- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Последно редактирано от Niakoitam : 05-05-2015 на 17:10
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
каза, че моногамията е хубаво нещо. не знам кои качества намираш за хубави и лоши.
тогава ще те разочаровам, защото в повечето аспекти съм егоист.
Как го разбираш това, не обичаш да даваш, а ако аз сам си взимам ?
![]()
не го разбирам така ;д
егоист не е равнозначно на стиснат. не съм стисната.
Значи ако си поискам, ще дадеш, няма смисъл да те карам да се чувстваш длъжна и да губя излишно време.
П.П.
Имам време, да не решиш, че е дошъл момента за евтаназия.
мацката почна ли да те дразни ?
зависи.
трябва ли да ме дразни?
дори не се доближава до прага за дразнимост.
Е, и тя е с малки цици, но пък виж как го прави с кеф, рядко се вижда, повечето като танцуват те оставят с чувството, че носят торби с картофи.
![]()
чичка, мога да те уверя, че гърдите ми са в идеално съотношение с останалата част на тялото ми. ако бяха по-големи, щеше да е грозно и непропорционално. обичам се![]()
Дъска, не казвам, че са ти малки спрямо останалата част от тялото, само намеквам, че не си готова да родиш и кърмиш.
![]()
добре, добре, татенце ;д
и аз не казвам, че съм готова![]()
^ Лоша жаба, лоша!
Ще те обадим на Антракса!
До сега бях на старата си площадка.. Колко невероятни спомени имам там.. Не исках да се прибирам, там се чувствам 10 пъти по-добре отколкото в нас.. Ама за жалост вече почти изгубих контакт с хората, с които съм имал тези спомени, ама нищо..
След 30 мин. храната ми ще е готова. (:
Ама и днес (както преди няколко дни), за пръв път го готвя т'ва и не знам дали ще си остана гладен или ще мога да си чревоугодя. (:
Стискайте палци, ама тези на краката (че по-трудно)!![]()
Уверих се за пореден път кое е най-силното чувство на земята,какво прави с хората и какви работи ги кара да вършат и тн.....мдам. и както казваше Малкълм за брат си "малоумните хора са най-щастливи,понеже не изпитват нищо" word