- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
в разград съм в разград съм
дай пари за пасти
на улица лисица... на ти една плесница
помня, че даже я бяхме записали на касетофона.. как го казва тва :Д:Д
Добро утро от меен!
Пия си кафето и след малко ще хапвам мекици с пудра захар <3 Началото на деня определено е добро въпреки твърде ранното ставане.
Снощи видях нещо, което накара корема ми да се преобърне, което ме навежда на мисълта, че все още ми пука за него и че все още имам някакви чувства въпреки опитите да се убедя в противното... Но се чувствам свободна. За първи път не се изпълних с ярост и гняв или някаква друга негативна емоция. Усмихнах се въпреки че ме заболя. Радвам се за него, нека бъде щастлив![]()
Ии да, хубав ден на всички ви! ^_^
^Добро да е! Горе главата и само усмивки, позитивно мислене и положителни емоции!
Колкото повече се затопля, толкова повече настроението ми и нагласата за лято, море, бира, мотори и плажни емоции се засилва..![]()
Добро утро и от мен! (:
Не мога да разбера какви са тези конспирации и/или "счупени телефони" във връзка, с онзи случай от вчерашния ми пост. Тези от съвета така и не ми се обадиха. Комшийката обаче казала на майка ми,че стринка ми е споменала,че или щели да ми звъннат или аз е трябвало да отида там. Братовчед ми пък преди това просто ме попита дали са ми звънняли и ако не са че можело да ходя да видя за какво става на въпрос. Бях решил да не ходя щом не ми се обаждат. Но пък майка ми след информациите ме изфъшкира да ходиме двамата. Отидохме и шефката на трудова заетост,която и аз и тя познаваме беше там та говори с нея. Въпросната комшийка се оказа там. Според нейните пък думи просто се били заговорили с братовчед ми дали имам ТЕЛК,нещо,което той и грам не спомена да са говорили и му поискала телефона ми за това. А защо пък след това не ми звънна да ме попита като ми е взела номера и защо ме изтреляха да ми искат телефона като че ли са ме търсили под дърво и камък едвали не,а след това дори никой не ми звънна. Отгоре на това защо в извън работното време ще ми търси телефона като в работата и точно след няколко крачки и известно прелистване на документи може да се добере до него? А пък шефката и видимо и грам идея си нямаше за ситуацията. Странна и мистична работа....Но както и да е. Няма да се вкарвам повече във филма.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
dreamwalker какво ми мигаш на парцали?![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
и пак го видях, а не го бях зървала повече от месец. два поредни дни ми идват в повече. нещо в него така ми разбърква хормоните, че задейства сензорите ми за секс. жесток, животински, умопомрачителен секс. ъх. а когато се опита да ме заговори, просто мигах като бот и се усмихнах в усмивка, която казва 'не ми досаждай'. много зле.
Утре ми е първия изпит.. Ако след толкова учене не изкарам добра оценка, не знам.. Много се притеснявам да не сбъркам нещо, което го знам, само защото съм се притеснил..