.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Повече от фен Аватара на C0oKieS

Question Бюстът - при отслабване

Здравейте,
    от около 1месец и половена спазвам хранителен режим ( диета ) - замених белия хляб с типов, пълнозърнест, да не кажа, че вече почти не ям хляб , не пия газирано,не ям мазно и замених сладкото с плодове, много плодове. Правя и упражнения - 30 минути до час дневно. Резултат има, отслабнах в бедра, коремът ми е по-плосък, но и гърдите ми станаха по-малки. На 16 съм и ме е страх да не би да не се доразия, заради това здравословно хранене, аз не се ограничавам, просто не ям мазно. Примерно на закуска ям многозарнест кроасан 65 грама, кисело мляко 0,1 % 370 грама и ябълка, това ми е яденето до около два, три часа после ям някаква супа - пилешка, спаначена, копривена, крем , ако огладнея после за следобедна закуска хапвам ябълка,портокал, плодова салата, банан или нещо подобно , а за вечеря ям кисело мляко 0,1 % 370 грама смесвам го с лъжица плодово домашно сладко, ягоди,боровинки и си правя голяма порция плодова салата, или пък вместо това ям някякво чисто месо - риба, пилешко( без кожа ) с домати и краставици. Исках да ви попитам дали, ако спазвам този хранителен режим гърдите ми няма да се доразвият ? А и да попитам- плодовата захар вредна ли е ?? Защото напоследък хапвам доста плодове.
    Благодаря предварително

Според мен ядеш малко белтъчини. Къде са яйцата? Месо малко хапваш. Това мляко за мен е пълен боклук, то дори не е вкусно. С мляко 2% няма да надебелееш толкова. Женското тяло принципно отслабва отгоре надолу, тоест първо ти отслабват гърдите, а после дупето. Хубаво е, че спортуваш, не спирай. Но хапвай повече белтъчини.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Rakshy
    Дори и 4-5 % мляко като това "на Баба" не мисля, че ще ти е проблем. И да, малко повече белтъчини. Няма какво да направиш по въпроса с циците, отслабваш ли и те си отиват малко по малко. Няма нещо такова като "няма да се доразвият". Тези, на които им е заложено да са с големи цици (не, като майка им е дебела и има огромни цици това не ги прави разположени за по-голям бюст) ще си ги имат без значение % бф. Е,да няма да са в пълния си потенциал, но пак ще е видимо . Същото се отнася и за тези с по-малка гръд. Така че си спортувай и продължавай напред.

Мега фен Аватара на Rabalka
    При отслабване и циците се смаляват няма кво да се чудиш

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    Благодаря за отговорите. За белтъчините, си правя яйца с извара за закуска 1,2 пъти седмично, просто не съм го споменала.
    А има ли начин, да ям някакви храни или нещо подобно за оголемяване на бюста??

пий боза

// сериозно; ако имаше такова чудо , нямаше да има 900 теми "как да си уголемя циците" ; ако ти остане комплекс след като си колкото искаш слаба си сложи силикон

Голям фен Аватара на akinom
    abe ostavete deteto da si qde kakvoto si iska
    A ti Cookies, mila, skupa, dushico ..... gurdite prosto spirat da rastat.. te nqma da rastat poveche.. ne e ot dietata ,,, cookie cookie ... cookie ? kuku? a gugu? a kokoo ko ko ko haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Цитирай Първоначално написано от C0oKieS Виж мнението
    Благодаря за отговорите. За белтъчините, си правя яйца с извара за закуска 1,2 пъти седмично, просто не съм го споменала.
    А има ли начин, да ям някакви храни или нещо подобно за оголемяване на бюста??
    Един-два пъти седмично е малко. Трябва да си хапваш белтъчинна храна всеки ден. Иначе моите гърди спряха да растат като бях на 16, просто защото изцяло спрях да раста. Не съм мръднала от тогава, но това си е до ген.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

за белтъчини си намери ленено брашно ,т,е 30 % протеин.От него не се дебелее. Забравила си храната на мозъка .т.е мазнини.ТАкива като ядките и маслата- ленено ,тиквено, оризово те са изкл. полезни и имат подмладяваш ефект

малко насоки http://www.zajenata.bg/%D0%BC%D0%B8%...news29659.html

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от tonybadams Виж мнението
    за белтъчини си намери ленено брашно ,т,е 30 % протеин.От него не се дебелее. Забравила си храната на мозъка .т.е мазнини.ТАкива като ядките и маслата- ленено ,тиквено, оризово те са изкл. полезни и имат подмладяваш ефект

малко насоки http://www.zajenata.bg/%D0%BC%D0%B8%...news29659.html
    мозъка не върви на мазнини, а на въглехидрати...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Мъжете не гледат дали си дебела, а колко са ти големи циците, прави си сметката дали си заслужава да отслабваш.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Мъжете не гледат дали си дебела, а колко са ти големи циците, прави си сметката дали си заслужава да отслабваш.
    Aааааами не е вярно..
    приятеля ми и баща ми много мразят дебеланки
    Като почнат :
    "лелеееееееееееее тая къф гъз има
    фабрика за лайна "

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Сегашно B и бъдещо D, питай ги дали предпочитат слаба без цици и ще ти изяснят нещата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си