- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Ами, ако са отишли и им е изписал нещо, защо продължават да се чувстват зле?
Майка ми и сестра ми, откакто ги диагностицираха правилно и пият правилните лекарства, се чувстват прекрасно.
Последно редактирано от PinkPan7her : 05-04-2015 на 11:04
Ина, бях преди бая време на лекар и изпих де що антибиотици има, инхалации с вода и некви работи правих, пих хомеопатични лекарства някакви, други химии за изчистване на синуси дъних, топлих си челото с глупости, антракса и масажи някакви ми прави, както и съм редовно за по седмица на Куикс от тоя най-силния. Единствено затоплянето с длан ми действа добре и капките за нос, като ефекта е само моментен.
pac0line, мен леля ми го прави понякога тва, била го стъргала. Ще пробвам, стига да си намеря кестенче из нас, май баба събираше едно време ама дали има още, не знам.
Колко отпуска ми осигури тоя синузит в казармата и то точно в новобранския център, когато всички се гърчеха.
С хроничен съм, не се лекува, но знам как да се оправям.
Браво на тях, чакали докато станат на по 40 години, защото тогава са се сетили да отидат.
PinkPan7her не те ли е поне малко срам от 6 човека в темата 5 да имат синузит и ти да им даваш акъл
Последно редактирано от papugai : 05-04-2015 на 11:14
Куца ти математиката значи.
Едит: Или пък смяташ, че аз изведнъж, суперизненадващо съм станала на 20, както съм си била на 4-5?
Не е като да не съм си го помислял, много пъти, особено след твои "умни" коментари, но ме беше срам да питам.
С капки за нос се друсат, опитай се да не позволяваш да ти се запуши носът, защото сополите затапват и почва да се образува гной. Гнойта може да се издуха, но трябва да се загрееш дълго и след това да опиташ.
Последно редактирано от papugai : 05-04-2015 на 11:20
Понеже българските лекари винаги поставят точни диагнози, никога не грешат и не отбиват номера и т. н. А дано, ама надали.
Пинки, чудесно се справяш, не ги слушай. Що не дадеш една снимчица на дупето, да се похвалиш с резултати :Д
Кога за последно прави секс ?
https://ifefsofia.wordpress.com/ifef-2015/
Щели да показват филм за женското обрязване в Кения.
Какво мислят момичета по този въпрос ?
Последно редактирано от papugai : 05-04-2015 на 11:39
една дама не обсъжда тази тема с непознати.
/мисля, че е тъжно. ама и самият факт, че си се родила в Кения е тъжен, така че...
знам ли. аз ако съм чернокожа няма да ми е готино никъде.
въпреки че много ми отива черното де :}}}}
@Vanchhh не че не искам...ама бих поживяла поне още десетина години на спокойствие ;д
Ако се облеча в черно и застана до теб, ще ти отивам или ще е зловещо ?
Пандите раждат по едно, рядко по две, също така са на изчезване, защото някои решават да живеят, а не да се погрижат за вида си.
Общата ми сметка покрай всичките глупости отдавна е над 1000 лв. Изписаха ми 2 вида антибиотик, като от 2рия дори получих странични ефекти и грипясах и се наложи да го спра, за да ми изпишат антибиотик против грип
После 3ти път се пробвах, този път венозно с абокат, е, освен подуване на вената и куп нерви покрай позите ми за спане, друго не получих.
Сега карам със Спрей Куикс, кестени когато имам си кълцам (но трябва да са пресни, щото изсъхнат ли зае*и да успееш да ги нацепиш) и разчитам на повече слънчеви дни. Препоръчаха ми рехабилитации, така че може би тва лято трябва да се пусна към Сандански и Петрич за поне седмица.
А всичко ми започна от една бутилка ром![]()
Не стига, че съм ѝ редовен клиент и ѝ изкарвам заплатата, ами и ще ми прави фасони какви пари съм ѝ давала. Да ми го беше казала нормално, с кеф щях да отида 2 преки по-надолу да ѝ ги разваля, ама нейсе. Досадните хора поне да ги нямаше, до магазина не мога да отида без да ме спре някой за посока, да пусне "лафче" за това какви солети избирам /да, колкото и странно да изглежда/ или да поиска "просто разговор". Още не е дошъл народът, а на мен вече ми писна. >.<
Чакам да дойде лятото да мога да си се разкарвам по къс ръкав и къси гащи без да ме гледат като идиот. Днес излизам без яке и ще кажеш, че по бельо съм тръгнала, братче.
Единственото хубаво в деня ми бе, че го видях за повече от половин час. Нямам търпение да стане петък. ;с
Пък моята хрема стана такава точно лекарства и капки и всякакви неща. В един момент лигавицата ми се раздразни супер много и хремата стана хронична. Потича ми вода от носа при рязка смяна на температурата (пр. като вляза в морето, в басейн; като навън е било студено и се прибера на топло наред с изпотяването ми потича и носа...) Та, моето не е на алергична основа, няма общо със сезона, но и не е придружено с никакви болки, просто вода от носа :д
Ходила съм на лекар и ми изписа едно безполезно кремче.
Иначе и аз имах синузит във втори клас, но за щастие не изпитвам болежки пост-болестно.
И аз развивам някакви проблеми с дихателните пътища, хъркам доста шумно(според думи на приятели), тъй като наскоро посетих УНГ лекар по друг повод ми каза, че имам изкривена носна преграда, но по-сериозно не са ме преглеждали относно това и сега планирам да посетя някой специалист, прекалено млад съм за да хъркам като 50 годишен, а за бъдещите ми приятелки не ми се мисли... :/
Мхм, много вреди, то на спрейовете си пише да не се използват над 7 дни и аптекарките го казват. Последният път се усетих как месец и половина всеки ден използвах спрей - две опаковки изхабих, и се поспрях.
TheNormalGuy, за операция мислил ли си? Ама си провери специалистите, че е мътна и кървава, пък не винаги помага.
Не му трябва операция, всеки боксьор може да го оправи.