- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Това беше много забавно. Най-успешният български отбор казваш?
Аз искам.Аз искам. Статистики след от 1990та година насам например.
Ние,визирам Левски, излизаме от групите на Купата на Уефа, а след това влизаме и в групите на Шампионска Лига.Ако не се лъжа и Литекс веднъж излизаха от групите на Купата на Уефа. След това Лудогорец излиза от групите на Лига Европа,а след това влиза и в групите на Шампионска Лига. А "най-успешния български отбор" ЦСКА...нъцки...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Абе, аз напоследък само за Лудогорец чувам :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Щастливо ми е от наистина доста време насам и ми е трудно да изразя с думи колко много ми липсваше да се чувствам удовлетворена от живота си.
И да. Има липси за попълване, и има неща за преживяване, но вярвам, че всичко ще се нареди рано или късно. На това се надявам поне...
И бързам да ви се похваля, че днес направих първата си торта евър и като за първи път ми се получи много, много добре! ^^
Имаме си рожденик утре и се очертава доста интересен и разнообразен ден и очаквам с нетърпение да видя реакцията на тате след като види изненадата, която му подготвих <3
По-добре дебело, отколкото Ива, дори и да не звучи приятно.
Тя е 35 кг, дрехите на гърба и тежат повече от нея.
Нещо много ви е скучно май,again.Сега пък Ива подхванахте. А според мен тя не е изобщо лош човек. Е, объркала е малко отбора,но на всеки се случва да сгреши.А вие току я подхващате за нещо.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
И мен взеха да ме дразнят, смятай. Май ставам по-добър човек. Пък и папугай ми е трън в очите.
Градският дилър изгърмя, тия откачиха![]()
![]()
![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
А само като се замислиш,че много наскоро в един сайт наречен skyscrapersity ме банна един модератор за няколко дни,защото се сджавках за втори път с него,че се държи като тоталитар и се мисли за Тодор Живков. Спамерите може да ходят да се опитат да спамят там.След най-много 10тина минути и няколко предупреждения са аут.Тоя модератор там мнооооо ме дразни батка.Ебахти и шерифа
Аз съм Сънчо ида от горица,да ви кажа лека нощ дечица...![]()
На мен спама не ми пречи, и аз си спамя. Ама заяжданките ми идват в повече.
Ох, аз ви казвам лека нощ, искаше ми се да побудувам още малко, 'ма сънчо победи ^ :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...