- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Поне са те сложили при готините, а мен ме няма, сигурно съм при зубърите
отново сме на различно мнение. започнах да свиквам, а току-виж започне и да ми харесва.
Нямам мнение, мисля си къде съм сложен и се радвам за теб
Много малко, сигурно всички се познавате или сте роднини.
Тва с абитуриентите по центъра наистина е много тъпо. Излишна показност- кво показваш- че си си завършил безполезното средно образование и си похарчил не знам си колко пари за едната вечер. И то даже парите на са си и твои/в повечето случаи/.
Он: днес ми е някак... загубено. Не свърших каквото имах и всичко ще се струпа за утре ^^ Ама разбира се.
Дъждът се лее изведрооо
а пацо карааа коооооо леееее лоооо
мокър до мозъка хаха^^
с 20 лева в джоба до четвъртък, но щастлив, винаги щастлив!!!
Днес минах покрай Шератон и видях, че са им опънали червеното килимче и някви украси имаше.
А за нас нищо не ни направиха, като бях абитуриентка.
Но пък всички бяха мноого семпли, чак се изненадах.
он: Успах се здраво и бях решила, че няма нищо да успея да свърша, но се мобилизирах и всичко е ок... за днес
кажете някое филмче, на което да се нарева като хората.
Ще кажеш, че само в Русе е така. :Д
Научи се да не се връзваш на всички провокации/неща отправени към теб. Понякога просто ги заобикаляй, а в моя случай, ги приемай с насмешка /шеговито/. Приятелски съвет ти давам, не се заяждам. ;д
ПТ, колкото да не е спам: Липсва ми. Искам го до мен. Яд ме е.
Подкрепям, хубав филм е, като оставим настрана, че героя на Трифонов е пълен идиот.
Пандичке, ако случайно си го изпуснала днес, гледай "Да обичаш на инат".
Луксозна DVD колекция - Златни български филми, това си го намерете задължително, има го на торент и са оригиналните двд-та, няма значение, че техниката в България е на много ниско ниво и прехвърлянето на старите филми на дигитален носител се прави много зле.