- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Ходете да работите на морето и цяло лято ще сте там :д
Нашите работеха 2005та, 2006та и 2000та на слънчака, и съм си киснала цели лета :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
кой огнен тигър, кой
според мен е супер оферта да се работи на морето, ако нямаш друга работа, щях да работя там сезонно, ако бях студентка :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Това е, че мен настоящата работа отчасти ме възпира да отида...
По въпроса "Кой?"
Той - http://en.wikipedia.org/wiki/Tiger_(..._Five_Elements (гледай за 1986-та).
аз съм Water Rooster , hhohoh
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ти си кенгуру
Днес съм супер, за разлика от вчера, подготвям рождения ден на мама.![]()
Разбрах нещо ново,което не знаех. Че съм роден в годината на огнения тигър.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Аз като ви казвам, че такъв карък като мен няма. Точно като ми трябва лаптопа, ще ми се прецака харда...
Добре съм иначе. Малко изнервена, но добре.
ей, много късмет в последно време. ама той за сметка на друго май. така де, както и да е. взимам си от Била данон за пиене и на излизане гледам, че продават билети от националната лотария. взех си някакъв лото зодиак от 2лв, 'щото точно ми ги върнаха на стотинки, пък аз много мразя да ми дрънчат в портмонето. прибирам се, трия и гледам под телец 1000лв :Д ама не знам как да си ги взема. дано не трябва да ходя при Захарчето в ТВ-туУу, че не съм много фотогенична.
Честито, "заработила" си една заплата.![]()
Welcome to the Jungle...
Днес имах НВО по Бел...
Имах удалжено време и удебелен шрифт и бях в отделна стая. Вчера учих и честно да ви кажа никога не съм учил толкова през живота си. Първи модул ми се стори лесен и някъде за 4.00 го направих. Вториа беше малко по труден и може би 3.00-3.25 ште вържа. Не бях особено притеснен защото учих. За изпита по мат не ми се говорипък и се готвя за изпита за НМУ и дано ме приемат! Успех на всички и дано влезете където искате , драги 7 класници и зрелостници!!!!!
Ебаси тъпото, имам 48 от 65 на първи модул.. За какво учих толкова.. Знаех си че от притеснение накрая ще усера цялата работа.. Пфф..
Пълна скука е днес форумът, само за матури се говори и нищо интересно. Няма къде да се закача да пиша ;д.