- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Уморена. и тия могат да си гледат работата. Аз си хващам университета,те да се оправят.
ае. адиос.
maDamn
Прос(тот)ията ходи по хората. Бива, бива наглост, ама чак такава...
Иначе денят беше невероятен, точно от това имах нужда. Макар че имаше няколко намека за вчерашния спор, бяха шеговити и всичко беше страхотно. Не мога да му се сърдя за повече от час просто.
Вашата любима dreamwalker уби твърде много растения днес.
RIP, растения!
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
^ пък аз посадих 3 ( онова голямото посадих миналата седмица )
https://scontent-cdg.xx.fbcdn.net/hp...4e&oe=55DBEC64
едит: не ми е много кеф, че по график в понеделник съм следобедна смяна, а колежката ми писа днес, че трябва да дойда за сутрешна, няа се наспя.
Последно редактирано от NomNomNom : 05-08-2015 на 17:41
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Това официално признание пред форума ли беше? Иначе аз попринцип знам, че ме обичаш и даже понякога и ме ревнуваш, нооо... немога така на сляпо да ти отвърна. Първо трябва да разбера нещо повече за теб, да пратиш поне някоя и друга снимка на ЛС. Ами ако действително се окаже, че си някоя зла магьосница от някое тъмно подземно царство?....![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Сарказъм, ирония...
Какви са тези неща, някой чувал ли е за тях.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Е хайде де. Не се срамувай сега така.Тамън събра сили да го споделиш пък веднага след това те хвана срам.
Бях, но света е така устроен, че когато човек почувства, че не е по силите му да го промени, в един момент просто вдига ръце и се смесва с тълпата. Това важи в пълна сила и за виртуалното пространство![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
ммм прибрах се от дискотеката, скарах се с почти всички присъстващи от компанията и така :Д
в много от случаите аз съм виновен затова, че започвам споровете и се караме след това доста, но този път мисля че те бяха изцяло виновни
все тая де, ще се оправим но тия моменти ме изкарват извън нерви и понякога си мисля, че ако ме познаваха достатъчно добре(а те ме познават от 9-10год +) щеше да знаят, че някой работи е по-добре да си ги премълчат, нз
няма значение
аре лека нощ сега, че май се разболявам(което е супер гадно) а тази сутрин имам доста работа, ще видим как ще стане
утре ще ме води в Steampunk Escape Room Vestigo заедно с приятелите му. дано ме харесат или по-скоро, дано аз ги харесам. днес бих желала да завали и цял ден да си стоя в нас, да си чета книжка и да си пийвам нещо...
също така: http://i.imgur.com/SAuJbsq.jpg искам! поне за една седмица ;д
напоследък само почивки си планирам. обожавам пролетта, но искам да идва лятото.
Последно редактирано от pandabear : 05-09-2015 на 09:48
Ей, форумни маняци - форумняци, добро утро! (((:
За вас може да е 15:30 ч. и по-подобаващия поздрав да е "добър ден", ама аз сега се събудих, така че: Добро утро на всички! (:
Аз се надявам да съм презаредил Силата в мен, след този 11 ч. (спящ) маратон! (((:
Поздрав на всички!
P.S.: и като се замисля - не си спомням нищо да съм сънувал за тези 11 ч. ... Май съм забравил как става тая работа, с тези неща. :/
Пак спах 16 часаааааааааа. ;с Чувствам се замаена в момента, пък и нещо нямам апетит. Но всичко е 6, така че. ^^
Честит празник на всички! ;3
Последен ден, преядохме с тапас, обядвахме в 5 бара, жега е, но много ще ми липсва още месец и половина.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...