- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Пожарa с огън ли го гасиш?
Последно редактирано от Corb1225 : 05-24-2015 на 21:34
много сте ревливи, бе
аз само на тоя съм ревала
The notebook.. Srsly?
На прима виста се сещам за Филаделфия и Животът е прекрасен, но него всички са го гледали
Неприятно е, без оръжие трудно биха те приели сериозно, освен да почнеш да носиш токчета.
Оставям те в компанията на останалите, тъкмо да си говорите за ревливи филми.
Последно редактирано от papugai : 05-24-2015 на 21:44
моят се изтегли, така че се впускам в неговата компания и тази на прекрасното ми легло.
/благодаря, мили хора, за добрите и не чак толкова добрите предложения.
пандахъг.
Последно редактирано от pandabear : 05-24-2015 на 21:55
sleepers е хубав филм
исках да има повече сцени с брад и дениро амаа ко дсъ прай
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Я кажете нещо за The Jacket, че става доста време откакто го свалих и ме мързи да го гледам.
предупреждавай за подобни филми все пак може някой малчуган да си го дръпне да го гледа
гледай го
да
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Легнах си в 3 и се събудих в 8 без никва аларма...fuck logic ;д
поне се свърши с тези балове,че вчера ми надуха главата мега мн...а и да не казвам какво задръстване беше;х половин час не можем да излезем от града;д
и май видях лиланда
Последно редактирано от skate : 05-25-2015 на 06:44
Много мразя такива статуси „Кой има бал бееееее“ и всичкото емоутка на фейсбук плюс ни един препинателен знак. Ами, английската, дървото, туризма и още поне две училища в Русе, доволна?!
Иначе ми е кеф, че още никой не ме занимава с глупости. И наистина ми е кофти, че мрънкам толкова ама съм изнервена и почти не мога да мисля за друго, освен за тва, че трябва да гледам некви физиономии днес и да се правя, че ми дреме кой ме бил уважил. Само дето още малко ще ми трае спокойствието - около 20тина минути долу-горе.
e, Поне 3ма ранобудници сме :д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Десет часа рано ли е.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
аз съм станал в 7 и 30 ама не ме пуснаха за първи час в даскало