Цитирай Първоначално написано от pichasmoskvicha Виж мнението
Здравейте на всички,може ли някой да ми преведе това есе на английски ,моля ви ,спешно е .

Моето семейство ме изненада като ми казаха ,че ще ходим в Америка да гледаме баскетболен мач в Стейпълс Център . Пътувахме 2 часа със самолет и беше много хубаво,най накрая пристигнахме и отидохме на мача в залата на Стейпълс Център след това отидохме да си вземем пуканки и кола.Седнахме си на местата и мача започна, отборите бяха Los Angeles Lakers и Boston Celtics . Мача свърши и беше най-хубавото ми преживяване до сега , Lakers победиха със 110:98 ,видях се с любимия ми играч Kobe Bryant и той ми даде автограф и се снимахме , най-накрая си тръгнахме оттам и след 2 часа път бяхме в България,но много искам да отида пак там ,защото чувството е невероятно.

някой да го преведе на английски ,моля ви се )
My family made me surprised when they said we are gone to America to watch Basketball match in Staples Center. We have traveled 2 hours with plane and was very nice, in the end we have arrive and gone to the match in the hall of Staples Center and after we go to take popcorn and coke. We sit down at our spots and the match begin, The teams were Los Angeles Lakers and Boston Celtics. The match came and was my nicest thing so far. Lakers win with 110:98, I seen my favourite player Kobe Bryant and he give me autograph and we shot, at the end we go from there and after 2 hours of road we back in Bulgraria, but I want to go there once again, because the feel was very nice.