- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
понякога и на мен ми се иска да кажа 'хей, разбираш ли от това и това, можеш ли да ми помогнеш?'. къде ти. никой няма да има желанието, а и няма да го направи толкова добре, най-малкото. имам една камара неща за учене и само се шматкам. и така ме боли шибания мъдрееец. но болката е приятна, ахахах. разгледах си зъбките и се оказа, че от другата страна имам изникнал, а дори не съм разбрала. тоя ми ебава мамата, шибаняк.
Понеже това е най-четената тема, то тук ще публикувам следното съобщение:
* кой е навит да ми драсне ЛС? (:
Интересно ми е от кого ще получа първото ЛС, както и какво ще съдържа? (:
Дет' се вика - един интересен експеримент. (:
не знам дали ти е интересен експеримента ама определено е отчаян експеримент
не се притеснявай, с нея приключихме, значи няма нужда някой да ти пише ЛС
Колко ли хора ще се сърдят, че тъкмо са започнали да ти пишат и ги спираш.
Мога да ги преброя на пръстите на третата си ръка, тая несъществуващата
Експериментът не се отменя
то това си е наистина експеримент... и да не забравиш да постнеш съобщенията и бойката (нали знаеш- бройката е важна :д)
Все пак ако не постнеш нищо значи екпериментът ти ще е бил успешен
Дали да му пиша, дали да му пратя моя гола снимка, дали след това ще я покаже на всички, а те дали ще ме харесат, толкова много дали и само един М
Не съм на 17, колко жалко.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
това със седемнадесет годишната девойка съм го изпуснала. за какво иде реч?
пийпъли, помагайте. много боли. не мога да ям, да си затворя челюстта, цялата дясна страна ме боли и дори гърлото. на стоматолог не мога да ида поне до вторник. предложете нещо![]()
Последно редактирано от Ivaaaaa : 05-09-2015 на 18:11
Аааа, не знам, Ивке. Моят мъдрец май се оказва фалшива тревога, така че се оправяй ;Д. В гуугъл няма ли нещо за теб?
Иве, можеш да пиеш нурофен, който леко да облекчи малко болката. Друго не се сещам. Преди няколко години и на мен ми растеше мъдрец, който за разлика от другите мъдреци, направо ми изкара душата. Адска болка и решението бе - времето. Около седмица ме болеше. Така и не отидох на зъболекар. А да - за да подпомогна израстването на зъба си спомням, че по едно време взех един нож и ръчках с върха му по венеца. Имаше кръв, но болката от самия мъдрец бе толкова силна, че не чувствах докато си разранявах венеца. (((:
По това време си правех и профилактичен преглед при личния лекар, щото годината изтичаше, а аз все още не си го бях направил. Та тогава СУЕ-то ми показа 70 мм. Личният лекар като видя тия резултати направо се уплаши. (((:
Ама след 2 седмици, когато зъбът израстна, а болката намаля и почти изчезна, тогава СУЕ-то бе паднало на половина и бе видно, че всичко е заради зъба... :/
Много найс.
Вчера часовете ми минаха много добре :д Ако действително стана учителка (няма!) ще бъда ужасно строга. През повечето време поне. Някак си ми доставяше удоволствие да ми се подчиняват, когато им правех забележки :д И учителската стая е пълен клюкарник, убедих се с ушите си :д
Сутринта мина много добре. По едно време обърках крачките по време на марша, но си ги оправих бързо. И освен това изглеждах много добре :д
Сега се натъпках стабилно и не искам да чуя за храна.
А тях супер много си ги обичам. Всеки път като си пътуваме, просто ей така, ни остават много готини спомени.
Да идва лятото и да взема книжка, ще се обикаля мноого!
Вече (!) ми се спи ужасно много. А утре пак трябва да ставам. Ще ходя с майка ми на работа, а след това трябва да си купя панталон или някаква рокля. Което и да е ще загубя много време и нерви.