- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Изнервена съм, но ще ми мине - винаги ми минава, нали? Хората около мен са свикнали да избухвам и след десет минути да им вися по вратовете, което ги кара да смятат, че не забелязвам лошо отношение и дори го толерирам. Пуста овенска черта... Трябва да мога да се сърдя малко по-дълго, отколкото по принцип, инак много вземат да си позволяват.
И класа ми е тъп, радвам се, че три дни няма да ги виждам и чувам.
Сънувах отвратителен и объркан сън. В момента не ми се ходи никъде, искам да се просна на леглото и да си умра спокойно. Май трябва да спра да заспивам с кофти мисли в ума.
иииии, на 29ти летя за сарагоса/през барселона, на 31ви от мадрид - към лисабон, ако някой има по трасето, да пише да пием кафе :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^Некъде по по-централна Европа спираш ли? Мюнхен, Меминген, Берлин? Дори и Милано би било оферта...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^Да пази Господ, не летя през тамНо за Номи бих пропътувала разстоянието
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Офф утре от 9:00 до 17-18 часа съм на Copa Coca-Cola футболното турнирче.. Защо се съгласих да участвам, като след 5 дена имам изпит и трябва да уча..
Пожелайте ми успех за утре!
Май и аз ще намажа от студентските практики на МОН (най-накрая)
и баш при народната любов ЧЕЗ ли :Д
Пак е нещо, бели пари за черни дни, кой ти ги дава...
В момента всяко четвърто изречение ми е 'нямам пари', осъзнах го :Д
Рафа, не се натоварвай психически чак толкова с изпитите, колкото и важни да ти се струват сега, повярвай после ще е все тая в което и училище завършиш :дд
питаха ме защо вече не си говоря с колегите, да не би да се сърдя за нещо о.О а то няма такова нещо, просто си свикнах и сама в собствената компания и даже нямам против да се шматкам напред назад сама, не е нужно да ме изкарват обиден аутсайдер :ддд даже ми е тъжно за тях, защото ги виждам 'групичките' колко са гнили и как за тия 4 години поне пет пъти ще се преразпределят :д пък аз мога да движа с всички, да си лафим и тн. без да имам нужда и след приключване на лекциите примерно да си пиша с някой от тях тъй че ме устройва :дд успях да си купя дънки, свалила съм един размеер ^^ и реших да го отпразнувам с шоколад ахах не знам кога ще се науча, има още много какво да се желае от тялото ми и психиката ми, но поне вярвя в правилната посока :дд
Калпазанкее, няма да минавам :/ като имам път натам, ще пиша :д и за теб важи същото
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
път към витошка
пут към путника ти
да
кооп да бест
после ще земем автограф от дучето
Готина вечер беше, чувствах се като на Нова година. :Д Нашите са много сладички и ме е яд, че не можах да купя на мама букет...
А сега ми се спи и смятам да си лягам.
не мога да заспя, а 2 часа стана. пак ще си разваля режима. и пак ще мрънкам на хората около мен, че не съм се наспала и няма как да съм в добро настроение. и последните дни правя някакви необмислени неща. яд ме е на себе си. глуповата панда такава.
След 1 час тръгвам.. Дано поне да вземем първия мач и да не паднем следващия с повече от 5 гола разлика, че ще станем за смях пред целия град.. ;д
Като парцал съм, никаква енергия нямам, едвам си изядох закуската :S
Пък точно днес е кошмарен ден. Наливам се с фреш и заминавам.
По-празен Строеж не съм виждал в петък... сигурно вече хората се ориентират към градинките :д
Вече имам сенки под очите, а има и втора серия днес :/ Дано поне не се излагам пред непознати като на прибиране тази сутрин ...