- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- тоя дъртия с кривия аватар
толкова често се подиграват на анар4и че е путчица че вече постоянно се чувства длъжен да говори за мъже
ахахахахахахахахха кой се насра последния път бе гомньо
само споменах че ще дойда да ми кажеш нещата които пишеш в очите и си измисли оправданието
че даже са ми го обръща наобратно както винаги педалчето спрело
ахахахха
боли ли те да ти пиша истината
хваща ли те яд
няма ли пак да ми се молиш да не ти се подигравам на лично съобщение
пак ли ще се криеш зад гаджето си
признавам ти го
тази поне е плувкиня сигурно има по-голям гръб от теб ше има зад кой да се скриеш
ХхахХАХАХ и идва пандабеър да се обяснява всеки път като те търкалям по форума, щото ме хейтиш само заради едно, зарибявах я миналата година и тя ми се връзваше и си отказваше срещите с теб, за да стои с мен. ЬУХАУХЬАУХЬАУХЬУХА... Говори ми за приятелки, които защитават моар .. ЬХАУУЬХАУХЬАУХЬУА пуТКА!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
искаш ли да те водя в събуей анар4о
да видиш вътрешна тоалетна кво значи
ааххахахахахаха а помниш ли как се молеше да играеш дота с нормалните хора и те съжалиха
кой е мекотелото ;д
А още малко ще поискаш ли 3 на 1 ве мангал грозен.
Вие сте такива путки всички мангали, много фъфлите ама като ти праса един шамар и докато приготвям втория вече ще си подпалил в чумлека. Не един и двама въглена сме претупали с палките преди. Знам ви кви сте лайна миризливи и страхливи.
Анархито и папагала са като Хитър Петър и Настрадин Ходжа, само дето не се понасят.
Ония ден видях двама мангала до кошовете и ги хванах да ми чистят мазето за една торба с желязо, да бате добре бате го чух поне 100 пъти от тях
И ти тъй ще викаш бате бате ..
не знам кой няма 2 леа да се усмихне и да си купи обувки
момчето което гледа на хората по прозорците и се облизва
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Просто ме подкрепи, в т'ва няма нищо лошо.
Морално изкривен смешник.. Много те човърка, че предпочиташе моята компания нали? Изяждаш се, знам за това и ме хейтиш от толкова време, за това и следващия път като те засека в София ще ти разцепя главата да си знаеш за в бъдеще.
Dr. Gregory House
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Dr. Gregory House
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Развалихте темата, която е пусната в моя чест, но пък поне си припомних някои бисери на ауриса
http://www.teenproblem.net/forum/sho...81%D0%BE%D1%80
анархи, ако доведа няколко човека с мен, ще си съгласен ли ? Момичета ще са, за да видиш как момиче те сцепва от бой