- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- демокрацияТА
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Абсолютно правилно. Аз се чудя кои ще са персонала (учителите)? Някакви пенсионирани 90 годишни офицери ли? Защото сега армията ни е 25 хиляди, а по действащия план се съкращава още - до 15- 20 хиляди. (дано да не съм прав).
Отделно казармите се нуждаят от цялостен ремонт, защото са почти разрушени. Това са милиарди лв, което държавата няма как да изкара, ако не тегли милиарди кредити.
Според мен армията от жива сила ще бъде използвана за опазване на границите от беженци. Не мисля, че по някакъв начин ще окаже влияние за руско нашествие. (теоретично) Не сме 19-ти век.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.