- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
не съм се замисляла, дали се сливам с хората, но когато съм с различни чорапи.. чувствам, че контролирам поне едно нещо в тоя живот ..
Последно редактирано от KristaY : 04-23-2015 на 23:38
Добро утро, охлюви
п.с. това трябва да ви накара да се усмихнете а не ядосате, но като ви знам повечето тук какъв хейт таите в себе си, не знам може и да ви ядоса :д
иначе кристаУ контролираш си ти... чорапите
//базикам се
Добро утро и от мен! ;3
Снощи се почувствах много добре, ама то една да беше причината. Все съм му повтаряла, че го чувствам най-близък от всичките им, та ми е доста доволно от развоя на събитията.
Снощното ми настроение ме държи и днес, макар че малко се разболявам. Ама то и днес си има причина, та...Излизам след 10 минути от нас и ще се прибера в 20:30. Цял ден ще прекарам с моето човече, как да се чувствам?
Прекрасен и усмихнат петък на всички! :3
Сериозно по-голяма тъпотия от Jupiter Ascending не бях гледал скоро, но си личи кой го е режисирал т'ва чудо, особено сцената с "war-hammer", е до болка позната взета от матрицата, още тогава направих връзката, накрая както и предполагах видях огромен надпис "Wachowskis", ако филма беше направен преди около 15-20 години щеше да има къде къде по-голям успех, сега е просто поредното 2 часово зрелище тип не различавам нищо на екрана, ама щом гърми и се движи трябва да му се кефя. Сериозно съжалявам, че го гледах. Супер е и че скуийзнаха историята толкова и я разводниха. Сюжета ме впечатли много, миячка на тоалетни е всемогъща кралица без да го знае и се влюбва в полу-куче-полу-човек, който накрая се оказва нещо като ангело-полу-куче-полу-човек, който може да надушва гени.Но освен крила нали има и ботушки като на някои определени богове от древногръцкия пантеон.
Актьорската игра на ниво. Тая Мила Кунис ако не играе в безмозъчни романтични комедии направо ми умират мозъчните клетки да я гледам, а тъпата физономия на Тейтъм както винаги присъстваше с него, тоя път имаше руса брада и островърхи уши.НЕ МОГА!
Абе дали като крадеш от собствените си филми си плагиат?!
Все тая дразня се, че си изгубих времето за тая помия.
Иначе съм добре, тренировките почват и за двама ни, а тя и ще се състезава.. Неам търпение да се върне с медали!
Тия дни трябва да се стегна и да си пренаредя графика, ама сериозно, че нещо много куца... Вечер не мога да заспя, сутрин ми се спи като на куче.. Т'ва не е хубаво.. Абе като цяло филм. Пък и не се чувствам достатъчно продуктивен, та май ще се захващам с още нещо на главата. Усещам обаче, че израствам, ставам все по-силен и по-целеустремен.. И изключително търпелив..![]()
За това и съм сигурен, че ще успея да пренаредя всичко и всичко ще си дойде на мястото.
Любимият ми актьор, вдъхновява пак! Вижда се как започна да диша тежко и го заболя, насълзиха му се очите и му стана неудобно, но постъпи супер мъжки. Не направи сцена, не се обяснява, просто каза чао и т'ва е! Евала! Показа му какъв смотаняк е по супер стилен начин.. ЕПик!
Отивам да ям и по задачи после. ;с
А на тоя мизерник т'ва му е за втори път! Да хванат да го уволнят (репортера)
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
hheh .. да де
Пак се успах за лекции, нема кво .. ще си умра като просяк, понеже не мога да ставам преди 12. Ще изкупя вината си с буркан Нутела.![]()
Винаги съм смятал, че само глупав човек може да научи нещо от телевизията, но ти спокойно можеш да вземеш пример от него.
А как бил добър актьор няма да го коментирам, единствения свестен филм, в който е играл е Natural Born Killers, всичките му останали са тъпи бози.
всяка тема
анархибой това анархибой онова
като не ви харесва анархибой го игнорирайте просто
леле
ама нали трябва нещо да всява интерес в живота ви
Ти никога няма да съумееш да излезеш толкова силно и стилно от такава ситуация. Льольо.
Човека е имал проблемно минало ЗА КОЕТО НЕ ЖЕЛАЕ ДА ГОВОРИ и с което се е справил така, както ти с нищо не може да се справиш, щото виж го къде е той къде си ти? Кой е постигнал повече в тоя живот? Освен невероятен актьор, човекът е и певец и въобще всестранно развита личност, ти си един люлински обдуенец и комплексар. Научи се да се уважаваш хората постигнали повече от теб. Елементарни 7 години.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ах, колко готино ме израдва това! - http://uk.businessinsider.com/nina-m...gn=buffer?r=US
значи байерн фенчета да не сте си и помислили за 7up! Тази година е наш ред, к?
http://static4.uk.businessinsider.co...ninaairbnb.jpg
Дали резюмето или циците и са я вкарали
Айде желаем ви успешен уикенд преатели ... забавлявайте се!
Ако някой има път към народния да се оглежда![]()
най-накрая се освестих.. всичко случило се напоследък, и доброто и лошото, което отказвах да приема.. толкова гняв и обида, его бях натрупала в себе си, че напълно си заслужавам чисто физическата болка, която изпитвам сега.. но ми преля и сега си го изревавам и продължавам напред с усмивка и позитивни мисли ^^ и ще кажа на всички прекрасни човечета колко са прекрасни и ще спра да се заяждам за щяло и нещяло с други не чак толкова прекрасни, но все пак и все още вярвам, че и те имат частичка добро в себе си, така че ^^
ми, най-успешният футболен отбор в България е пред фалит. ония педалчета се покриват.
поне се свърши. една грижа по-малко.
няам търпение.
Ако нямаш нещо по-интересно за правене, петък вечер е и утре можеш да спиш до късно
Ще се побъркам>!>!1123123 Пред дилема съм и не мога да реша какво да правя...накрая ще изперкам и ще се парализирам от кръста на горе като Хел от Малкълм :Д;д дам..
Последно редактирано от skate : 04-24-2015 на 18:43
Ден, прекаран в сървърното, е хубав ден :д не, че не можех да си пусна отдалечен достъп по-бързо, ама предпочитам да пипам смело на конзола.
Иначе, предадох поздрави на Ewok, много хубаво си изкарах :д Имат много забавна котка :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Малките цици ти пречат да мислиш, а и не съм чувал за отбор лефски.