.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55
    Супер фен Аватара на spopi

Дезодорант против изпотяване

Хора помагайте до сега съм ползвала различни неща дезодорант , стик и др обаче.
    1 ми оставят бели следи по блузите
    2 от тези по мокрите блузата става зле и на мен не ми е приятно
    3 Не искам да предпазва 24 часа или там повече на рекламите не вярвам Но поне едно 7-8 часа да действа.
    От тези не съм доволна Фа и на орифлейм и ейвън имаше още 1 но не мога да се сетя.

пробвай на Фа райс драй.
    Всеки дезодорант против изпотяване оставя бели следи ако го пръскаш от близо. Пръскай от далеч. Не остават следи и предпазва от петна. Цяло лято изкарах с него на 40 градуса, на работа.
    Let the psycho plays with you...

На Dove и на Nivea са мн добри Пробвай..
    Лично аз като се напръскам с Nivea-та преди Физическо .. Дори след уморителна тренировка, не се изпотявам, като попринцип много се потя, ако не слагам стикчета и дезодоранти Така че ти ПРЕПОРЪЧВАМ !
    Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!

На Garnier от тия с минералите, само че стик си бях взела аз и е супер! Няма мърдане! Сега си взех една гадна Нивеа и много съжалявам.

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от Minerva
    На Garnier от тия с минералите, само че стик си бях взела аз и е супер! Няма мърдане! Сега си взех една гадна Нивеа и много съжалявам.
    Лятото си бях взела на Гарниер и на Нивеа. Като си слагах от Гарниера цял ден миришеш на хубаво дори и да се изпотиш, а Нивеата миришеш добре само като си суха, но изпотиш ли се двете миризми се смесват и става супер мазало
    Определено ти препоръчвам Гарниер

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Един на рексона..обаче беше лимитирана серия и не знам дали го има...сив, отпред има като дантелка нарисувано..перфектен

а гарние с минералите също е много добър, но този
    http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:C...=240&h=240&t=1

другите не съм пробвала и не гарантирам за тях..но този е супер!
    а иначе нормално е да ти оставят мокри петна докато не изсъхне..течност е все пак.. аз примерно се къпя преди даскало, и като изляза си слагам рол он на гарние с минералите или фа райс драй изчаквам 2-3 минутки и тогава слагам и блуза..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

и аз ти препоръчвам този на рексона.
    Страхотен е! Не оставя бели следи, а и мисля че има няколко аромата. Той един такъв с дантелка отпред. На мен върши страхотна работа, а по принцип се изпотявам, но откакто съм с него дори късния следобед пак мириша на хубаво.

Мега фен Аватара на Infinity

Аз съм много доволна от този.
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Нивея и Dove са г/д хубави,но втория оставя бели следи...На Гарниер Минерал са мнооого хубави и мирише поне 12 часа много хубаво,като парфюм е
    Аз си взех вчера на Rexona от тия с парфюм бла бла ;д дето се водят ама нямам още мнение за него
    Аааа сестра ми има на B.U. розов,издържа много,но ако ти е чувствителна кожата, по-добре недей с такъв

Мега фен Аватара на vagarious
    Аз вече 2год.+ си карам само с РЕКСОНА и нямам намерение да я сменям.
    След баня все още се усеща аромата.
    Ето от тази серия използвам дезодорантите: http://cokupic.pl/i/c_big525552.jpg
    Мисля, че има червена, зелена, розава, синя и тази сивата, от която аз съм най-най-най-доволна.
    Нито оставя петна, нито неприятния аромат се усеща, нито нищо.
    С две ръце ви я препоръчвам.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    На Nivea е много хубав, много съм доволна от него.

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    Цитирай Първоначално написано от Dopeass
    пробвай на Фа райс драй.
    Всеки дезодорант против изпотяване оставя бели следи ако го пръскаш от близо. Пръскай от далеч. Не остават следи и предпазва от петна. Цяло лято изкарах с него на 40 градуса, на работа.
    наистина много добър

Guest
    Аз като се изпотя ползвам парфюми само не дезодоранти. и така не личи :P

anonymous708973
    Guest
    Само аз ли съм сбъркана? Ползвах мъжки на Рексона и нямаше мърдане, сега съм с някакъв лигав син на Фа и нямам търпение да свърши, за да си купя предишния.
    Тоя Фа Райс Драй хич не ми помага, ужасно е, мразя потни петна по блузата!

Чудя се дали да не пробвам със стик.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Кифла-Парфюми на потно-->

ПТ-аз имам на Рексона Women fine fragrance нещо си Розовият и съм адски доволна.
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Guest
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Кифла-Парфюми на потно--> .
    И защо не? по-добре да съм потна и с парфюм, отколкото да съм без нищо , или потна с дезодорант на който ефекта бързо otминава

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    На Нивеа има един ,който е без бели следи,на самата опковка има нарисувана черна блуза.Издържа,обаче самата миризма на дездоранта,и от флакона,не мирише хубаво,едно такова тежко.
    На Адидас,не тези ,които са с бяла опаковка и някаква шарена капачка,а са един цвят целите(син,лилав,розов и зелен,мисля,че бяха) те също не оставят и миришат добре ...

Oт тези на Гарниер с минералите съмм мноооооого много доволнаа .... цяло лято бях с тезии ии миришех винаги много хубаво ... препоръчвам ти гии !!!! http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1345&bih=583 тука е истината

Супер фен Аватара на spopi
    Мерси на всички темата явно се разшири доста. Може давате още предложения.

Лятото си бях взела на промоция на Дав инвизибъл дра йбеше с 20% гратис за 4лв и цяло лято си бях с него и останах много доволнаи след като ми свърши реших да експериментирам с Рексона секси,уж мирише на хубаво но е много нетраен и не върши никаква работа,след има няма час,два забравяш,че си се пръскал...
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

В момента ползвам Garnier mineral - Active dry и съм мнооого доволна!! \/
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от ani_sweet
    Лятото си бях взела на промоция на Дав инвизибъл дра йбеше с 20% гратис за 4лв и цяло лято си бях с него и останах много доволнаи след като ми свърши реших да експериментирам с Рексона секси,уж мирише на хубаво но е много нетраен и не върши никаква работа,след има няма час,два забравяш,че си се пръскал...
    Еее аз пък тъкмо си взех такъв-има нещо вярно ,но пък то сега зимата едва ли ще се препОтя
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Фен
    Град
    Пловдив
    Вземи си на гарниер с минералите,няма да съжаляваш

Мега фен Аватара на teenems
    Аз имам на Балеа и съм доволна.Има един с минерали и е 500ml за 3лв.Много изгодно

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Олелелелелелелеееее каква е тая комбинация бе кифлоо.. пот+парфюм.. ЖЕСТОКО! Ще изгониш всички..

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си