- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
http://prikachi.com/images.php?images/112/8127112F.png
Linkedin окончателно стана сайт не само за бизнес запознанства.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Вече не толкова добре. Аман от груби, завистливи "колеги", аман...
Пф, дано да има Бог, че да се връща на всички озлобени, пълни с агресия и негативизъм хора >.<
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Мен ме питат само за работаза кафе почти не пишат, ама и да пишат, не им отговарям
А чия снимка е публикувал анархи, че не разбрах драмата
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не е за теб
Той си знае за кой е.. ;д толкова време се кри, толкова лесно се издаде ;/ жалко.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Може и да е баща му, три байпаса, не го обиди, значи го е страх.
Известен съфорумник. Голяма нинджа, каза, че ще ме бие.. честно ме е жал да не хвана да му счупя очилата ;/
учили са ме да не бия тези в неравностойно положение ;с а като го гледам какъв е медалист на световното по аутизъм, най-много да ме умори от смях ;с
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Ако каже и останалото, ще го е страх да се прибере в тях, защото това не е баща му.
Dr. Gregory House
Добре господи дървен философ дет разбира от всичко, не ми се занимава даже да говоря с теб, просто ще те блокна. Толкова си нисък и плосък, че си мега отегчителен. ;с Няма за кво да говоря с теб, пък специално на тая тема с аурис отдавна те затапихме толкова сериозно, че Buthurtna и почна да блокваш. Поне да разбираше нещо ;/
И всъщност трола ми е успешен, просто цъфна приятелката му да го защитава, а не той. ;с
Щото той очевадно топки няма ;с или само като не го знаем кой е ;с
Dr. Gregory House
Последно редактирано от papugai : 05-21-2015 на 14:47 Причина: анархи ме помоли да не казвам някои неща
Анар4и, толкова ли отчаяно търсиш да ти обърнат внимание? Ако ще казваш нещо, казвай, какво си се заправил на интересен.
Оказа се, че съм я забатачил много по-сериозно, отколкото си мислих. Идната седмица ще ми излезе през носа, колкото и прекрасна да се очертава. Като цяло, хич не съм добре... Нервно ми е и ми иде да захвърля всичко. Не, че не си го надробих сам, де.
Установявам, че този форум значително е взел да се забавя от последното ми посещение...В смисъл - едно време темите в тоя раздел се множаха в десетки за 24 часа. А сега - нито една нова. Резултат - още по-скучно ми е.
...Back to work...
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Иии, обожавам като е зеленичко
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...4d&oe=55BF8357
eobd е факт, трябва да си разваля асоциалността да и да потегля към студентски, започна сезонът на рождените дни :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Деца, стига сте си писали лични, а си кажете драмите. Така ще ви стане по-леко и ще има за вас специално местенце в Невърленд.