- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Как 10кг, ти не си дебела, имаш малко повече по дупето и бедрата, но там си зависи.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Окачествявам днешния си ден като хубав и успешен. (:
Не се притеснявайте, дами. В последните поне 3-4 страници, всички сте женски майки ;д.
![]()
![]()
Следният виц може би следва да го публикувам в раздел "Политика", но 'айде - от мен да мине, ще го споделя тук:
"Млад украински патриот се жени за руска девойка. Вечерта преди сватбата баща му го съветва:
- Андрий, сине, преди да влезете в спалнята, вдигни невестата си на ръце - да види колко е силна Украйна! След това, когато сте в спалнята, разкъсай дрехите й, а после и своите - да види колко е красива Украйна!...
В тоя момент дядото се обажда от печката:
- И след това, Андрий, си удари една - да разбере колко е независима Украйна!"
![]()
корб е много галантен lately ;д
иначе, добре, че не учих за матурите, та имах 5.51 и 5.68 ( ма не съм имала седмокласни ) , та предвид ситуацията, че не ходех на училище в 11ти и 12ти клас, и нямах и учебници, не ходех на уроци, не четях нито произведения, нито анализи :д не знам колко трябва да си спрял да изкарваш 3ки :д
та, рафи, спри да учиш и всичко ще е ок :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз пък съм гАзар - по мое време нямаше реални матури - само условни, т.е. избираш някакъв предмет, по който искаш оценката ти да се зачита за матуритетна, но реално не държиш каквито и да е било изпити, щото имаш "n" на брой учебни часа по този предмет, които покриват необходимия минимум, за да не държиш изпит. (((:
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
corb, lately си почти напълно преобразен, мирише ми на някакви трепети в личен план :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ще ти е приятно ли да те наричам теле, а като го правя, ще искаш ли да си говорим за любов ?
За секс мога да говоря винаги, дори пред родителите ти.
До 8 клас научих повече, отколкото сегашните до 12 , но си има обяснение
http://www.blitz.bg/news/article/337706
Oх, всички професии са еднакво нужни. ( така де, имам предвид, че ще има разнообразно търсене, не, че козметик е еднакво нужен колкото и лекар :д )
От министерството на провала или университетите, трябва сериозно да преразпределят бройките студенти и да не влизат/и съответно завършват излишно много юристи ( например, за всичко важи ), които не мога да практикуват дори в чужбина.
Ей това да стане, пак ще е нещо, пък ако ще всичко друго да е щета :д
Последно редактирано от NomNomNom : 05-20-2015 на 20:32
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...