.
Затворена тема
Страница 82 от 186 ПървиПърви ... 327278798081828384858692132182 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 026 до 2 050 от общо 4649
    Супер фен Аватара на Jaune
    кво става, бе, форон

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    защо
    престани да я солиш бе не ти позволявам добре си е -.-
    безсолна е

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Wednesday666, къде се губиш?
    Още не съм стигнала до ДАНС, още си вися на Летище София.
    Отговарям ти на подмятането във темата със стола.
    Иначе, не се губя, тука съм

Супер фен
    в разград съм в разград съм

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от 102thedream Виж мнението
    безсолна е
    и какво и е на реда -.-

Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    кво става, бе, форон
    оле, никой не отрази габи... можеше да кажете едно здрасти
    здрасти, габи

дай пари за пасти
    на улица лисица... на ти една плесница

на баба ти хвърчилото :д

баба казваше и 'бабината ти трънкина' хД

помня, че даже я бяхме записали на касетофона.. как го казва тва :Д:Д

Повече от фен Аватара на RosaCalvaria
    Добро утро от меен!
    Пия си кафето и след малко ще хапвам мекици с пудра захар <3 Началото на деня определено е добро въпреки твърде ранното ставане.
    Снощи видях нещо, което накара корема ми да се преобърне, което ме навежда на мисълта, че все още ми пука за него и че все още имам някакви чувства въпреки опитите да се убедя в противното... Но се чувствам свободна. За първи път не се изпълних с ярост и гняв или някаква друга негативна емоция. Усмихнах се въпреки че ме заболя. Радвам се за него, нека бъде щастлив

Ии да, хубав ден на всички ви! ^_^

Супер фен Аватара на Supermassive____
    ^Добро да е! Горе главата и само усмивки, позитивно мислене и положителни емоции!

Колкото повече се затопля, толкова повече настроението ми и нагласата за лято, море, бира, мотори и плажни емоции се засилва..

Супер фен
    Добро утро и от мен! (:

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Не мога да разбера какви са тези конспирации и/или "счупени телефони" във връзка, с онзи случай от вчерашния ми пост. Тези от съвета така и не ми се обадиха. Комшийката обаче казала на майка ми,че стринка ми е споменала,че или щели да ми звъннат или аз е трябвало да отида там. Братовчед ми пък преди това просто ме попита дали са ми звънняли и ако не са че можело да ходя да видя за какво става на въпрос. Бях решил да не ходя щом не ми се обаждат. Но пък майка ми след информациите ме изфъшкира да ходиме двамата. Отидохме и шефката на трудова заетост,която и аз и тя познаваме беше там та говори с нея. Въпросната комшийка се оказа там. Според нейните пък думи просто се били заговорили с братовчед ми дали имам ТЕЛК,нещо,което той и грам не спомена да са говорили и му поискала телефона ми за това. А защо пък след това не ми звънна да ме попита като ми е взела номера и защо ме изтреляха да ми искат телефона като че ли са ме търсили под дърво и камък едвали не,а след това дори никой не ми звънна. Отгоре на това защо в извън работното време ще ми търси телефона като в работата и точно след няколко крачки и известно прелистване на документи може да се добере до него? А пък шефката и видимо и грам идея си нямаше за ситуацията. Странна и мистична работа....Но както и да е. Няма да се вкарвам повече във филма.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Не мога да разбера какви са тези конспирации и/или "счупени телефони" във връзка, с онзи случай от вчерашния ми пост. Тези от съвета така и не ми се обадиха. Комшийката обаче казала на майка ми,че стринка ми е споменала,че или щели да ми звъннат или аз е трябвало да отида там. Братовчед ми пък преди това просто ме попита дали са ми звънняли и ако не са че можело да ходя да видя за какво става на въпрос. Бях решил да не ходя щом не ми се обаждат. Но пък майка ми след информациите ме изфъшкира да ходиме двамата. Отидохме и шефката на трудова заетост,която и аз и тя познаваме беше там та говори с нея. Въпросната комшийка се оказа там. Според нейните пък думи просто се били заговорили с братовчед ми дали имам ТЕЛК,нещо,което той и грам не спомена да са говорили и му поискала телефона ми за това. А защо пък след това не ми звънна да ме попита като ми е взела номера и защо ме изтреляха да ми искат телефона като че ли са ме търсили под дърво и камък едвали не,а след това дори никой не ми звънна. Отгоре на това защо в извън работното време ще ми търси телефона като в работата и точно след няколко крачки и известно прелистване на документи може да се добере до него? А пък шефката и видимо и грам идея си нямаше за ситуацията. Странна и мистична работа....Но както и да е. Няма да се вкарвам повече във филма.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Още не съм стигнала до ДАНС, още си вися на Летище София.
    Отговарям ти на подмятането във темата със стола.
    Иначе, не се губя, тука съм
    Харесвам амбициозни хора.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

dreamwalker какво ми мигаш на парцали?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    и пак го видях, а не го бях зървала повече от месец. два поредни дни ми идват в повече. нещо в него така ми разбърква хормоните, че задейства сензорите ми за секс. жесток, животински, умопомрачителен секс. ъх. а когато се опита да ме заговори, просто мигах като бот и се усмихнах в усмивка, която казва 'не ми досаждай'. много зле.

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Утре ми е първия изпит.. Ако след толкова учене не изкарам добра оценка, не знам.. Много се притеснявам да не сбъркам нещо, което го знам, само защото съм се притеснил..

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    и пак го видях, а не го бях зървала повече от месец. два поредни дни ми идват в повече. нещо в него така ми разбърква хормоните, че задейства сензорите ми за секс. жесток, животински, умопомрачителен секс. ъх. а когато се опита да ме заговори, просто мигах като бот и се усмихнах в усмивка, която казва 'не ми досаждай'. много зле.
    Упои го и го вържи на някое по-дебело дърво,а след това изпълни стъпка по стъпка всички неща,които ти се въртят в главата.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    добра идея. дори се оказа, че живее близо до нас :д

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    добра идея. дори се оказа, че живее близо до нас :д
    Изненадай го някоя вечер в гръб тогава

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Тя ме накара да те попитам дали гледаш зад теб като ходиш.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Обърках се, не ме е карала да те питам, сам го реших.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си