.
Затворена тема
Страница 81 от 186 ПървиПърви ... 317177787980818283848591131181 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 001 до 2 025 от общо 4649
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Егати и странната работа. В Петък към 16 часа ме вика през прозореца комшийското дете да ми иска номера на телефона.Била го пратила стринка ми,която беше им отишла на гости замалко,в което време и се обадил по-малкия ми братовчед,който в това време работел на магазина им от другата страна на града ни близо до центъра.Та от него го поискала да ми го вземе и да и го даде някаква тяхна комшийка там дето уж била от съвета.Само не разбрах дали работи в трудова заетост или като цяло в съвета.Номера и трябвал заради някаква евентуална работа за мен.Изключваме и факта,че този номер най-малко три пъти съм им го писал на разни документи и даже и няколко пъти са ми се обждали на него.Както и да е.Номера уж се счита,че е стигнал по веригата до предназначеното място.Уж работят до 17:00 само че никой така и не се обади.Събота и Неделя почиват та решавам че ще ми се обадят в Понеделник.Днес отново никакво обаждане,а е вече 16:40. А иначе конспиративните теории,които ми се въртят в главата са две. Че или са направили някакво адско мазало и са изпогубили разни документи дето е фигурирал и моя телефон или просто не знам.Да речем,че някой много е искал да го узнае поради някаква причина като се поразрови малко из документите в бюрото по труда просто няма начин да не го намери.Интересното е че даже и не му е дала някакъв телефон примерно служебния за да се обадя или пък не му е казала на точно определена дата в точно определен час да отида в стаичката или на друго място в съвета.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на tori
    Как се мразя, че си купих тия гадни обувки... Сега дори боса не мога да ходя, кво остава с нещо на токчета, нещо на не-токчета, нещо тип маратонка или дори джапанка. Защо в магазина бяха толкова удобни, а като ги обух вкъщи, спряха да са чак толкова удобни? Защо като излязох на вън бяха още по-малко удобни и аха-аха да ми разранят краката? Нервна съм, изпращането беше гадно и загуба на време, което не мога да си върна и да искам. Не трябваше да ходя. Сега отивам да правя кефа на баба, а евентуално след това мога да получа поне баня - стискайте ми палци, защото имам чувството, че съм се сварила в собствен сос. Цял ден тичам по жегата, а дори не можах да ям. Мразя си тъпия бал и прилежащите глупости, не трябваше да позволявам на нашите да ме карат. Е, все още мога да избягам, де - но е кофти, щото наринах сумата и чужди пари, поканих тоя и оня, имам кавалер, подаръците вече започнаха и някак си не върви да не ида. А уж най-важното било аз да съм доволна... Само кавалера и роклята са ми по вкуса. И съм във потрес - днес си открих бял косъм в косата.

anonymous708973
    Guest
    Да видите готина презентация - http://www.filedropper.com/casestudyv3pptx
    Даже тагнах Редбул в инстаграм, хаха :д
    Превишихме времето с 40 секунди и мадамата се заяде, нямам думи просто. Седя и унищожавам един след друг някакви мини сладоледчета, мега сладички са.

бтв, вчера бях на студенско кино, имаше аааааадски много хора, та стана ми интересво и се поогледах - нямаше ЕДНО друго момиче, което да е с нещо различно от кецове или балеринки. Дори българките...намерили какво да прихващат от германките :д
    Последно редактирано от PinkPan7her : 05-18-2015 на 14:39

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да видите готина презентация - http://www.filedropper.com/casestudyv3pptx
    Даже тагнах Редбул в инстаграм, хаха :д
    Превишихме времето с 40 секунди и мадамата се заяде, нямам думи просто. Седя и унищожавам един след друг някакви мини сладоледчета, мега сладички са.
    Инка, мноооооооооооого е яка, ама почти нищо не разбрах на немски :д Иначе много е изпипана визията, и доста добре сбито като информация ( по това което разбирах :д)
    Та много найс :д

Аз съм супер нагла, ще искам пак отпуска, само 1 ден, ама е в петък преди командировката ( защото искам да си хвана ранен полет към любимия :д ), ма какво да направя, ще бера срам, ама после ще ми е кеф :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Повече от фен Аватара на RosaCalvaria
    Днес ми започна Projektprüfung-а и ми е едновременно и адски въодушевено, и безкрайно непукистично на моменти Ако някой има логично обяснение относно горепосочения факт, ще се радвам да го сподели и с мен
    Иначе ми е хубаво... И лятно, и слънчево, и абе... Чакам да мине тази проклета седмица, че да си ги нагушкам всичките и да си изкарам една незабравима седмица *o*
    Дано утре само да не се прееба при самостоятелната работа, която ни очаква, че изпита ми е държавен и твърде важен, за да допускам фалове точно в този момент :\

Мега фен Аватара на Dagichka
    готина е презентацията, да ^^

толкова е задушноо, топло и гадно, главата ме стяга и имам чувството, че ще припадна и тека като водопад :д и тези две седмици ще ми дойде нанагорно, определено не ми допада този семестър, първият си беше по-спокоен :дд
    искам да го видя. и да се сгушя в него..

едит: и съм ебати каръка сега осъзнах, преди време ми се счупиха любимите очила, една колежка ми подари нейните, които не ползва и днес и те се счупиха ей така от нищото ;с а сега и чантата ми се прецака и оставам само с раницата, нямам пари в момента да си купувам нищо, грр :д
    Последно редактирано от Dagichka : 05-18-2015 на 17:40

Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Гледах Арсенал-Манаф Юнайтед с момчетата от фенклуба, скъсаха ни нервите, но беше забавно ;Д. За малко и да бием накрая ;/.
    Със старозагорци ли? :д

//Не издържам вече, както всичко е добре, изведнъж се прецаква, а имам чувството, че съм си дал максимума и не заслужавам да се получава така:/ Липсата на сън нормално доведе до здравословни проблеми, а има поне още няколко дена пара.

Супер фен Аватара на Corb1225
    ^ Ахам, и питах за теб ;Д, знаят те.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    кучетата явно ме обичат :Д. срещнах едно на спирката, докато се прибирах, казах му 'здрасти, куч' и то ме изпрати до нас ^_^

и Го видяяях. сякаш го усетих и това ме е накарало да си извърна погледа натам. ЛЕЛЕ!

Консултирах съученичка от ехеее прогимназията как да започне в ит сектора, разпитах разни хора за младши позиции/кол център, да ми прати св-то и да видим, дано си намери работа.
    Наистина ми се иска да си намери работа, защото от тез съученици - всичките са си в града, или малка част от тях са евентуално студенти ( 3-4 макс ) , другите са с дете, сгодени, и всякакви такива, пък тя от 13 годишна бачка като сервитьорка, дойде да учи в София в националното музикално, завърши, бачкаше си здраво и сега просто иска да си смени средата ( макар, че я предупредих, че парите ще са по-малко ).
    Сууупер оправна е, по-оправна от мен беше на времето, та, радвам се. Че ще мога да помогна.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    номном, ти някви интереси, които да не са свързани с работа имаш ли ?

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    май не
    щото и мене се е мъчила да консултира :Д

реторичен въпрос :д

имам още един - приятелят ми и това как да го правя щастлив, и как да го забавлявам :д

Шегата на страна, имам някакви странични интереси:
    - различни култури, различни светогледи, много си общувам с хора от различни народности :д
    - спорт и здравословно хранене, въпреки че съм кюфтенце, и не се храня правилно, като си изляза от хубавия график :д
    - пътуване - обичам да си вея задника на плажен, "езерен", и всякакъв воден туризъм :д
    - музика, 'ма напоследък нито пея, нито дрънкам на клавира
    - опитвам се да уча френски и искански в бекграунда, ама съм още между А1 и А2 и на двете :д
    - сериозна съм, че голямо забавление ми е да си мисля как мога да направя прекрасника ми по-щастлив, гледам да балансира между 4те профила малко момиченце/добра домакиня/служебни интереси/по-провокативна, но акцентът ми е на на първото и си пасваме много, защото така имаме поле за повече нежност и обич, различна от плътската :д

Пък на работа в повечето време ми е супер фън, освен ако нямам какво да правя, тогава си намирам какво да правя и пак ми е фън.
    Само се дразня, когато някой ми се меша непродуктивно, продуктивното вмешателство е ок.:д

А работата ми включва толкова много учене и усвояване на толкова много неща, от ит до организационна психология, soft skills & team playing skills, обща представа от бизнеса и т.н. :д

Но е факт, пиша във форума, защото не излизам грам вече тип - ресторант ( освен на работа),кафе, бар, дискотека, защото не ми е приятно и ме изморява, просто обичам да си стоя сама ( или с него ) и да си върша някакви самостоятелни дейности :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Писането е едно, но ти пишеш само за работа, основно, има и някви малки изключения.
    Не гледаш сериали, но ще ти препоръчам един, би трябвало да ти хареса.
    http://www.imdb.com/title/tt2575988/

Писането е едно, но ти пишеш само за работа, основно, има и някви малки изключения.
    Не гледаш сериали, но ще ти препоръчам един, би трябвало да ти хареса.
    http://www.imdb.com/title/tt2575988/
    Хахха, истината е, че както от години не бях гледала, гледах 3 наскоро ( само у приятеля ми офц ) -
    orphan black, salem, the librarians, особено последното е доста лейм, но за вечеря е разпускащо.

Този го слагам в queue-то, ако ще гледам, ще го изтегля
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    реторичен въпрос :д

имам още един - приятелят ми и това как да го правя щастлив, и как да го забавлявам :д
    да не би хобито ти да е да си клоун и фокуси с карти
    можеш ли да накараш приятеля си да изчезне за 60 секунди?

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    да не би хобито ти да е да си клоун и фокуси с карти
    можеш ли да накараш приятеля си да изчезне за 60 секунди?
    не, но мога да го накарам да се засмее искрено за 0.6 :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Rakshy
    Поне да бях опитал, да бях помръднал... Може би нямаше да стане така

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Хахха, истината е, че както от години не бях гледала, гледах 3 наскоро ( само у приятеля ми офц ) -
    orphan black, salem, the librarians, особено последното е доста лейм, но за вечеря е разпускащо.
    Orphan Black го гледам, защото главната актриса е много добра, удоволствие е да видиш някой подобен актьор, рядко се срещат. И Салем пак заради главните актриси го следя, тая красота как да я пропуснеш
    http://www.imdb.com/media/rm55390976...f_=nm_phs_md_1

Orphan Black го гледам, защото главната актриса е много добра, удоволствие е да видиш някой подобен актьор, рядко се срещат. И Салем пак заради главните актриси го следя, тая красота как да я пропуснеш
    http://www.imdb.com/media/rm55390976...f_=nm_phs_md_1
    човек, точно, на орфан блек как успя да се превъплати в :

нърд- биоложка
    луда треньорка по футбол
    Хелена - абсолютно невменяема
    Бет/Сара/русата шефка/транссексуалния - те си приличат леко, но горните 3 нямат нищо общо почти.

Та, наистина много ме радва актрисата, как го прави ..

Тез/тоз от мъжкия прект не са яки, идентични са, буквално.

Салем - в началото не ме грабна, но го загледах и ме хвана, а Мери Сибли е много добра, да :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

То ако актьора не става, си е загуба на време да гледаш нещо, добро сценарии не съм срещал от години, млади свестни актьори пък са така рядкост, че рядко се виждат в някой високоплатен филм.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Странно нещо са спомените.
    Човек е способен да изопачи и най-хубавото като най-лошото.
    Моите спомени са странни.
    Появяват се в някакви странни моменти.
    И така

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Wednesday666, къде се губиш?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    О, не знам колко му е мозъчният багаж, само така физически е... не лош : ))))))))
    този ред показва че си пътник без багаж

Мега фен Аватара на galaxy29
    защо
    престани да я солиш бе не ти позволявам добре си е -.-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си