- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
papugai, така ли мислиш?
А да те питам ти колко кариеси и пломби имаш по зъбите си? Щото аз за 28 г. нямам нито едното, нито другото... ;)
Edit: затова личния зъболекар го посещавам веднъж на 6-7 години, колкото да не ме забрави напълно, а не щото има причина за посещение. (:
Последно редактирано от M**** : 05-07-2015 на 20:34
Ахахахахаха.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Папагала сега и доктор го играе. Не спира да ме изумява с комптенцията си, широк специалист.
Аз съм добър човек - дарявам си безплатната годишна пломба на някой с развалени зъби като твоите. (:
тя ще му иска само 10%
за сектата
нищо повече
обещали са му вечен живот, затова няма и пломби :д
Краят на семестъра дойде. 108 на теста на DM чак сама не мога да повярвам, от 100 въпроса + 8 бонуса нямам нито един грешен. И въпреки това до сега толкова лош семестър не съм имала, трябва да взема да се стегна за следващият и наистина да го направя на последен... за сега
Не знам, ако искаш да не съм, ще бъде, както ти кажеш.
Дейба, много яка разходка си направихме тримата, чак успях да се сдобия с две рани по ръцете и да измета центъра. :д Как ми се уви около краката тоя пес, не мога да кажа, но в един момент както се опитвах да се разплета и псувах, се намерих на земята върху него. Аз псувам, то скимти. То скимти, аз псувам. Забавно беше и определено паднах със стил! Изръсих си и последните пари за балове, втори бални, албуми, подаръци, снимки за дипломи и прочее глупости. Успях и да си намеря миксер за фрапе. Утре - фотосесия с класа за албума, дано се получи хубава пак като предната. Хаха, що ли да не съм единствената от класа със снимка, на която съм сама, а?! :ддд Супер ми е, определено успях да се изморя, а сега - баня и сън. Хубаво, де - и един епизод от сериала.
Ах, баси ужаса. Що за буря беше това. А аз навън, разбира се, точно тогава. Страшничко стана по едно време, а нямаше никого наоколо. Паникьосах се малко.
Измислиха ново нещо за димпломата, но не ми допада, обмислих го добре. Няма да се получи, пък и няма да ми е лесно, ще си остана с моето си решение.
Научих си за часовете.
В читалището репетирахме с флаговете.
А в библиотеката имаше малки момченца, на които им прожектираха Камбанка :д Нямаше нито едно момиче.
Утре не бива да закъснявам и дано не вали.
Големи ракии, големи салати, голямо нещо, чак така да ми е уморено, а нищо пълноценно освен стоене на маса да не съм направил. Утре по-сериозно, моля (себе си).
И кога си намерих толкова приятели, че всеки уикенд да съм на по два рожденни дни?! Ще фалирам.
^Не знам, умря циганката дет те фалеше![]()
шегувам се де :Д
много съм зле. забравих да предупредя, че няма да ходя на тва и сутринта ми звънят и ме питат къде съм. ми, на сто км съм :Д
уговорихме се и след час-два пак ще съм емоционално кошче и ще бърша сополи. дори ме помоли да спя при нея. баси, колко стоически понасям разделите в сравнение с другите. никой дори не подозира какво става в прекрасната ми глава. сега трябва да се подготвя психически и да се правя на забавна, остроумна и да измислям начини да я разведря. мислех да напиша най-после тази тъпотия. е, и днес няма да е ;д
http://www.medicaldaily.com/pulse/le...x-drive-332206
Чувствам се сякаш съм изпила две кафета на екс и 3 кенчета Шарк или някаква подобна щуротия. Не ме свърта на едно място, искам да изляза навън и да направя някоя простотия, толкова много енергия имам днес, чак се учудвам на себе си![]()
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Оправих си лаптопа, бахти к'ъв кеф било да ми "мърка", а не да бучи като комбайна. Доволен от себе си!![]()
Прекрасно отпразнувахме рождения ми ден - ядене, пиене, приказки. Само вечерта завърши кофти, заради някакви момченца, които се опитаха да раздават юмруци, но се прибрахме ок. Щастливо ми е и спокойно.![]()