.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    nikiandreeva
    Guest

КСТ на немски език в ТУ София

Здравейте,
    Имам няколко въпроса относно обучението в тази специалност. Някой може ли да ми обясни какво представлява всичко като учебен план?

Повече от фен Аватара на Blockhead
    Един приятел учи в тази специалност, сега е първи курс. Мога да ти кажа, че по програмиране учат C, Java и Haskell първи курс, може би и Python. Учат доста други неща, характерни за ТУ: машинознание, материалознание, чертане, математика, физика. Ако имаш някакви конкретни въпроси, питай.
    КУЧКИ ДАВАЙТЕ ЧИПСА!

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Уча в ТУ. Ще ти кажа, че това е супер специалност. Дерзай.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Просто човек, тази специалност ли учиш? Би ли могъл да разясниш плюсовете и минусите на тази специалност? Заслужава ли си?

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Цитирай Първоначално написано от IWannaBeSedated Виж мнението
    Просто човек, тази специалност ли учиш? Би ли могъл да разясниш плюсовете и минусите на тази специалност? Заслужава ли си?
    Не уча тази специалност. Обаче ТУ е като едно малко село, в което повечето хора се познават. Та логично, познавам не един от там. Добра специалност е, ако искаш да научиш практическата страна на програмирането (имаш телфер, да го програмираш сам да вдигне кошницата на 5 метра от него и да се върне) и много други. Виж, аз не разбирам от програмиране. Мога да ти разясня тайните на тока, ама от софтуер не разбирам наистина. Обаче хората, които знам, които учат КСИ и КСИ на немски и други западни езици, те казват, че са доволни, Първата година се учи, каквото и по другите специалности, после ги натягат. В сравнение със СУ, програмният език не се учи толкова задълбочено сам по себе си, но ако човек е амбициозен, ще се справи, а в ТУ се учи как да се използва този език за управляване на инженерни дейности. Все едно автоматика от компютър е в ТУ, доколкото разбирам от колеги. Не е лошо, даже излизаш с диплома, всепризната по света, на немски. А ти предпочиташ да си купуваш немска дефектнотокова защита пред китайската, нали? Ю гои ит.

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Благодаря за мнението!

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Супер фен
    Който не се е самоубил по време на ученето в ту го прави след това като тръгне да си търси работа и види ,че не става за нищо!

Ти много бъркаш. Ако искаш кажи основанията си за този коментар и после аз ще споделя детайлно моите. Не е заяждане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си