- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- 500 лв минимална заплата
са пък за циганите ми отваряш дума
да очаквам ли и за жълтурите минута мълчание ? пак питам - кво ме интересува ?
"Дали първият геноцид на 20 век не е бил дело на германците в тогавашната колония Намибия? Да, отговаря експертът Хенинг Мелбер от Фондация "Dag Hammarskjöld" в Стокхолм."
о, нрави
айде пак - кво общо тва и що трябва да ми дреме кой къде кого избивал като не ме касае мен пряко ?
сигурно сащ
дрънки мръндки и бонбонки - значи ние сме колония на русия щото черните са колония на германия и фашисткото отношение на братушките е оправдано от фашисткото отношение на западна европа така ли ?
дае половината население на естония престъпници знам аз
Сталин в последствие спасява света от 1.5 милиона полски престъпници.
Да не говорим за ~20-те милиона руски престъпници. Ако не беше той, света щеше да е залят от вълна от престъпност.
наеш кое е най-нелепото - хитлер е имал намерение да изтеби източнославянската сган - за нас по Балканите грам не му е пукало, та чак обявил хърватите за почетни арийци, смятай :Д:Д
ама трябва да празнуваме съветската колонизация братче тцтц
а можеше да няма Русия днес. Нямат край несправедливостите в тоя живот
А сега се сетих и за 100те хиляди бесарабски българи, също престъпници.
Представяш ли си, ако се бяха върнали в България?
Да живее Сталин, бащата на цялото прогресивно човечество.
на какъв принцип са вкарвани, за престпъления към системата или податливост към варващина, паразитизъм и алчност към другите ли, или просто, защото са гледала на тях като по-нисши същества, лол.
всъщност баш на етнически принцип ги е ръгал по гулаците другаря сталин
Бах, принципи. Ще си мърси високия морал с тях. Трябвала му е работна ръка, прекарал над 60 милиона през ГУЛАГ.
А иначе е напрвил и едно хубаво дело, всички българи участвали в септемврийските бунтове избягали в СССР потъват в ГУЛАГ. Хал да им е на тея престъпници, така им се пада.
"Първи концлагери: Куба, Британска Южна Африка, Намибия
Според някои автори, авторството на създаване на концлагери принадлежи на колониалните власти на Испания в Латинска Америка. В частност, американската изследователка Ан Апълбаум твърди, че първото подобие на концлагер се е появило в Куба още през 1895 г., по времето, когато тази страна е била колония на Испания.
Опитът на испанците (или американците) е възприет от британците, при създаването на концлагери за бурските семейсва в Южна Африка по време на Англо-бурската война (1899—1902) г. Целта на създаването на "лагери за концентрация" (именно тогава се появява и терминът) е да се лишат бурските партизани от възможност за снабдяване и поддръжка, събирайки фермерите в специално определени места. Понеже снабдяването на лагерите е било изключително лошо, в тях е царила висока смъртност."
ПП: Виж какво пише, че Великобритания възприела "опита" на американците и испанците и създала концлагер
сигурно опита им е дошъл от отношението към индианците
тук някои хора (аетернал ауриса) доказаха, че са генетично обременени да мразят и да не могат да мислят.
не съм аз този дето иска да му плащат да си чеше топките
лилава жилка има в тебе, ей. Ама ти си каза, че си етиопец. Говори ми за генетична обремененост ;д
и щото е разсипана дай да 3бем, щото вие кво предлагате? Да останат само лесно контролирана маса цигани след време.