.
Затворена тема
Страница 9 от 186 ПървиПърви ... 56789101112131959109 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 4649
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ако тръгнеш да казваш 'възрастен' на всеки с повече години, отколкото са ти килограмите, ще трябва да дружиш с дъртаци.
    ъъ, май не ти се получи.

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    към ЦСКА имам чисто емоционално-носталгични чувства, слънце. любим ми е по ред причини, не ми пробутвай предположенията си. никога не съм била фенка на футбола, но като МАЛКА /зебележи, вече не съм/ съм ходила по мачове с баща ми. привързах се към този отбор, защото по някакъв начин осъществяваше крехката връзка, която имах с daddy-то.
    so, peace.
    Това е много хубаво, за връзката дете и родител. Имах предвид написаното от теб, относно титлите, че са постигнати за по-кратък интервал от време. Все пак комунизмът по нашите ширини е продължил по-дълго от фашизма в Италия да кажем. Любимият отбор на Мусолини - Болоня се е радвал на много по-малко титли по време на неговото управление, докато ЦДНА са имали щастието на повече годинки диктатура. Иначе нямам нищо против теб, даже напротив. Все пак не деля хората според отбора, който подкрепят.

Мега фен Аватара на Lilanda
    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...22d475ac3a27da Малко по темата, която сте захванали.

ПТ: Не мога да спра да кихаааааааам. Ще се побъркам, пак ми се налага в това хубаво време да си седя в нас....

Мега фен Аватара на anonymous908491
    ъъ, май не ти се получи.
    Да не си качила някой килограм и да греша ?

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Ползвам и мозила, само опера не ползвам.
    Не пиша софтуер, съответно очаквам да ми кажеш защо греша, като не ползвам опера.
    В случая не става въпрос за това, което не ползваш. Минимална компютърна грамотност е нужна, за да избягваш продуктите на гугъл, същото се отнася и за търсачката им.

anonymous708973
    Guest
    ^pohvalno

разбираемо е защо злобеете. с'а лятото ви е срам да си покажете телесата с целулит, стрии и пот.
    дебелаци. <:
    Само информативно да кажа, че целулит имат адски слаби хора също.
    В стриите пък какво лошо има, не че нещо? Да, не са красиви, но най-малкото означава, че си раждала или силно отслабнала. Не казват нищо за сегашните ти килограми. Бтв, аз имам стрии, а никога, никога не съм отслабвала или качвала рязко. Никога, дори с 3 кила. Не знам дали има нещо общо с хидратация на кожата, щото това много го пренебрегвам.
    А потта какво общо има с килограмите?

Не злобеят, а критикуват, защото в кльощавите девойчета няма нищо хубаво. Нито значи, че живеят здравословно; нито значи, че са силни; нито значи, че са в добра форма.
    А кльощавите девойчета доста често злобеят (не критикуват, а злобеят)- точно като теб в момента. Как пък реши, че има два варианта - твоят, естествено по-добрият, и това да си кръгъл? Бъди си кльощава, щом ти харесва, никой не го бърка, ама не си налагй възгледите.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 04-25-2015 на 17:47

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    В стриите пък какво лошо има, не че нещо? Да, не са красиви, но най-малкото означава, че си раждала или силно отслабнала. Не казват нищо за сегашните ти килограми. Бтв, аз имам стрии, а никога, никога не съм отслабвала или сваляла рязко. Никога, дори с 3 кила. Не знам дали има нещо общо с хидратация на кожата, щото това много го пренебрегвам.

Не злобеят, а критикуват, защото в кльощавите девойчета няма нищо хубаво. Нито значи, че живеят здравословно; нито значи, че са силни; нито значи, че са в добра форма.
    А кльощавите девойчета доста често злобеят (не критикуват, а злобеят)- точно като теб в момента. Как пък реши, че има два варианта - твоят, естествено по-добрият, и това да си кръгъл? Бъди си кльощава, щом ти харесва, никой не го бърка, ама не си налагй възгледите.
    лолол, само ти можеш да се хванеш по този нелеп начин на въдицата

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    ПТ: Не мога да спра да кихаааааааам. Ще се побъркам, пак ми се налага в това хубаво време да си седя в нас....
    Да не е алергия вместо болест ?

лолол, само ти можеш да се хванеш по този нелеп начин на въдицата :lol
    Присмял се хърбел на щърбел. Тя е малко по-тежка от теб

освен това учи в германия

Да не е алергия вместо болест ?
    И аз си го мислех по-рано днес, ама с тая температура и тва болно гърло, едва ли.

anonymous708973
    Guest
    Папугай, не знам Ива колко тежи, ама не съм "малко" по-тежка, поне 10 отгоре съм. Но отдавна спрях да разговарям с хора, дето си мислят, че има някакво значение каква е цифрата на кантара. (освен ако не се опитваш да влезеш в категория за състезание, естествено).

Не виждам нищо лошо в поста си. Мисля, че го обясних достатъчно възпитано.
    Много станахте въдичарите в този форум

Папугай, не знам Ива колко тежи, ама не съм "малко" по-тежка, поне 10 отгоре съм.
    Десет не стигат, за да бъдеш сложена при дебелаците като мен, значи си при Ива.

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    И аз си го мислех по-рано днес, ама с тая температура и тва болно гърло, едва ли.
    Цикъл за температурата и цигари за гърлото, значи може и да е алергия.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Звучиш ми като Анархи,който като се осереше , опитваше да се оправдае с ебавка.

Пички, благодаря на мама и тате, за добрия ми метаболизъм и на Иво от фитнеса, че ме поддържат кльощава,но във форма.
    maDamn

Мисля, че го обясних достатъчно възпитано.
    izsmqh sa anoreksi4no

Цикъл за температурата и цигари за гърлото, значи може и да е алергия.
    Жалко само, че първото мина преди седмица, а второто не важи. ;с Иска ми се, наистина. ;с

Мега фен Аватара на LoadRunner
    В стриите пък какво лошо има, не че нещо? Да, не са красиви, но най-малкото означава, че си раждала или силно отслабнала. Не казват нищо за сегашните ти килограми. Бтв, аз имам стрии, а никога, никога не съм отслабвала или сваляла рязко. Никога, дори с 3 кила. Не знам дали има нещо общо с хидратация на кожата, щото това много го пренебрегвам.

браво

а иначе ти може да имаш стрии от качване, аз имам на трицепсите и бицепсите

а приятелката на един приятел има стрии на гърдите, там не знам от какво се получават

ива си е комплексарка и това дето го е казала е смешно понеже самата тя е казвала че не излиза и е антисоциална

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    самата тя е казвала че не излиза и е антисоциална
    дап, и какво общо има това?

направо ме е срам да се обяснявам кви сте бавни. закачката тръгна от галакситу и останалата ретард-група, аз само продължих. истината е, че не аз имам нетолерантност към пълните хора, а вие към слабите. кво ви бърка дали съм анорексичка? така или иначе няма да ми повлияте на светогледа /не, че целите това/, нито пък аз на вас. затва и не го загатвам. вменявате ми неща, които самите вие правите. бахти наглите.

Мега фен Аватара на Niakoitam

В случая не става въпрос зa това, което не ползваш. Минимална компютърна грамотност е нужна, за да избягваш продуктите на гугъл, същото се отнася и за търсачката им.
    Като намериш наистина по-функционална търсачака от Google ела ми се обАди...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality

Хем си оправих гардероба, което си е трудоемко занимание, хем си почивам на мекс.
    Малко тъпо ,че не се порадвах ,докато можеше на хубавото време, но сега пък ше излезем, дано не запука някой дъжд.
    maDamn

Мега фен Аватара на galaxy29
    дап, и какво общо има това?

направо ме е срам да се обяснявам кви сте бавни. закачката тръгна от галакситу и останалата ретард-група, аз само продължих. истината е, че не аз имам нетолерантност към пълните хора, а вие към слабите. кво ви бърка дали съм анорексичка? така или иначе няма да ми повлияте на светогледа /не, че целите това/, нито пък аз на вас. затва и не го загатвам. вменявате ми неща, които самите вие правите. бахти наглите.
    хД аз никъде не съм казвала, че толерирам пълните хора и имам нетолерантност към слабите, даже е обратното.. има разлика м/у кльощав и нормално слаб, строен човек, ама съм останала с впечатление, че за теб или си анорексик или си дебелак, тоя средния варинат сякаш го няма и тва ми е смешното и нищо не ти вменявам, подигравам се просто

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Като намериш наистина по-функционална търсачака от Google ела ми се обАди...
    Още не е измислена такава, която да е подходяща за теб.

На мен слаби не ми трябват! Трябват ми само с голяма товароносимост за моите орди от докърки, за да пресушим морето от алкохол и да върнем Сралски Чертог на моята халееси Dreamwalker Коцкариен!
    Последно редактирано от Хал Алкохоло : 04-25-2015 на 17:12

Супер фен Аватара на skate
    Добре ми е г/д.Днеска почистих целия апартамент от до,ходих да тренирам за турнира утре и ся си чилвам,слушам музика и такива работи..;д ще си пусна някво филмче след малко и ще заспивам,че ще се става рано.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    И аз не знам как съм, какво искам да правя, как искам да съм.
    Само знам, че искам да съм с него.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Всичко е някак сладко.
    Искам да идва понеделник.
    Щастливо.

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    хД аз никъде не съм казвала, че толерирам пълните хора и имам нетолерантност към слабите, даже е обратното.. има разлика м/у кльощав и нормално слаб, строен човек, ама съм останала с впечатление, че за теб или си анорексик или си дебелак, тоя средния варинат сякаш го няма и тва ми е смешното и нищо не ти вменявам, подигравам се просто
    Щото си толкова над нещата, нали? Ахахах. Наистина ли не осъзнаваш парадоксално-нелогическата ти нахалност? Kво те бърка какво ми е отношението към килограмите? На няколко пъти мернах как подмяташ подобни неща, ма стана нагла. Да не те засягат думите ми /дори не знам да съм споделяла нещо на тази тема, де/ на пърсънъл ниво? Дебела ли се чувстваш? Пухкава? Приятно закръглена? /баси, ОКСИМОРОНЪТ, чичка/. Мога да те уверя, че 45-тте ми килограма ми стоят прекрасно. Чета те от известно време и ми се струваш яко психясала. Тва нерационално поведение показва патологично отклонение. Тоо мъч форум. И не го казвам, само защото ме отвращаваш. Няма константност в държанието ти. Уж се бяхме разбрали, а пак започна да хапеш, кученце от женски род. Не ме занимавай с филмите си. Аз никога не съм се интересувала от жалката ти персона, така че можеш да спреш да се чувстваш длъжна да ме заливаш с идиотизмите си. Миси <:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си