- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дезодорант против изпотяване
Хора помагайте до сега съм ползвала различни неща дезодорант , стик и др обаче.
1 ми оставят бели следи по блузите
2 от тези по мокрите блузата става зле и на мен не ми е приятно
3 Не искам да предпазва 24 часа или там повече на рекламите не вярвам Но поне едно 7-8 часа да действа.
От тези не съм доволна Фа и на орифлейм и ейвън имаше още 1 но не мога да се сетя.
![]()
пробвай на Фа райс драй.
Всеки дезодорант против изпотяване оставя бели следи ако го пръскаш от близо. Пръскай от далеч. Не остават следи и предпазва от петна. Цяло лято изкарах с него на 40 градуса, на работа.
Let the psycho plays with you...
На Dove и на Nivea са мн добриПробвай..
Лично аз като се напръскам с Nivea-та преди Физическо .. Дори след уморителна тренировка, не се изпотявам, като попринцип много се потя, ако не слагам стикчета и дезодорантиТака че ти ПРЕПОРЪЧВАМ !
![]()
Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!
На Garnier от тия с минералите, само че стик си бях взела аз и е супер! Няма мърдане! Сега си взех една гадна Нивеа и много съжалявам.
Лятото си бях взела на Гарниер и на Нивеа. Като си слагах от Гарниера цял ден миришеш на хубаво дори и да се изпотиш, а Нивеата миришеш добре само като си суха, но изпотиш ли се двете миризми се смесват и става супер мазалоПървоначално написано от Minerva
![]()
Определено ти препоръчвам Гарниер![]()
Един на рексона..обаче беше лимитирана серия и не знам дали го има...сив, отпред има като дантелка нарисувано..перфектен
а гарние с минералите също е много добър, но този
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:C...=240&h=240&t=1
другите не съм пробвала и не гарантирам за тях..но този е супер!
а иначе нормално е да ти оставят мокри петна докато не изсъхне..течност е все пак.. аз примерно се къпя преди даскало, и като изляза си слагам рол он на гарние с минералите или фа райс драй изчаквам 2-3 минутки и тогава слагам и блуза..
и аз ти препоръчвам този на рексона.
Страхотен е! Не оставя бели следи, а и мисля че има няколко аромата. Той един такъв с дантелка отпред. На мен върши страхотна работа, а по принцип се изпотявам, но откакто съм с него дори късния следобед пак мириша на хубаво.![]()
Нивея и Dove са г/д хубави,но втория оставя бели следи...На Гарниер Минерал са мнооого хубави и мирише поне 12 часа много хубаво,като парфюм е![]()
Аз си взех вчера на Rexona от тия с парфюм бла бла ;д дето се водят ама нямам още мнение за него![]()
Аааа сестра ми има на B.U. розов,издържа много,но ако ти е чувствителна кожата, по-добре недей с такъв![]()
Аз вече 2год.+ си карам само с РЕКСОНА и нямам намерение да я сменям.
След баня все още се усеща аромата.
Ето от тази серия използвам дезодорантите: http://cokupic.pl/i/c_big525552.jpg
Мисля, че има червена, зелена, розава, синя и тази сивата, от която аз съм най-най-най-доволна.
Нито оставя петна, нито неприятния аромат се усеща, нито нищо.
С две ръце ви я препоръчвам.![]()
![]()
На Nivea е много хубав, много съм доволна от него.![]()
наистина много добърПървоначално написано от Dopeass
![]()
Аз като се изпотя ползвам парфюми само не дезодоранти. и така не личи :P![]()
Само аз ли съм сбъркана? Ползвах мъжки на Рексона и нямаше мърдане, сега съм с някакъв лигав син на Фа и нямам търпение да свърши, за да си купя предишния.
Тоя Фа Райс Драй хич не ми помага, ужасно е, мразя потни петна по блузата!
Чудя се дали да не пробвам със стик.
Кифла-Парфюми на потно-->![]()
![]()
![]()
ПТ-аз имам на Рексона Women fine fragrance нещо си Розовият и съм адски доволна.
И защо не?Първоначално написано от britzy
по-добре да съм потна и с парфюм, отколкото да съм без нищо , или потна с дезодорант на който ефекта бързо otминава
![]()
На Нивеа има един ,който е без бели следи,на самата опковка има нарисувана черна блуза.Издържа,обаче самата миризма на дездоранта,и от флакона,не мирише хубаво,едно такова тежко.
На Адидас,не тези ,които са с бяла опаковка и някаква шарена капачка,а са един цвят целите(син,лилав,розов и зелен,мисля,че бяха) те също не оставят и миришат добре ...
Oт тези на Гарниер с минералите съмм мноооооого много доволнаа .... цяло лято бях с тезии ии миришех винаги много хубаво ... препоръчвам ти гии !!!! http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1345&bih=583 тука е истината![]()
![]()
Мерси на всички темата явно се разшири доста.Може давате още предложения.
Лятото си бях взела на промоция на Дав инвизибъл дра йбеше с 20% гратис за 4лв и цяло лято си бях с него и останах много доволнаи след като ми свърши реших да експериментирам с Рексона секси,уж мирише на хубаво но е много нетраен и не върши никаква работа,след има няма час,два забравяш,че си се пръскал...
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....
В момента ползвам Garnier mineral - Active dry и съм мнооого доволна!! \/
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
Еее аз пък тъкмо си взех такъв-има нещо вярно ,но пък то сега зимата едва ли ще се препОтяПървоначално написано от ani_sweet
![]()
![]()
Вземи си на гарниер с минералите,няма да съжаляваш
Аз имам на Балеа и съм доволна.Има един с минерали и е 500ml за 3лв.Много изгодно![]()