- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Wall of Shame
Ми, не е. Да намушкаш някого (животно или човек) в сънната артерия значи много други неща, но не и личен избор. Всеки по-адекватен ще се съгласи с мен.
квак
Зависи какво се има предвид под личен избор. Плаващо е малко наистина. Но не е редно да не се забравя, че масата животни, които консумираме са отгледани, произведени, селектирани, модифицирани и изхранени с цел да бъдат консумирани като продукти от животински произход.
Самата им специфика е такава.
Ловът от друга страна е друг интересен казус.
Междудругото при вегетарианството и веганството също загиват животни с тази цел.
Точно обратното мила - по въпроса с яденето на животни, повече хора ще се съгласят с мен, а не с теб!
Дори милите ти приятелчета Дейтунар, Турксчо, Трънчо и др., по този въпрос са на моето мнение, а не на твоето!
По тоя въпрос най-много да дойде да ти приглася някоя друга неадекватна кифла!
От ден на ден ставаш все по-смешна!
Кое животно има по-голям шанс да оцелее - животното в гората, за което излизат ловци, или животното в кочината, което няма как да избяга?!
А?!
Ами, не, ви ся... Личен избор е, когато засяга само теб и твоя гъз/комфорт. Може да отглеждаме свине, агнета, пилета, зайци и др. за ядене, но си е някак трудно да кажеш, че нож в гърлото е личен избор.
За протокола - ям животни, но въпреки тва го разбирам това, но не знам дали не е по-хубаво да си в собствените си капаци.
По същия начин убийци на хора могат да се оправдаят, взривявайки поредната концертна зала - за тях пак е било личен избор, пак не са разбирали що може да има против.
Реално не знам що се хванахте за тоя пример, а не за другия. Все пак, силно се надявам да ви дойде на акъла, че замесен ли е друг живот и комфорт, вече не е точно личен избора.
квак
Дебил, както винаги... А ако ти кажа, че с Тори се разделихме точно, когато бях най-добре с парите и здравето? Дали ще приемеш, че поведението на майка ти не е чак толкова разпространено, колкото ти се иска?
И Тори, между другото, за да се види с Турксчо, също е гладувала. Само за протокола.
квак
И какво излезе? Че някоя връзка като приключи, задължително някой от двамата не струва или не може да поддържа смислени отношения. Няма такъв вариант просто да не си пасват, да трябва да правят прекалено големи компромиси, които орязват същността им, да се виждат по различен начин в следващите 5 години... Мхм, кажи го на Моника Белучи, на Дженифър Анистън, на Антонио Бандерас, на Брад Пит... и тях никой не ги иска и са пълни неудачници...![]()
Не лъжи - всички знаем, че ако не ти подари мъжО ти 876249 каратов диамант, 100% и ти не вдигаш даже чаршафа. Всички сме така, само се правим тука на възвишени.
квак
Диамант ли чух, кОпон ли чух? За секс срещу диаманти, сексът следва да е нещо доста по-запомнящо се от стандартна програма под чаршафите. Съществуват маси, джакузита, шано плажове, където всеки би искал да отиде...![]()
Е, като е диамант, правиш квото требе, ебати... Аз ли да те уча?! Ще кажеш, че и ти не си материалистка като всички, та не знаеш как да просиш диаманти...
квак
Знам - манипулация, съчетана с невинен поглед. Ревност. Скандали. Балканска музика за по-драматичен фон. Егоизъм. Непризнаване на фалове... Успешните бизнесмени по това се прехласват, всеки чалга текст го доказва.![]()
Примерно.
https://youtu.be/Vlg90fsyUzA
Когат Йорн е любов. :33333333333333333
квак
Е, то ако струвахме, щяхме ли да се вземем/харесаме?!
квак
Абе Турксолано, ти нали се беше зарекла да не ме четеш?!
Гладувала си, защото си чакала да сложиш нещо топло в устата![]()
!
Общото между всички приключили връзки е, че поне едната от страните не получава това, което си мисли че заслужава! За това хората се разделят и търсят другаде това, което мислят че им се полага.
Колко го намират е друг въпрос.
Ето как си знаеш. По празното самохвалство приличаш много на Анархито, само че си доста по-неуспял от него!
Не забеляза ли бившата ти кви белтъци мята по Анархито?! Ще станете баджанаци скоро!
Точно, да. Аз от години чакам един от добрите ми приятели по фороня да ми обърне внимание. :дд
квак