- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Тори, не ми харесва накъде биеш и внушенията, които се опитваш да създадеш за Ива. Тя не е такава!
;Д
https://www.facebook.com/berlinartparasites?fref=ts това е страничката ^^ ако се поразровите назад в постовете всеки ще открие нещо за себе си, поне досега на който съм я пращала се е влюбвал в нея)
“you.
not wanting me.
was
the beginning of me
wanting myself.
thank you.”
Тая страница...кво да кажа ;д. Празни от фактическо съдържание мисли - помпозни, напудрени, напарфюмирани, захаросани, общоизвестни, банални, да не говорим колко са субективни. Ако седна, ще напиша по-добри неща и вече съм го правил, при това тук ;д.
Добре
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Не е вярно, главата се навежда напред, за да се избегне кръв в дихателните пътища. БЧК към шофьорски не си ли карал?
Тори, как един час ще чакаш да спре да тече, недей така. Аз имах едно лято, в което ми течеше като по график два пъти на ден, ама повече от 10-15 минути не е имало о.О
Wednesday,
наливам се с кафе и чета по право :д
По въпроса за кръвотечението от носа. Мушкате в ноздрата памук, салфетка, тоалетна хартия плътно така че да не навлиза кислород, защото стане ли това течението може да се усили многократно дори до струя, и след това може ако искате да ходите да носите камъни. След 10-15 минути мушнатото в носа се маха като се проверява с друго дали има още леко течение. Ако има се слага за още няколко минути друго и толкова. Потече ли веднъж може и да тече всеки ден, когато леко си бръкнеш в носа или те напече Слънцето. От това не се умира. Просто разранените капиляри в ноздрата имат нужда от известно време за укрепване. Все едно да си разчоплиш коричката на вече образувана рана някъде по тялото
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Май наистина учтивостта напоследък е такава рядкост, че се възприема като флирт.
Иначе минаха важните изпити, останаха дребните, но за тях няма да се напъвам много, ще уча за 4.50-5, че напоследък прекалено много ми дойде пренатоварването..
Напоследък много се затварям в нас, по-скоро след като махнах ония от живота ми, вече нямам компания, с която да излизам. Чакам лятото за нови запознанства, нови приятели и нови приключения!
Нененене. Говоря, че час-два си държиш памучето, щото сълзи понякога. Не, че е като чешма.
ОН: Нещата за утре стават все по-зле - съвсем не мога да си вървя на краката от пришки, дори кръв съм пуснала. Дейба, как си мразя шибания бал още преди да се е случил... Реве ми се, боли, гледам тъжно и искам да избягам поне на 200 км надалече от тук. Трябваше да бъда твърда и да не се поддавам на провокации, трябваше да отида някъде за бала с кавалера, а не да стоя тук. Милосвах де що видя мацка на висок ток по центъра, щото изглеждаха болезнено-уморени, в продължение на... абе, откак се е запролетило. А сега към мен никва милост. Надали и масаж на краката ще получа след диското. Не разбирам защо е толкова важно за родители и семейства да се отбележи, че сме взели 12 клас. :х
Няма къде да ме видиш, направо в ресторанта отивам. Няма да ходя на центъра.
Хораа, не ми тече вече :д
Приключих една статия, имам още 3, имам да уча за изпити, същевременно се опитвам да пиша един уеб туул, дето ще е полезен, и не знам как успях да се зарина пак с толкова работа, и накрая ще ми писне, и ще се покрия. :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...