се филмирам, когато остана за по-дълго в компанията си. По-здравословно е да се съсредоточа върху елементарните ежедневни дейности от сорта на ‘сега ще си взема душ и после ще почета’ или ‘ще пусна прахосмукачка’ и след това ‘щрак’ и се изключвам. Включвам на автопилот и върша всичко механично. Сякаш не съществувам в тези мигове/минути/часове, сякаш съм била някъде извън реалността. Странно е. И полезно умение. Мисля.

Самотна съм. А мога да го променя. Но това ще е фалшиво. Искам нещо, което може би не съществува. Което е останало погребано /колко страшно и категорично звучи/ някъде в миналото или пък е било измислено от детското ми въображение и тийнейджърски идеализъм. Каквото и да е - не съществува повече. Има го единствено в книгите.

Освен това.., хах, мислех да се оплача за това как не намирам и професионално удовлетворение, но къв е смисълът. Та аз не намирам удовлетворение в нищо. Нищичко не ме привлича. Нито това, което уча, нито квото и да е. Каквото и да бях избрала, щеше да е същото. Нито ми се пътува, излиза, ПРАВИ НЕЩО. Не сме в сезонът на зимните спортове и това много ме садва. Остава сексът. Банално е да го кажа, но понякога изпадам и в периоди на асекуалност. Ъх, преебана работа.

Супер фен Аватара на skate

: ( forever alone : (

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    но понякога изпадам и в периоди на асекуалност
    Значи си в крак с модата

оптимист ;д

Все някога ще дойде сезона на дините

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Това не си ти, иваааа
    трябва да си весела каквато обикновено си, кой те е ядосал да го наритам :Д

а, и къде учиш?

Голям фен Аватара на alchy
    Добре, леко скучна неделя ;д

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    "След четири години дежа вю" - това исках да го постна преди няколко дена в 5 сутринта, но и сега може и ще е истина.

Не мога да повярвам какъв съм късметлия, наистина не мога)).

anonymous708973
    Guest
    ЩЕ УМРА. Толкова съм изтощена, ще каже човек, че маратон съм бягала, а просто обсъждахме съдържанието на презентацията... 3 часа. Ох.
    Искам храна. И вино!

Цитирай Първоначално написано от hheh Виж мнението
    Това не си ти, иваааа
    трябва да си весела каквато обикновено си, кой те е ядосал да го наритам :Д

а, и къде учиш?
    нне. обикновено съм дистанцирана и тиха ;д. грешно впечатление си си изградил. никой конкретно не ме е ядосал. мрънкям си.
    ако искаш, може да ти метна лс къде уча, но нищо повече ;д

та, оказа се, че през всичките тези години, един от най-близките ми приятели е имал чувства към мен. шокирана съм. май наистина не съществува платоничното приятелство между двата пола.
    *феелин лоша*

Това е много стар номер. Правиш се на гей, ставаш и приятелка, след това тя няма нищо против да се къпете заедно.

Мега фен Аватара на tori
    та, оказа се, че през всичките тези години, един от най-близките ми приятели е имал чувства към мен. шокирана съм. май наистина не съществува платоничното приятелство между двата пола.
    *феелин лоша*
    Добре дошла в моя свят. Тук е гадно и обикновено ти сервират новината по кофти начин, в кофти момент и разбираш от други хора. Наздраве за избягването на разни хора, както и за счупеното приятелство, което никога не е било приятелство. Ииииилиииии поне докато не са започнали чувствата. Наздраве и за глупавите момиченца, които си мислят, че могат да оставят аверите си да им пушат от цигарите, да им пият кафето, да ги зареждат с хапчета, да не харесват предишните възлюбени на момченето и все пак въпросния да продължава да им е само приятел. Наздраве, нда.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    да ги зареждат с хапчета
    Болна ли си била ?

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    ако искаш, може да ти метна лс къде уча, но нищо повече ;д

*феелин лоша*
    не не няма нужда, просто ми стана интересно затова попитах :д

иначе според мен пък може да има приятелство м/у момче и момиче ама мн си зависи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си