.
Затворена тема
Страница 54 от 186 ПървиПърви ... 44450515253545556575864104154 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 326 до 1 350 от общо 4649
    anonymous708973
    Guest
    Ами, ако са отишли и им е изписал нещо, защо продължават да се чувстват зле?
    Майка ми и сестра ми, откакто ги диагностицираха правилно и пият правилните лекарства, се чувстват прекрасно.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 05-04-2015 на 11:04

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    морска сол в една кърпа загрявате и си я слагате на челото.
    ъхъ. и ти ли страдаш от синузитна хрема? >:

anonymous708973
    Guest
    Пинкуу, Пинкуу, изписа една камара глупости и продължаваш да настояваш, че си права.

Към оплакващите се - морска сол в една кърпа загрявате и си я слагате на челото.

Това била новата любовница на Благо Георгиев, ако някоя от вас го харесва и си мисли, че няма шанс, защото излиза само с някви модели

http://www.gol.bg/media/files/galler...jpeg?57&nocrop

Как точно действа, след като клизмата има основно предназначение да прочисти червата, а не да ти реши проблемите със запекът ?
    Е, хайде сега. Клизмата ти решава проблема за момента, но дългосрочно запек се бори по друг начин, естествено. Напълно ясно е, че не можеш/не трябва всеки ден да си правиш клизма.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Били ли сте на лекар? Сестра ми и майка ми са с алергии и пролетта и есента са на противоалергични и се чувстват много добре
    Ина, бях преди бая време на лекар и изпих де що антибиотици има, инхалации с вода и некви работи правих, пих хомеопатични лекарства някакви, други химии за изчистване на синуси дъних, топлих си челото с глупости, антракса и масажи някакви ми прави, както и съм редовно за по седмица на Куикс от тоя най-силния. Единствено затоплянето с длан ми действа добре и капките за нос, като ефекта е само моментен.

pac0line, мен леля ми го прави понякога тва, била го стъргала. Ще пробвам, стига да си намеря кестенче из нас, май баба събираше едно време ама дали има още, не знам.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ина, бях преди бая време на лекар и изпих де що антибиотици има, инхалации с вода и некви работи правих, пих хомеопатични лекарства някакви, други химии за изчистване на синуси дъних, топлих си челото с глупости, антракса и масажи някакви ми прави, както и съм редовно за по седмица на Куикс от тоя най-силния. Единствено затоплянето с длан ми действа добре и капките за нос, като ефекта е само моментен.
    Пиша ти лично

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ъхъ. и ти ли страдаш от синузитна хрема? >:
    Колко отпуска ми осигури тоя синузит в казармата и то точно в новобранския център, когато всички се гърчеха.
    С хроничен съм, не се лекува, но знам как да се оправям.

Майка ми и сестра ми, откакто ги диагностицираха правилно и пият правилните лекарства, се чувстват прекрасно.
    Браво на тях, чакали докато станат на по 40 години, защото тогава са се сетили да отидат.

Мега фен Аватара на 102
    PinkPan7her не те ли е поне малко срам от 6 човека в темата 5 да имат синузит и ти да им даваш акъл

anonymous708973
    Guest
    Браво на тях, чакали докато станат на по 40 години, защото тогава са се сетили да отидат.
    Много знаеш пък ти кога е възникнало, кога се е превърнало в проблем, кога са отишли и колко е траело да ги диагностицират.

Много знаеш пък ти кога е възникнало, кога се е превърнало в проблем, кога са отишли и колко е траело да ги диагностицират.
    От коментара ти излиза, че си пряк свидетел на промяната им, проста математика.
    Ти наистина смяташ, че твоето семейство минава през неща по начин, който е неизвестен за всички други.
    Диагнозата се прави за десет минути, проблемите идват всяка пролет.
    Последно редактирано от papugai : 05-04-2015 на 11:14

anonymous708973
    Guest
    Куца ти математиката значи.

Едит: Или пък смяташ, че аз изведнъж, суперизненадващо съм станала на 20, както съм си била на 4-5?

Едит: Или пък смяташ, че аз изведнъж, суперизненадващо съм станала на 20, както съм си била на 4-5?
    Не е като да не съм си го помислял, много пъти, особено след твои "умни" коментари, но ме беше срам да питам.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Единствено затоплянето с длан ми действа добре и капките за нос, като ефекта е само моментен.
    С капки за нос се друсат, опитай се да не позволяваш да ти се запуши носът, защото сополите затапват и почва да се образува гной. Гнойта може да се издуха, но трябва да се загрееш дълго и след това да опиташ.
    Последно редактирано от papugai : 05-04-2015 на 11:20

Супер фен Аватара на Corb1225
    Понеже българските лекари винаги поставят точни диагнози, никога не грешат и не отбиват номера и т. н. А дано, ама надали.

Пинки, чудесно се справяш, не ги слушай. Що не дадеш една снимчица на дупето, да се похвалиш с резултати :Д

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    или пък може да съм бременна
    Кога за последно прави секс ?

https://ifefsofia.wordpress.com/ifef-2015/

Щели да показват филм за женското обрязване в Кения.
    Какво мислят момичета по този въпрос ?
    Последно редактирано от papugai : 05-04-2015 на 11:39

Мега фен Аватара на pandabear
    една дама не обсъжда тази тема с непознати.

/мисля, че е тъжно. ама и самият факт, че си се родила в Кения е тъжен, така че...

Супер фен Аватара на Vanchhh
    или пък може да съм бременна
    Йейй, ще има малки панди.

anonymous708973
    Guest
    Кога за последно прави секс ?

https://ifefsofia.wordpress.com/ifef-2015/

Щели да показват филм за женското обрязване в Кения.
    Какво мислят момичета по този въпрос ?
    Гледала съм го преди години, просто... толкова моментално не ми беше ставало лошо никога. Ужасно е, не мога да го повярвам.

мисля, че е тъжно. ама и самият факт, че си се родила в Кения е тъжен, така че...
    Според теб по-добре ли е да си чернокож и да се родиш в страна с преобладаващо бяло население ?

Гледала съм го преди години, просто... толкова моментално не ми беше ставало лошо никога. Ужасно е, не мога да го повярвам.
    И аз съм гледал, нищо не ми стана, може би липсата на клитор е причината.

Мега фен Аватара на pandabear
    знам ли. аз ако съм чернокожа няма да ми е готино никъде.
    въпреки че много ми отива черното де :}}}}

@Vanchhh не че не искам...ама бих поживяла поне още десетина години на спокойствие ;д

Ако се облеча в черно и застана до теб, ще ти отивам или ще е зловещо ?
    Пандите раждат по едно, рядко по две, също така са на изчезване, защото някои решават да живеят, а не да се погрижат за вида си.

Общата ми сметка покрай всичките глупости отдавна е над 1000 лв. Изписаха ми 2 вида антибиотик, като от 2рия дори получих странични ефекти и грипясах и се наложи да го спра, за да ми изпишат антибиотик против грип
    После 3ти път се пробвах, този път венозно с абокат, е, освен подуване на вената и куп нерви покрай позите ми за спане, друго не получих.

Сега карам със Спрей Куикс, кестени когато имам си кълцам (но трябва да са пресни, щото изсъхнат ли зае*и да успееш да ги нацепиш) и разчитам на повече слънчеви дни. Препоръчаха ми рехабилитации, така че може би тва лято трябва да се пусна към Сандански и Петрич за поне седмица.

А всичко ми започна от една бутилка ром

Мега фен Аватара на Lilanda
    Не стига, че съм ѝ редовен клиент и ѝ изкарвам заплатата, ами и ще ми прави фасони какви пари съм ѝ давала. Да ми го беше казала нормално, с кеф щях да отида 2 преки по-надолу да ѝ ги разваля, ама нейсе. Досадните хора поне да ги нямаше, до магазина не мога да отида без да ме спре някой за посока, да пусне "лафче" за това какви солети избирам /да, колкото и странно да изглежда/ или да поиска "просто разговор". Още не е дошъл народът, а на мен вече ми писна. >.<

Чакам да дойде лятото да мога да си се разкарвам по къс ръкав и къси гащи без да ме гледат като идиот. Днес излизам без яке и ще кажеш, че по бельо съм тръгнала, братче.

Единственото хубаво в деня ми бе, че го видях за повече от половин час. Нямам търпение да стане петък. ;с

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Пък моята хрема стана такава точно лекарства и капки и всякакви неща. В един момент лигавицата ми се раздразни супер много и хремата стана хронична. Потича ми вода от носа при рязка смяна на температурата (пр. като вляза в морето, в басейн; като навън е било студено и се прибера на топло наред с изпотяването ми потича и носа...) Та, моето не е на алергична основа, няма общо със сезона, но и не е придружено с никакви болки, просто вода от носа :д
    Ходила съм на лекар и ми изписа едно безполезно кремче.
    Иначе и аз имах синузит във втори клас, но за щастие не изпитвам болежки пост-болестно.

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    И аз развивам някакви проблеми с дихателните пътища, хъркам доста шумно(според думи на приятели), тъй като наскоро посетих УНГ лекар по друг повод ми каза, че имам изкривена носна преграда, но по-сериозно не са ме преглеждали относно това и сега планирам да посетя някой специалист, прекалено млад съм за да хъркам като 50 годишен, а за бъдещите ми приятелки не ми се мисли... :/

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Пък моята хрема стана такава точно лекарства и капки и всякакви неща.
    Мхм, много вреди, то на спрейовете си пише да не се използват над 7 дни и аптекарките го казват. Последният път се усетих как месец и половина всеки ден използвах спрей - две опаковки изхабих, и се поспрях.

TheNormalGuy, за операция мислил ли си? Ама си провери специалистите, че е мътна и кървава, пък не винаги помага.

Не му трябва операция, всеки боксьор може да го оправи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си