- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- 500 лв минимална заплата
Не знам за какви протести говориш и какво ще се спечели с тях. Забрави ли предните протести, колко дни бяха, година?
Тук трябват убийства а не протести.
един приятел във Франция взема 15 евро на час, ама от тях 5 евро ги дава на един дето им осигурява работа.
какво посолство, не схващам
Дарки да не бачка в посолство.
Вземи си изкарай от работното място хора, които не участват в дискусията!
Малоумно лицемерче...
ей, някой се досещат, други още не
естествено, че икономическата обстановка в държавата трябва да се гледа.... но тя липсва и трябват радикални промени
не е вярно, че без пари не може да се започне. германия след втората световна е била напълно разрушена!
налели друг път, само дето са я разделили на две!
с печатане на пари става, като за начало. а след това нов вид демокрация и съюз .
+1 това се опитах да обясна и аз със саркастичният пост, едно е да искаш нещо друго е да има кой да ти го даде
такива червени философи с дървени глави които знаят как се разпределя но никога не са направили собствен бизнес за да видят как се печели в живота си с лопата да ги ринеш тук в България
всеки който не го устройва заплатата която работи има възможност да започне да работи сам за себе си и да си плаща каквато иска заплататези които са не достатъчно инициативни за да не могат сами да започнат бизнес ще работят за толкова колкото им дават
това е положението всичко друго е разтягане на локуми, как държавата не направила това или онова за да потече мед и масло по улиците
ако всеки оправи сам себе си държавата ще се оправи за един ден
А парите без покритие са нищо повече от луксозна тоалетна хартия.
Welcome to the Jungle...
България нисък стандарт - ниски заплати.
Държава практически от третия свят, където 80% от дохода ти отива за храна, където нивото на престъпността се равнява с това в Афганистан, за какво става въпрос?
Поредното доказателство, че дефендито е слуга на статуквото. Всичките така работят, като стане дискусия в някоя по-позитивна посока се влиза и се почва с цирковете. Народа трябва да се държи разединен и водещ дребни и безплодни спорове. Боко, Волен, Местан правят всичките едно и също.
о времена о нрави
къде са отбелязани робовладелските колонии на запада
о, нрави
на картата на африка сиг, що ? мен кво ме интересуват черните ?