- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Ситуацията в Мекедония
А що сега ги разпродадоха?
ама представям си как Ауриса си подскача по една зелена пътечка в гората с кошничка в ръка и се дупи да събира гъбки и си пее песничка "мама ми купи днес нови панталонки", но тъй като е със самосъзнание на "българин" е по-вероятно да пее за Мики Маус на американското Дисни и по едно време в гората се появява кораба и изведнъж ауриса вади брадвата от кошничката и му скача на врата - епична гледка.
ае стига ве, все едно червената шапчица да заколи вълка.
Последно редактирано от defender : 05-11-2015 на 08:05
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ауриса да не е мечката на анархито ? :
Абе, вижте го Ауриса, изтропва се на паметници в центъра, обижда, заплашва с насилие и убийства.
Хулиганска работа.
Кораба се оказа по-примерен демократичен европейски гражданин.
Бъркаш се пак със себе си, защитнико на статуквото.
Аз не гласувах на тея избори, ти гласува за човека написал:
“Съветската армия е страж на мира”-тази лъжа се насаждаше в главата на българина от буквара на първолака до вестника на пенсионера. Песни се пееха и стихосбирки се тиражираха в прослава на “легендарната Червена армия” Не знам друга нация да е възпявала така окупатора си и да му е издигала мегаломански паметници, по-високи от телевизионната кула. България го е правила.Гнусотата на голяма демагогия изискваше не само да се подчиниш, но и да обожаваш този, който ти носи робството. А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство,хората не са узнавали. Предполагам, че в бъдещите буквари и енциклопедии определението за съветската армия ще бъде “Страж на робството до разпадане на империята”.
Как е, ела да си поговорим за статукво?
Последно редактирано от Aeternal : 05-11-2015 на 10:00
"Войната в залива потвърди истината, че в края на двайсти век велика сила не е тази държава, която има голяма армия, а тази, която има голяма икономика и висока култура.. За да гарантираш нечия свобода, собствената ти държава трябва да се състои от свободни хора и да е що-годе цивилизована. Тези две качества липсват в съветската империя. Нейната армия беше страж на мира през четиредесет и пета година, когато трябваше да се изолира половин Европа от цивилизацията. Тя беше страж на мира и през 56-а в Унгария, през 69-а в Чехословакия, през 79-та-а в Афганистан, през 91–а в Литва…Не е ли време вече да го освободим вече от този наряд този верен страж…Да изуе най-после мужишките си ботуши и да си гледа работата."
Абе дефенди, тоя твоя човек като почне, не може да се запре.
Чак на мен ми стана кеф да го чета.
Последно редактирано от Aeternal : 05-11-2015 на 09:56
точно така. да живеят мулти международните компании, да живее бюрокрацията, да живеят богатите 1 процент в света
Твоя човек дефендито е за тях.
Да живее.
не знам дали където бил стъпил Альоша друго освен робство нямало, но ще ти дам следния пример:
когато сме били част от османската империя сме нямали държава и държавност, нямали сме политици и своя политика и икономика, нямали сме право на мнение и на интереси, нямали ли сме своя армия.
след идването на руснаците и освобождението - вече сме имали всичко това
а света вече ни признава като независима държава
Виждаш положителната разликата, нормалните българи празнуват и признават ето тази положителна разлика и я наричат освобождение.
какво се се случило после е обект на други разговори, но освобождението си е освобождение, разликите го потвърждават.
Последно редактирано от defender : 05-11-2015 на 10:12
Спориш в момента с Волен, щото това са негови цитати.
И той продажен като теб. Д:
Корабе, вече преди да ходиш в гората, трябва да си правиш туристическа застраховка, то след тия заплахи на Ауриса, от къде да знаеш в коя гора те дебне.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
^ виж Али
![]()
Последно редактирано от haritov : 05-11-2015 на 15:20
Тоя дето го е качвал тоя клип българин ли е или руснак?
Дефенди, ти няма ли да кажеш някоя добра дума за твоя лидер? Що се умълча ?