- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Мда, баланс, но за кратко.
И толкова е миличко, че помни всички тъпизми, за които ѝ разказвам и ги използва след това по такъв начин... Просто <3
Много ги обичам.
Но ми е тъжно за М.
А Д. вчера се държа... някак привързано.
И искам хармония. Във всичко. Защо не зависи от мен :/
Пак заповядай, обаче мисля, че имаш излишна запетая. Сериозно прегрешение си е![]()
.
Починах си хубаво днес, ще хапна някви яки неща, напазарувах си, беше ми така спокойно и изведнъж ми звъннаха, да ми кажат да мина 2к км за едно листченце. Развали ми се целият ден, тия хора не са добре, честно..
Поне колегите от университета станаха изведнъж без претенции и адски поносими, сигурно защото ги няма на лекции. Хубавото време очовечава хората явно![]()
Пандичке, днес се сетих за теб, като пътувах видях един микробус с рег.номер Panda-1![]()
Тук са си вече. Голям ми е кеф)
Супер ми е тъпо и стресирано някакво... Вчера се преебах при изнасянето на реферата и презентацията, глътнах си всичките думи и не съм особено сигурна какво успях да разкажа по темата и какво не... Мразя немския, честно. И мразя да бъда изпитвана устно... Отвратително срамежлива и стеснителна съм, трябва да го изкореня това качество от себе си някак...
А днес всичко уж беше наред докато не тръгнахме да пазарим неща за България... Станах изключително раздразнителна изведнъж, не се понасям на моменти... Искам си вкъщи вече, много ми липсва всичко![]()
И бтв, успех на всички, които ще държат изпити утре!![]()
Хаха, какво му написа?
Много свежо-
https://www.facebook.com/BallaNbg/vi...type=2&theater
И още нещо по въпроса, по-сериозно, нелоша тема, но доста сбито представена. В коментарите имаше интересни попадения.
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=39942
Аз съм самичка днес, мъж ми е на бизнес събитие, голям стрес днес, но мина. Аз май ще се гушна със слайдовете да си ги зубкам.
Простият родител, за съжаление ^ :д
Иначе, нищо не съм отговорила, предполагам, че ако някоя девойка има интерес, ще му отговори все някога :д
Гледам, че съм направила 500+ кънекции, то заради това ме добавят все повече шишарковци :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ха не знаех, че форума съществува още, ама явно спама още го държи жив![]()
любопитно как хората които уж са ти най-близки, всъщност те нараняват най-много
искам всичко да свърши. всичко. не мога повече.
точно когато не искам да съм сама, пак съм сама.
изплаках си очите, без да има за кого явно и сега съм по-скоро ядосана на себе си отколкото на някой друг, трябваше да се сетя все пак. свърши то. мина момента, когато можеше да се взема в ръце. безразличието обаче е коварна работа
това земетресение снощи ме довърши, още се възстановявам...
а за днес съм си предвидила задачки и театър, дано ми се получат нещата.
и ми е любовно едно такова, сигурно е от температурата;Д
времето е отпуснало малко, харесва ми така, да!
Някои покрай тези балове се напиват до неузнаваемост,други пък вадят пари от това ;д
Сега ми се обадиха от работата,че явно не могат да смогнат и да съм ходил да им помагам утре.
Няма лошо....хем ще се разсея малко,хем и ще добавя някой друг лев към касичката за татоси ;д
Блабелина, какво земетресение? :о
ОН: Боли ме коремчето и ми е уморено едно. Много си се радвам на подаръка от вчера, определено. Единия ми нокът се е счупил малко - много тъжно, дано издържи така до бала. И ми е некво такоа... гушка ми се. Адски много. Странно самотно се чувствам, имам пориви за фрапе и ще се сгушкам сама в леглото, даже може и с грима да спя, зАеби - днес съм мързел, а очите ми няма да станат чак такъв компот от два часа.
Не мога.Трудно ми е.Не ми харесва.Не мога да свикна.
Но не искам да се отказвам.Искам да покажа,че мога да свърша нещо,че
съм силна.Ама е толкова трудно,супер антисоциална съм напоследък ,няма
с кой едно кафе да пия.И е гадно.Всичко ми е наопаки,искам да се пооправят нещата,
но не става,от кога чакам.
Започвам курс по испански от 15ти юни, интензивен, A1+A2, 4 седмициМноооого ми е кеф
После ще пробвам полуинтензивен или пак интензивен B1.
И после френския, и него ще имам с кого да упражнявам :д френски като френски, не като мръснишки френски :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аурисе мързи ме да ти пиша на лично тука мое го видиш. Рийш ли от Canvas?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ще се обадя и ще ги попилея DHL, пет пари не давам, че мацката не е виновна, да си държат малко хората под контрол, това е пълно безхаберие просто.
Мен ме съсипаха от български пощи днес, направо не съм на себе си ^ нямат никаква идея къде ми е пратката, какво се случва с нея, дори адресът ми не знаят за кой клон е :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...