- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Когато основната ти цел е пари, ученето губи първоначалния си смисъл.
Не виждаш ли, че те не записват нещо, което им харесва, а гледат да е нещо добре платена за в бъдеще.
бтв: сега гледам късните новини и от тях разбрах, че днес е имало авария на метрото, в час-пик (17-18:00 ч.), а аз се чудех що метрото ми не идва маса време (стоейки и изчаквайки на метростанция "Сердика")...![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Мани, преди половин година по новините излъчиха репортаж с интервю точно на моя личен лекар, в което той изразява готовност да емигрира, ако нещата не се подобрят - човекът владее няколко западни езика и наистина е много голям професионалист в първоначалното диагностициране.
Та да отговоря на въпроса - тогава ще стискам палци да съм жив и здрав колкото се може по-дълго време. (:
Няма какво да се лъжем - в Бг е зле положението за голяма част от населението. :/
Форумното ми аз се промени, да. Дори с теб коментирахме тази промяна в една друга тема. Но преобразяване у мен има от няколко месеца. Действително има някакво пробуждане, вдъхновение, трепет дори, но от съвсем други подбуди и в различна посока, от тази която визираш, уви. Ти трудно ще ме разбереш, и не само ти, но кой знае - мога и да те допусна до моя свят някой ден. Да не се вадят грешни изводи от думите ми, и да не се правят презумпции, моля ;д.
Последно редактирано от Corb1225 : 05-20-2015 на 23:55
не искаш да те засичам пиян. влияя зле на пияните хора.
Стигнахме ли момента, в който почваш да ми казваш, какво искам ?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Номи, защо ме остави да си философствам сам ;/?
Това горе си беше индиректно предложение за приятелство. Смутих ли те ;д? Не съм форумен интернет сваляч, far from it.
Последно редактирано от Corb1225 : 05-20-2015 на 21:09
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Е, как бе? Нали уж бях галантен? Това как включва в себе си, да те изпратя по дяволите ;д? Аз съм отворен към нови приятелства, та наистина кой знае, някой ден. Защото за да ме разбереш напълно, трябва да ме познаваш. Това ми беше мисълта. Мисля, че и от стола ми се подразбраха такива работи.
Както и да е, лека нощ, ако си лягаш/легнала вече.
Решителна и все по-малко поддаваща се на малоумия. Изживявам се. Ще ги издухам утре (и не само). Ей сега лягам, ама като се познавам няма да заспя веднага, първо е много вероятно да има мини философско монологче ;d.
добро утро!
//feeling nice... с такова добро време и с купа ягоди няма как да е другояче![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Има страшно много работа да се върши днес, но няма как да не се похваля и разпиша, че настоящият ми коментар е под № 1000! (((:
нещо сънувах филми...
сняг, баби, лавина, шейна,твърде бърз лифт, неподсигурен, накрая боровете бяха затрупани догоре и трябваше да търсим път над тях... не беше много хубаво, но май всичко бе наред. хмм...
иначе трябваше да ходя да снимам на бчк нещо си пак, но реших, че не ми се изгаря на това слънце толкова често
днес ще си почивам повече и ще попиша. да.
хубав ден на вс.
Малеее, как съм изгорял без да се усетя ... аграрно работническо изгаряне
Хора, хелп - отворени открити басейни в София - къде?
Някой ми беше казал, че чак след 24 отварят
![]()
Окей, нов хард, преинсталиран уин, всичко е наред. Нека голямото инсталиране на програми започне...сега!
Ае щото ме помолиха учтиво ;с
Последно редактирано от AnarchyBoy : 05-21-2015 на 14:23
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.