.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

МОЛЯ БЕЗ ХЕЙТ :( :( :(

Така харесвам едно момиче (уникална е ) мисля че и тя има симпатии .. Проблема е че уж имала гадже от пазарджик..ние сме от сф...имаме адски мн теми за разговор забавно ни е Нещу тръгнахме да си говорим за връзката им просто ми стана инт....пиша и аз че според мен тфа между тях няма смисъл ..тя ми вика нз май е така...Вика било сложно...Пон сме на кафе ...вторник сме на скейт..сряда в парка...Мисля сряда кат се видим направо я дърпам целувам я ии казвам като е сложно ето опростявам го ....дали имам шанс ..МОля без хейт

Що не? Ама да я дръпнеш така кой знае какво ще си помисли...По добре измисли нещо по-така...Не я карай да си мисли,че я приемаш за някое парче месо и провери дали не е от тия ку*рвичките,че в днешно време са много пич...

Мерси за отговора брато ИИИ да наистина мисля че е точно такава ...ама ще видим

Направо бягай с 200 мен ако ме питаш.Като бях по-малък баща ми все ми казваше за такива "чук и бег" и си е прав човека

Голям фен Аватара на akinom
    mnogo heit zalsujavash ti, nekadurnik s nekadurnik... momicheto ne e za pazardjik nito za sofia, a za putq mejdu destinaciite, kato se sreshtnete s taq pacha i schupi skeita i q zalei s neshto
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Мега фен Аватара на RapExotic
    Момичето Симона ли се казва?

не не е Симона

Повече от фен Аватара на KIRIL98
    Da ne e Mariq

Повече от фен Аватара на KIRIL98
    Ами Силвия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми