.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    melindaaa
    Guest

Question Въпрос за противозачатъчните Ясмин???

Здравейте, имам един въпрос относно хапчетата Ясмин. По принцип пише че трябва да започнеш да ги приемаш до 7 дни от менструацията. Моят цикъл дойде на 16 април и приключи на 20 април. Аз започнах да ги пия от днес 27 ми април, защото нямах възможност да си ги взема поорано. Та въпросът ми е следният, след колко дни ще съм защитена от забременяване в случая, за да знам до кога да вземам и други защитни мерки (презерватив) ? В листовката пише, че ако започнеш от първия ден незабавно си защитена, но за този случай не знам. Ако някой знае нещо по въпроса ще съм много благодарна. Благодаря ви предварително!

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Започват се в първия ден от цикъла.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

melindaaa
    Guest
    Да знам че се започват от първия ден на цикъла, но моята лекарка ми каза да ги започвам от 5тия до 7мия ден на цикъла, а в случая почнах от от 12тия, за това питам. Понеже тя ми ги предписа предимно заради болката, по време на цикъла и ми каза да ги пия по този начин. Ако можете да бъдете полезни ще съм ви много благодарна!

Когато мине един цикъл,в смисъл пиеш една опаковка,идва ти и натам вече си спокойна

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си