- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Ей, значи, много се радвам, че така стана. Започнах с хубаво настроение, той после не само че се държа супер идиотски, ами и ме излъга, което направо ми подейства като ритник в корема, после стана това и сега супер много се кефя. Хех, обикновено не печеля неща, още по-малко от такива игри. Детска радост направо.
Иначе, днес съм гоооооооре-долу доволна от себе си откъм училище - тези две петици малко така....но пък много се радвам за шестицата, още повече, че е и за участие, пък при мен такива работи по принцип няма, още по-малко пък по химия ^^
Бива, като цяло. Само да си се държеше нормално, ей това само ми помрачава всичко, още повече, че усещам че има нещо, а ме лъже.
Не мога да измисля смотаната реееч. ://
И в петък ще е ден на самоуправлението и имам да си подготвям много неща. Защо избрах руски :оо
Другата седмица сигурно ще репетираме, а аз трябва да предам речта, за да я види класната.
Оф. Не ми се мисли. Само негативни неща се сещам в момента. Които обаче ще са си съвсем реални. Но никой няма да позволи да им кажа: тепърва ще ви се ебе майката, стягайте си гъза.
Ще си пусна айс крийм да ме развеселят :с
И трябва да докладвам утре за Стамболов.
Още само 15 дена и започва седем дневния ад.. Дано да мине скоро, че не мога а и никой не иска да излезем, от толкова учене ще се побъркам, а ако накрая след толкова много труд се изложа, не знам.. Само да минат и повече нищо няма да правя, ще излизам сутрин и ще се прибирам вечер, трябва да наваксам последния месец без почти никакво излизане..
Дилемата ми тази вечер за вечеря е: шиш-таук или дюнер? (:
И двете са невероятно вкусни!
За десерт: голям червен грейпфрут. (:
... и пакетче тиквени семки. (((:
Включи и шише ракия, поне да не изглеждаш като момиче
По- добре отваряй ракията сега, че ако чакаш да я отвориш с момиче то след 10 години ще си кажеш че е придобила антикварна стойност и пак ще си остане затворена.
По темата:
Вече ми е лекоо, чувствам се добреее :д
смятам, че ще ми отиваш. зловещото понякога е секси.
аз и не искам повече от две, но първо ще си поживея, а после ще се погрижа този свят да не се лиши от прекрасните ми гени.
/иначе се чувствам добре. добра разходка си направихме. после добра салатка спретнах, добре си я хапнахме, добра ракийка си пийна. е...и моето фрешче не беше лошо. абе, добре тръгна седмицата.
не съм вярвала, че ще го кажа, но...липсва ми алкохолът :/
Липсва ми гласът му... някак си съм тъжна тези дни, меланхоличното настроение е кофти нещо като цяло де. Леки наченки на депресия, НО пък от друга страна съм супер ентусиазирана за купон. И честно, искам един път да се напия както си му е реда, всеки път имам да правя нещо на сутринта.. :/
Тая вечер поне ще се наспя, утре ще си правя ноктите при Е. <3
Хубаво е, че Г. ще ми помогне с пренасянето на нещата до вкъщи, иначе щях да се мъча 100 часа.
*сън*
Мислил съм и още мисля, но за по-различен случай.
Имам перфорация на тъпанчевата мембрана, която е много стара и хирургическа намеса ще ми спести постоянното пазене на ухото и ще спре безвъзвратното намаляване на слуха, но дотолкова съм се наплашил от истории на хора при които, операцията е неуспешна, че не мога да се доверя на никой лекар.
Самата процедура е деликатна и сложна, особени при стари перфорации.
Като цяло за момента съм по-склонен да се старая да си пазя ухото и когато имам възможност, да потърся специалисти в чужбина.
Последно редактирано от TheNormalGuy : 05-04-2015 на 22:46
Има ли будниииии?
Има... Няма?
Няма - първи път!
Няма - втори път!
Няма - ем, тогава отивам да спя! (:
Лека на всички, които вече са в Морфеевото царство!
Последно редактирано от M**** : 05-05-2015 на 00:15
Спи ми се, а имам куп неща да правя за идните 2 седмици. (
За синузит не смея да се изказвам, защото много хора берат ядове с него, но който със сенна хрема още бълва сополи и киха като прасе, не взима правилните лекарства или няма сенна хрема. Аз като ви казвам, че лекарите са разсеяни (айде, мило да се изкажа), не ми вярвате :Д
На майка ми след снимка (!) и година след катастрофа ѝ казаха, че изведнъж на 40г. получила сенна хрема, видиш ли.. Е, вярно, че наживо носът ѝ не е крив, но и на дете е ясно, че има девиация на септума (добре де, на нея ѝ беше ясно :Д), та затова усеща такова напрежение в областта на носа. Не искам да ви плаша, но причините за симптоми като изброените са много и могат да бъдат бая сериозни. Т.е. не отивайте просто на лекар, отидете на кадърен такъв! ) Живи и здрави
Май съм с раздвоение на личността, нанана. Искам да е вече октомври. Сега ту съм едва ли не убедена, че ще ми потръгне, ту се появяват сииилни съмнения и даже усещане за предстоящ провал. Имам и истинско раздвоение (като става въпрос за характер), иначе ми е ясно, че това сегашното е само несигурност в ситуацията. Поне снощният няколкочасов разговор беше куул. Лиготията върши чудеса
.
Последно редактирано от paradosou : 05-05-2015 на 13:27
И е забавно колко пъти си променях личните срокове под въздействие на какво ли не. Откакто се помня нещата винаги, винаги, винаги се случват в последния момент.
Мноооооого ми е щастливо, че днес ще си видя татито най-накрая! Дъртия Геш ми липсва все повече и повече със всеки изминал път, в който си тръгва. Дано за бала да е тук. Иначе деня ми досега беше прекрасен, надявам се това да продължи все така. А момчето ми е невероятно и многомногомного ми липсва, снощния разговор беше нещо, което ме накара да се чувствам адски близо до него душевно. Определено беше нужно и на двама ни. Искам да си го мачкам пък!
Тоя форум се е превърнал в истинска помийна яма общо взето. Може да пропуснете собствения ми принос.
нищо не ми върви.
Тая сесия е катастрофална за момента, направо не знам как може да ми се случва такова нещо в тоя университет. Изпити, на които се явяват 300 човека и повече, ми действат крайно ужасно. Никога не съм имала проблеми с изпити до тази година, от както се преместих е пълен ад във всякакви и най-различни отношения. Лошо ли ще ми стане, задачите ли няма да си видя, няма да мога да спя преди изпита няколко дни, ще закъснея, изобщо какво ли не ми се случи и то все нелепо някак си. И най-тъпото е, че уча, че винаги отивам подготвена на едно много добро ниво и като си видя листа и ... до там. Какво съм се бъгнала, и аз не знам. Преди без кой знае какво учене си изкарвах шестици, сега дори по предметите, по които съм силна се падат все някакви малки глупости, които не сме засегнали чак толкова в материала и не сме упражнили и отразили по никакъв начин и от там естествено блокаж. Направо съм бясна - на кого, не знам, главно на себе си, макар че не знам и аз какво да очаквам. Според syllabus-a, покривам всичко, според резултата от изпита - не.
Ама добре бе, може ли просто да ми кажеш да си гледам предишните изпити и да си се упражнявам на тях и после да ми дадеш нещо, което дори гуугъл не може да открие.Или по бизнес, да ми дадат понятие, което не се среща в учебниците, които защо ли си направих да прочета и понауча, и никога не сме засягали в лекциите и да ме накарат да пиша есе по него. По математика само дето решавах задачи по 16 часа на ден. Защо просто да не ми падне кръвното и до там да ми замине нагласата?!
Имам още един изпит, ако изкарам по-малко от 70% на него, при положение че примерния го взех с над 90 и цялата материя ми е до болка позната, ще се гръмна просто.
Нищо не ми върви, за съжаление. Нито работа, нито квартира, нито даскало. За първи път съм в толкова голяма криза, обикновено се налага да се примиря само с една куцаща сфера, а сега...само една е функционираща правилно.
Shmatarok, ще се оправиш, ще мине и това.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
I feel ya.
И все по-често изпадам в някакви крайни настроения по темата... не е човешко това. Колегите ми седнали в трети семестър да се готвят за изпита за магистър, какъв магистър, братче, аз бакалавър да завърша веднъж, ще има "3 дена яли, пили и се веселили". Доста време ще ми държи влажно преди да реша отново да си го причиня.
Отивам на изпит, времето ми стига, ама буквално на косъм (предвид че в даскало, на изпити и на матури никога, никога не ми е трябвало цялото време, стигало ми е и 2/3) да си реша всичко, листът ми прилича все едно някой се е изповръщал на него, а пичът до мен е успял да употреби 4 различни цветни маркера, за да означи къде започва нова задача, къде е подусловието и къде е решението и... ОФ.
Уотевър. Отивам да решавам задачи и много се надявам да успея да приключа до 9, че да огрея във фитнеса, даноданодано!
току-що свърших една книга. натъжих се. много. много.
Мерси, дано да е по-скоро, че от 5 месеца се влачи все така и ще се метна накрая от някъде.![]()
Изпита ми по математика през декември беше предаден в мега трагично състояние - не стига, че писах с молив, който беше замазал всички листи, ами докато го правех, си прехапах и разкъсах устната и докато успея да спра кръвоизлива () , всичко беше намацано стабилно.
Иначе на мен ми е най-тъпо, защото в 99% от случаите всъщност знам материала, просто не разбирам по някаква причина въпроса или по-скоро си го разбирам по един начин на самия изпит, после се оказва, че нещата са малко по-различни, като ако бях помислила малко преди да се юрна да пиша глупости, най-вероятно изобщо нямаше да се стигне до горния ми пост. Бе, не знам, някаква страшна паника ме хваща на самия изпит и от там ми се прецаква всичко. Цял живот с кеф си ходех на олимпиади и на изпити, тая година като някакво лапе не мога да се оправя, направо ми иде да се гръмна.