.
Затворена тема
Страница 96 от 186 ПървиПърви ... 46869293949596979899100106146 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 376 до 2 400 от общо 4649
    Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Едит: papugai, какво правим ние с теб оттук нататък... Corb1225 ни открадна Ivaaaaa-та под носа с много ловкост и талант. :/
    Хах, слаби сте - аз и Ива преди бяхме женени една за друга, а кораба и антракса се караха за нас. После се разделихме и аз взех антракса, народих му 123456789 панди, а Ива се взе с Димитар., По едно време тя май ми изневеряваше и с Фишката...

Супер фен Аватара на Corb1225
    Тори, не ми харесва накъде биеш и внушенията, които се опитваш да създадеш за Ива. Тя не е такава!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Хах, слаби сте
    Аз нямам нищо общо с тях.

Супер фен
    Хах, слаби сте - аз и Ива преди бяхме женени една за друга, а кораба и антракса се караха за нас. После се разделихме и аз взех антракса, народих му 123456789 панди, а Ива се взе с Димитар., По едно време тя май ми изневеряваше и с Фишката...
    Ти не беше ли женена за galaxy29?

Мега фен Аватара на Dagichka
    https://www.facebook.com/berlinartparasites?fref=ts това е страничката ^^ ако се поразровите назад в постовете всеки ще открие нещо за себе си, поне досега на който съм я пращала се е влюбвал в нея )

“you.
    not wanting me.
    was
    the beginning of me
    wanting myself.
    thank you.”

Супер фен Аватара на Corb1225
    Тая страница...кво да кажа ;д. Празни от фактическо съдържание мисли - помпозни, напудрени, напарфюмирани, захаросани, общоизвестни, банални, да не говорим колко са субективни. Ако седна, ще напиша по-добри неща и вече съм го правил, при това тук ;д.

Пипи и е само любовница.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Пипи и е само любовница.
    Леле, мале...
    Но почна да ми прави впечатление, че всичко се върти около...

tori - Ivaaaaa, pandabear, galaxy29...

и горкият an7raks. (((:
    Последно редактирано от M**** : 05-24-2015 на 13:30

Мега фен Аватара на skatew
    Добре
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

anonymous708973
    Guest
    При кръвотечение от носа се:
    1. ляга
    2. главата се изнася назад
    Не е вярно, главата се навежда напред, за да се избегне кръв в дихателните пътища. БЧК към шофьорски не си ли карал?
    Тори, как един час ще чакаш да спре да тече, недей така. Аз имах едно лято, в което ми течеше като по график два пъти на ден, ама повече от 10-15 минути не е имало о.О

Wednesday,
    наливам се с кафе и чета по право :д

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не е вярно, главата се навежда напред, за да се избегне кръв в дихателните пътища. БЧК към шофьорски не си ли карал?
    Тори, как един час ще чакаш да спре да тече, недей така. Аз имах едно лято, в което ми течеше като по график два пъти на ден, ама повече от 10-15 минути не е имало о.О

Wednesday,
    наливам се с кафе и чета по право :д
    Когато си в безсъзнание - може и да си права.
    По отношение курсовете на БЧК за категория "В" - по-добре да не пиша "Моята история". :Д

Какви дИхателни пътища, тече от нос, а не е някъв кръвоизлив.
    Последно редактирано от papugai : 05-24-2015 на 15:34

Мега фен Аватара на Niakoitam
    По въпроса за кръвотечението от носа. Мушкате в ноздрата памук, салфетка, тоалетна хартия плътно така че да не навлиза кислород, защото стане ли това течението може да се усили многократно дори до струя, и след това може ако искате да ходите да носите камъни. След 10-15 минути мушнатото в носа се маха като се проверява с друго дали има още леко течение. Ако има се слага за още няколко минути друго и толкова. Потече ли веднъж може и да тече всеки ден, когато леко си бръкнеш в носа или те напече Слънцето. От това не се умира. Просто разранените капиляри в ноздрата имат нужда от известно време за укрепване. Все едно да си разчоплиш коричката на вече образувана рана някъде по тялото
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на tori
    Не, тя ни е брачен консултант с мъжО.

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Тая страница...кво да кажа ;д. Празни от фактическо съдържание мисли - помпозни, напудрени, напарфюмирани, захаросани, общоизвестни, банални, да не говорим колко са субективни. Ако седна, ще напиша по-добри неща и вече съм го правил, при това тук ;д.
    цитатите са от различни източници, и аз намирам доста в тях, но въпрос на вкус предполагам.. искам да прочета нещо от теб за сравнение

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Май наистина учтивостта напоследък е такава рядкост, че се възприема като флирт.
    Иначе минаха важните изпити, останаха дребните, но за тях няма да се напъвам много, ще уча за 4.50-5, че напоследък прекалено много ми дойде пренатоварването..
    Напоследък много се затварям в нас, по-скоро след като махнах ония от живота ми, вече нямам компания, с която да излизам. Чакам лятото за нови запознанства, нови приятели и нови приключения!

Мега фен Аватара на tori
    Нененене. Говоря, че час-два си държиш памучето, щото сълзи понякога. Не, че е като чешма.

ОН: Нещата за утре стават все по-зле - съвсем не мога да си вървя на краката от пришки, дори кръв съм пуснала. Дейба, как си мразя шибания бал още преди да се е случил... Реве ми се, боли, гледам тъжно и искам да избягам поне на 200 км надалече от тук. Трябваше да бъда твърда и да не се поддавам на провокации, трябваше да отида някъде за бала с кавалера, а не да стоя тук. Милосвах де що видя мацка на висок ток по центъра, щото изглеждаха болезнено-уморени, в продължение на... абе, откак се е запролетило. А сега към мен никва милост. Надали и масаж на краката ще получа след диското. Не разбирам защо е толкова важно за родители и семейства да се отбележи, че сме взели 12 клас. :х

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    По въпроса за кръвотечението от носа. Мушкате в ноздрата памук, салфетка, тоалетна хартия плътно така че да не навлиза кислород
    момичетата могат и тампонче да ръгат

Нененене. Говоря, че час-два си държиш памучето, щото сълзи понякога. Не, че е като чешма.

ОН: Нещата за утре стават все по-зле - съвсем не мога да си вървя на краката от пришки, дори кръв съм пуснала. Дейба, как си мразя шибания бал още преди да се е случил... Реве ми се, боли, гледам тъжно и искам да избягам поне на 200 км надалече от тук. Трябваше да бъда твърда и да не се поддавам на провокации, трябваше да отида някъде за бала с кавалера, а не да стоя тук. Милосвах де що видя мацка на висок ток по центъра, щото изглеждаха болезнено-уморени, в продължение на... абе, откак се е запролетило. А сега към мен никва милост. Надали и масаж на краката ще получа след диското. Не разбирам защо е толкова важно за родители и семейства да се отбележи, че сме взели 12 клас. :х
    Ще дойда да ти гледам бала, само кажи кога е. ;д

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Rafa7a Виж мнението
    Вие бяхте от един град, вярно.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Вие бяхте от един град, вярно.
    Мхм. ;д

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Rafa7a Виж мнението
    Как се самопокани. :Д

Аз искам само да кажа, че се влюбих в руската песен от Евровизия. <3

Мега фен Аватара на tori
    Няма къде да ме видиш, направо в ресторанта отивам. Няма да ходя на центъра.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Хораа, не ми тече вече :д

Приключих една статия, имам още 3, имам да уча за изпити, същевременно се опитвам да пиша един уеб туул, дето ще е полезен, и не знам как успях да се зарина пак с толкова работа, и накрая ще ми писне, и ще се покрия. :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на pandabear
    tori - Ivaaaaa, pandabear, galaxy29...
    защо се виждам в този ред?