- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Последно редактирано от NomNomNom : 05-06-2015 на 21:53
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
То ако не оставаше само с гледането, щяхме по цял ден да се плодим и да не правим друго.
На къмпинг с някой си обсъждала това, защото си го харесвала, била си готова да говориш за всичко, за да си близо до него, не че си широко скроена и ти е било приятна точно тази тема.
Ако учениците тук не бяха толкова тъпи, щеше да има вероятност и ти да си преподавала на някой от тях.
Все трябва да мисля за чуждите чувства и желания, а когато моите са засегнати на никого не му пука.
На мен ми пука, но в момента съм зает с друго, ще говорим по-късно.
Исках да видя решава ли някой задачи.
За моя изненада - да.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Последно редактирано от Niakoitam : 05-06-2015 на 23:08
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
много мислих и почти нищо не измислих. не успях да спя тази нощ. изчаках да стане 6 и излезнах с куч на дълга разходка. може би всички са прави и трябва да прелистя страницата, колкото и да не ми се иска. чаках прекалено дълго, уморих се. имам възможността да бъда щастлива, да се случват нови и интересни неща около мен, този път не мисля да я пропилявам, заради разни неосъществени желания (имало е причина да си останат такива). насила хубост не става. к-р-а-й.
Прекасно ме изненадаха моитеДовечера май ще се отпразнува в дискотека, а дотогава ще си почивам.
ей, чачи, липсваш.
та:
обичам да ме хвалят. хубаво е, че някои хора вярват във възможностите ми повече от самата мен и по този начин ме мотивират да не ги разочаровам. това е единствената ми движеща сила. бия си камшика по дупето и почвам да уча.
една грижа по-малко.
снощи си говорихме до разсъмване.
мисля, че имам психически проблеми ;д и като се поосвободя тези дни след изпитите ще отида при нея, тъкмо да видя и старите даскали, че ми залипсваха наистина :с не мога да осъзная, че мина година..
утре заминаваме и не знам как ще е, дано си изкараме хубаво и не се изпокараме/не се изпребия по тия полета, че без това още ме боли глезена :д
честно казано не особено добре...
ще видим докъде ще я докарам днес
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Чуствам се кат сопол (ама не съм по принцип така че е необикновено).
но все пак ви препоръчвам да излезете заедно.. пък и по-нататък да е ;/
Какво сладурче е като е сънен. <3 Гласът му в случая де хах.Душичка. ;3
Аз сиииилно се надявам да не настина с тая мокра коса. Ще е доста забавно де, пореден петък да подсмърчам и да се чудя как да говоря без да си напрягам гласа. :Д
Спи ми се, но ще остана мъничко да видя как е минала първата му нощна. ;3 Пък утре ще си го видя за по-дълго. ^^
Набързо похарчени 300 лв. за 2 ризи и един външен хард 1ТВ... (((:
Можеше да си платиш за курва за цяла нощ и да влезеш в час.