- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
много съм добра, ей! имам време до 4 и нещо да се пооправя, после да дойде да ме вземе, и тръгваме. точно влезнах в графика :} само се чудя дали да бъда цветна или да си изпробвам черната рокличка. ех.
Добре съм госпожице/госпожо анонимно загадъчна. А вие как сте?![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
И аз.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
чувствам се добре, практиката мина хубавко, имаше изцепки разбира се, но съм доволна, че успях да се овладея и да не се разкрещя на пияните момчета :д но все повече се убеждавам колко ме отвращава алкохола като цяло и това, което прави с хората.. адски мързеливо ми е в момента, имам да правя куп неща, но не ги :д и искам да спяспяспя
2 дни по един работен ден семинар.
Вчера автобусът подмина спирката, трамваят се отклони от маршрута си, аз имах рани по краката, тази сутрин вратата на сградата беше заключена и получих доза сутрешен неделен стрес, а за капак - вчера успях да си извадя чашката от кафе машината преди да същинското кафе да е текнало, в резултат на което към стабилен обяд се добави и чаша унасящо топло мляко, а днес от заблейване почти не съм си сипала мляко в кафето и беше гадно. ОФ.
Не съм карък по принцип и подобни малки неща ми се струват ебати каръщината :д
Сега тепърва ще се срещам с групата ми за презентацията, дано да приключим бързо, че да мога да започна да уча!
Ще си обличам риза с дълъг ръкав за презентацията, а то ще е 28-9 градуса, просто... ГРРРР.
ей така.
Не можах да спя цяла седмица, все нещо имам за правене.
Днес обаче се подготвих напълно за предстоящите събития.
Роклята е доста яка. Харесвам се.
Сега трябва да си приготвя нещата за утре, ще репетираме.
И ми е едно такова... не знам и аз какво. Всичко е повече от добре и въпреки това ми е притеснено.
Пие ми се.
А, трябва и да ходя да си вадя червен паспорт.
И на очен трябва да ида.
Ух.
Някой от Бургас иска ли да се видим във вторник от 13 до към 14 и нещо?
И за да не е спам: Не мога да повярвам, че всички са заети в единствения ден, когато трябва да остана в Бургас за мъничко...В такива моменти ме е яд, че не съм от тия хора, които ще ти звъннат когато на тях си им от полза, а после когато имаш нужда от тях, ще те оставят.
не мога да си влезна в акаунта
що така
Чувствам се супер. Отидох до WaiKiki-то и си купих две къси дънки, две тениски, обувки. А после отидох до Ciela и си купих "То" на Стивън Кинг. А още по-хубавото е, че имам 5.40 на пробния по математика!![]()
За това избягвам да пиша като пия, случвало се хора да умират, от смях умират, да не решиш, че се самоубиват, защото не издържат на глупостите ми.