.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Unhappy Нямам приятели

Много се чудех дали да пускам такава тема и ето, че се реших. Момиче съм, засега няма да си казвам годините. Много затворен човек съм. Тормозили са ме психически в училище и от там нямам доверие в никого, за да не бъда наранена. Пиша тук с надеждата, че ще открия някой като мен, ако има такъв човек, той може да сподели как се справя. Или може хора, които са минали през този проблем, да ми дадат съвет. Но ще се радвам, ако ми помогнете. Да пишат и тези с подобни проблеми.

Цитирай Първоначално написано от konan7 Виж мнението
    Много се чудех дали да пускам такава тема и ето, че се реших. Момиче съм, засега няма да си казвам годините. Много затворен човек съм. Тормозили са ме психически в училище и от там нямам доверие в никого, за да не бъда наранена. Пиша тук с надеждата, че ще открия някой като мен, ако има такъв човек, той може да сподели как се справя. Или може хора, които са минали през този проблем, да ми дадат съвет. Но ще се радвам, ако ми помогнете. Да пишат и тези с подобни проблеми.
    Мисля, че нямаш хора с които да излизаш. Това, че излизаш с някого не означава, че ти е приятел. Приятел ти е този, който ще ти помогне в труден момент. От София си поне по информацията от профила ти. Аз не съм от София. Затова нека потребителите на форума, които са от София да ти пишат за да се запознаете и да излезете заедно с някого. Вярвам, че има много от София в форума. Друг вариант е да се запишеш на танци или нещо подобно, но по-добре е да се запознаеш с нета с някой от твоят град за да излизаш с някого. След това той може да те запознае с други негови приятели и така си създаваш контакти с които може да излизаш.

Не просто искам съвети

Мега фен Аватара на galaxy29
    ще ми платиш ли, ако ти бъда терапевт? ;/

Banned Супер фен
    Или се примиряваш с това, в което си се превърнала, или се бориш за промяна. Или спираш или еволюираш.

Jus7smiLe96
    Guest
    spoko i az nqmam istinski priqteli ima hora s koito da izlizam kolkoto da minava vremeto i da ne bozq unas pred kompa no samo tolkova nqma s koi da spodelqm i tn ... svikva se veche mi e vse taq a i vse nqkoga shte se nameri pone 1 istinski priqtel

дано! и аз това искам

И аз съм така. Нямам много приятели защото съм била тормозена от скоро никой не ме тормози но има време пак да е почне. Вярвам на малко хора и съм супер стеснителна. Предпочитам да стоя примерно в Facebook и там да общувам. А на живо не мога освен с хора които познавам вече. Най-добре сподели на учител/училищен психолог/родители че те тормозят в училище или просто прави така да не те тормозят. Повярвай ме така е по-добре.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    ще ми платиш ли, ако ти бъда терапевт? ;/
    Аз ще ти платя, ако станеш мой.

ама без секс услуги ;/

Ако от тях зависи живота ми, ще ме оставиш да умра ли ?

ще ти намеря друга да те спаси ;/

https://www.youtube.com/watch?v=a1ZjclTcZyM

Това ли ще си мисля като ми я доведеш ?

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от konan7 Виж мнението
    дано! и аз това искам
    Виж си ЛС
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Същото и при мен. Малко са хората на които се доверявам.

Цитирай Първоначално написано от mimitowaa Виж мнението
    И аз съм така. Нямам много приятели защото съм била тормозена от скоро никой не ме тормози но има време пак да е почне. Вярвам на малко хора и съм супер стеснителна. Предпочитам да стоя примерно в Facebook и там да общувам. А на живо не мога освен с хора които познавам вече. Най-добре сподели на учител/училищен психолог/родители че те тормозят в училище или просто прави така да не те тормозят. Повярвай ме така е по-добре.
    Отговорих ти на съобщението

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си