.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 73
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    . И с едно 80% от заводите се случва същото.
    Това става като настъпи разруха в която и да е система. И бездържавност.

Обясни що тея заводи не фалираха през времето на Живков?

А що сега ги разпродадоха?

Мега фен
    Една група политици, повечето бивши комунисти, разсипаха държавата.
    така е и половината от тях са в рб (и предишни, защото те постоянно се цепят и си сменят абревиатурите), но търналчо си гласува и казва, че всичко е наред, а когато му се казва, че на това гласуване имаме формален избор, ръмжи като уличен пес и защитава статуквото.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    .............................

честно ти казвам ако ми паднеш някъде в гората, ама далече, че да не те лежа, бих те накълцал на парчета и бих нахранил прасетата с теб
    а помисли ли, че той може да e по-силен от тебе

Мега фен
    ама представям си как Ауриса си подскача по една зелена пътечка в гората с кошничка в ръка и се дупи да събира гъбки и си пее песничка "мама ми купи днес нови панталонки", но тъй като е със самосъзнание на "българин" е по-вероятно да пее за Мики Маус на американското Дисни и по едно време в гората се появява кораба и изведнъж ауриса вади брадвата от кошничката и му скача на врата - епична гледка.

ае стига ве, все едно червената шапчица да заколи вълка.
    Последно редактирано от defender : 05-11-2015 на 08:05

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    а помисли ли, че той може да e по-силен от тебе
    пък може и нож в престрелка да вади
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

ауриса да не е мечката на анархито ? :

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    ауриса да не е мечката на анархито ? :
    стига де мечка, може катеричка или лалугер.

Мега фен
    Абе, вижте го Ауриса, изтропва се на паметници в центъра, обижда, заплашва с насилие и убийства.

Хулиганска работа.

Кораба се оказа по-примерен демократичен европейски гражданин.

Мега фен
    така е и половината от тях са в рб (и предишни, защото те постоянно се цепят и си сменят абревиатурите), но търналчо си гласува и казва, че всичко е наред, а когато му се казва, че на това гласуване имаме формален избор, ръмжи като уличен пес и защитава статуквото.
    Бъркаш се пак със себе си, защитнико на статуквото.
    Аз не гласувах на тея избори, ти гласува за човека написал:

“Съветската армия е страж на мира”-тази лъжа се насаждаше в главата на българина от буквара на първолака до вестника на пенсионера. Песни се пееха и стихосбирки се тиражираха в прослава на “легендарната Червена армия” Не знам друга нация да е възпявала така окупатора си и да му е издигала мегаломански паметници, по-високи от телевизионната кула. България го е правила.Гнусотата на голяма демагогия изискваше не само да се подчиниш, но и да обожаваш този, който ти носи робството. А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство,хората не са узнавали. Предполагам, че в бъдещите буквари и енциклопедии определението за съветската армия ще бъде “Страж на робството до разпадане на империята”.
    Как е, ела да си поговорим за статукво?
    Последно редактирано от Aeternal : 05-11-2015 на 10:00

Мега фен
    "Войната в залива потвърди истината, че в края на двайсти век велика сила не е тази държава, която има голяма армия, а тази, която има голяма икономика и висока култура.. За да гарантираш нечия свобода, собствената ти държава трябва да се състои от свободни хора и да е що-годе цивилизована. Тези две качества липсват в съветската империя. Нейната армия беше страж на мира през четиредесет и пета година, когато трябваше да се изолира половин Европа от цивилизацията. Тя беше страж на мира и през 56-а в Унгария, през 69-а в Чехословакия, през 79-та-а в Афганистан, през 91–а в Литва…Не е ли време вече да го освободим вече от този наряд този верен страж…Да изуе най-после мужишките си ботуши и да си гледа работата."

Абе дефенди, тоя твоя човек като почне, не може да се запре.
    Чак на мен ми стана кеф да го чета.
    Последно редактирано от Aeternal : 05-11-2015 на 09:56

точно така. да живеят мулти международните компании, да живее бюрокрацията, да живеят богатите 1 процент в света

Мега фен
    Твоя човек дефендито е за тях.
    Да живее.

Мега фен
    не знам дали където бил стъпил Альоша друго освен робство нямало, но ще ти дам следния пример:

когато сме били част от османската империя сме нямали държава и държавност, нямали сме политици и своя политика и икономика, нямали сме право на мнение и на интереси, нямали ли сме своя армия.
    след идването на руснаците и освобождението - вече сме имали всичко това
    а света вече ни признава като независима държава

Виждаш положителната разликата, нормалните българи празнуват и признават ето тази положителна разлика и я наричат освобождение.

какво се се случило после е обект на други разговори, но освобождението си е освобождение, разликите го потвърждават.
    Последно редактирано от defender : 05-11-2015 на 10:12

Мега фен
    Спориш в момента с Волен, щото това са негови цитати.
    И той продажен като теб. Д:

Мега фен
    Корабе, вече преди да ходиш в гората, трябва да си правиш туристическа застраховка, то след тия заплахи на Ауриса, от къде да знаеш в коя гора те дебне.

Град
    системата дегоба
    Спориш в момента с Волен, щото това са негови цитати.
    И той продажен като теб. Д:
    и за макетата ли русия виновна бе чадо
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    и за макетата ли русия виновна бе чадо
    Ти май четеш само моите мнения, а? :Д ловербоу

Град
    системата дегоба
    Ти май четеш само моите мнения, а? :Д ловербоу
    това е мое демократично право

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    това е мое демократично право
    Факт, никой не може да ограничи правото на хората да станат за резил.
    Водехме някаква дискусия за състоянието на България и причините, дефендито се намеси говорейки глупости, минахме на Болен и сега сме на темата Русия.
    Слава труду!

Мега фен
    ^ виж Али

Град
    системата дегоба
    ^ виж Али

https://www.youtube.com/watch?v=Va3uZ9rjj7U

Последно редактирано от haritov : 05-11-2015 на 15:20

Мега фен
    Тоя дето го е качвал тоя клип българин ли е или руснак?

Дефенди, ти няма ли да кажеш някоя добра дума за твоя лидер? Що се умълча ?

Град
    системата дегоба
    Тоя дето го е качвал тоя клип българин ли е или руснак?

Дефенди, ти няма ли да кажеш някоя добра дума за твоя лидер? Що се умълча ?
    българин е виж му профила

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си